Easy to use and fast delivery

I am very impressed with Techpunt. My order arrived quickly (and to the UK now we have stupidly left the EU) Great service and I would certainly order from them again.

Produit conforme Livraison rapide Suivi colis au top Je recommande

Snelle verzending en goed bereikbaar

Ik had een paar Aqara Mini Smart Switches gekocht. Na wat onduidelijkheid of ik deze kon plaatsen in mijn eigen setup heb ik contact gezocht met de winkel, aanvankelijk om ze weer retour te sturen. Dit zou echter zonde van de verzendkosten zijn, dus ik heb een andere oplossing toegepast voor de switches werkend te krijgen. Super snelle levering, duidelijke goede service ervaring

Very Good

Fast delivery to Ireland. Easy web site. I'll likely use it again

Goede snelle service geen punt voor Techpunt

Correct en snel de bestellingen uitgevoerd. We komen er zeker weer terug!

Makkelijk en snel

Het bestel proces was eenvoudig en de bestelde producten werden snel bezorgd. Prima track & trace. Kortom: zoals het hoort

gute Ware und schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • k.A.

Horloge bandje snel en zonder hoge kosten bezorgd

Mijn Xiaomi Mii band 4 bandje was stuk en ik had snel en goedkoop een nieuwe nodig De site van techpunt was goedkoop, veel keuze en snelle levering. Bovendien kun je als gast bestellen zonder account. Vind ik ook fijn. De extra bezorging kosten zijn laag en omdat pakket door brievenbus past super snel bezorgd. Eerste bezorgdag al.

voldeed aan mijn verwachting

goed product , prijs-kwaliteit dik in orde

Excellent

Good quality products and fast shipping

Klantvriendelijk, overzichtelijk en duidelijk

Schnelle Lieferung, guter Preis

Original Xiaomi Produkt zu bekannter Qualität. Vielen Dank!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en goed

Correcte levering tegen een scherpe prijs!

Sans surprise

Matériel livré rapidement et dans les temps

Goed en snel, zo moet het.

makkelijk bestellen en snel geleverd. Alleen levering door postnl niet volgens afspraak, de avondlevering (tussen 18.00-22.00 uur) zoals afgesproken en betaald werd in de middag rond 16.15 uur. Hier kunne jullie ook niets aan, maar toch even gemeld.

Voor 22:00 uur besteld en de volgende dag inhuis

Zeer goed, netjes verzorgd en op tijd bezorgd.

Rapide et efficace

Il est facile de passer commande et le colis a été très rapidement expédié

• N/A

Bestellen ging makkelijk, de levertijd was korter dan aangegeven op de site en de bestelling was netjes verpakt

Excellent

Good service and follow-up Fast delivery

Snelle levering, en top service!

Ik heb de luchtpomp xiaomi S1 besteld, en die werd snel de volgende dag bezorgd. Bij het uitproberen van de pomp met mijn racefiets met franse ventielen, bleek dat de pomp niet verder dan 4 bar kon pompen. Dat was dus te weinig. Gebeld met Techpunt, die direct een adaptor opstuurde. Die adaptor was dezelfde die ook al bij de pomp zat, wat ik vreemd vond. Maar toch snel uitproberen direct op het franse ventiel. Zonder problemen wist het pompje de gewenste 7 bar in de banden te krijgen! Top. Waarom wilde dat nou eerder niet? Omdat ik hem toen via mijn bestaande gewone fietspomp adaptor er nog tussen gebruikte. Dat was dus niet nodig.

• Levertijd

Prima aankoop en supersnelle levering.

Helemaal blij met mijn Mi Smart Standing Fan 2 lite. Deze ventilator is super geruisloos en heeft een aardige power. Zelfs nu met 39 graden blijft het aangenaam koel hier in huis met de fan op de eerste stand. Makkelijk in elkaar te zetten, werkt prima via de app. Enigste nadeel wat ik kan verzinnen: niet in zwart leverbaar.

• Levertijd

Prima producten en snelle service

De producten zijn prima en de bestelling werd snel geleverd. Dat is tegenwoordig vaak anders maar hier niet.

• Levertijd

Great company! Has great offers and cheap prices for great products.

I bought a Mi band 7 for only 60 euros, it costs around 65 on the original website, love how it came and it's the actual product

helemaal goed

xaomi smart watch s1 zwart besteld en alles is helemaal goed verlopen voor me bestelling nog contact gehad met de klantenservice heel vriendelijk geholpen en daarna besteld en de andere dag heb ik me horloge al ontvangen ik zeg gewoon hier bestellen alles betjes geregeld top

Perfecte service

Zeer vlot bestelling kunnen plaatsen, zeer overzichtelijk zodat je een keuze kan maken die best bij je past. Levering was daags nadien. Geweldig snel dus.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld