Goed geleverd.

Het product is goed geleverd en hij past goed.

Zeer snelle levering

Eenvoudig afhandeling en binnen 48 uur geleverd. (In het weekend bestelbus, dinsdag in huis, top.

Snelle levering, flexibel

Techpunt heeft snel gereageerd om mijn order na bestellen alsnog aan te passen. Producten werder zelfs eerder geleverd dan toegezegd ondanks de aanpassingen. Kwaliteit producten heeft mijn verwachtingen overtroffen.

• Levertijd

Snel bestellen, snel ontvangen, goede prijs!

Guten quality reifen

First time but great,thank you

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schnell geliefert und gute Qualität. Gerne wieder.

Schnell geliefert und gute Qualität. Jederzeit wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Makkelijk te bestellen, goede informatie over proces, snelle levering

Société sérieuse produit conforme et livraison rapide

Société sérieuse produit conforme et livraison rapide

Product werd omschreven als: “Volrubber Anti-lek buitenband voor Xiaomi M365, M365 Pro, Essential, 1S en Pro 2 Step” en paste ook prima op mijn windgoo

War alles gut.

Alles super.

Brilliant

It was brilliant very good prices

Super service !

Daar ik een verkeerde accu had besteld werdt mijn geld onmiddellijke terug gestort ook omdat de juiste batterij deze ogenblik niet in stock was super service !

Super snelle levering

Super snelle levering en alles was helemaal in orde. Top !

• Levertijd

Alles problemlos und super schnell gelaufen

Von der Bestellung bis zur Lieferung lief alles komplett ohne Probleme ab und dazu noch super schnell. Auch das Produkt selbst macht einen super hochwertigen Eindruck.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mijn ervaring is dat het in orde was, alles is zeer vlot verlopen. Ik wens jullie het allerbeste met de webshop.

Prima winkel

Prima winkel snelle levering en producten hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Top bedrijf

Xiomi electrische bandenpomp op vrijdagavondbesteld en zaterdagmiddag al geleverd

• Levertijd

Voorde eerste keer besteld. Gemakkelijk gegaan. Snelle levering. Prima service. Komen graag terug.

Snel, goed en goedkoop

Snel en goed. Prima

Snel verstuurd, goed verpakt en met tracktrace.

• Levertijd

Snel geleverd. Tevreden over het produkt

Super Zufrieden, gerne wieder

Abwicklung, Preis und Kommunikation ist super gewesen. Gerne wieder. Die Qualität sowieso.

Top, goed en snel

Top, goed en snel

Gewoon goed

Binnen een paar uur netjes antwoord op mijn vraag. Daarna bestelling geplaatst en deze is netjes en snel geleverd.

• Levertijd

Goed geholpen, snelle levering nadat van mijn kant iets fout was gegaan

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld