Ik was op zoek naar onderdelen voor onze step. Deze waren gewoon op voorraad en een dag later had ik deze al binnen. Top service!

• Klantenservice N.v.t.

Jullie zijn heel vlug

Maar ik wil even wat kwijt over de post nl zit al drie dagen te wachten op mijn bestelling misschien dat jullie hier in de toekomst mee op moeten letten omdat jullie aan geven voor acht uur volgende dag in huis nou dit is niet het geval. Maar verder ziet de site er prefect uit. Kan nog niet oordelen over het product

Kompetent

Bin zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles super gerne wieder .

Super Produkt , schnelle Lieferung

Sehr schnelle Lieferung

Brandneuer Fitnesstracker Mi Band 7 mit deutscher Version innerhalb kurzer Zeit geliefert. Bin voll zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fast delivery and unbeatable prices

I was looking for replacement filter for Air Purifier. TechPunt came up at the top of Google search results. The order has been processed very fast and delivered the next day. I can only recommend the shop.

• N/A

Schnell und zuverlässig

Alles in Ordnung

• k.A.

Snel geleverd en goede prijs

Zeer tevreden klant.

Outstanding!

Placed the order at 18:51 on 7 June and received in the next morning, I was informed about each step (clearance, shipment steps...)! Now this is outstanding even for the Netherlands where everything happens quickly! I defo recommend and will use their services again should I need to!

• N/A

Communicatie ok.

De communicatie met dit bedrijf is goed te noemen. Jammer dat de retouren niet via een Postbus kunnen worden teruggezonden.

Vlotte en goeie service

Vlotte en goeie service

excellent service !

Tout est dans le titre : excellent service ! La démarche d'achat est simple, efficace et la livraison parfaite, dans les délais annoncés. Je recommande Techpunt et j'utiliserai encore leurs services dans le futur.

Toller Service

Bei meiner Bestellung eines Mi Band 7 hat alles wunderbar geklappt. Schnelle Lieferung aus NL nach Deutschland, der Artikel ist genau wie beschrieben und funktioniert einwandfrei. Alles bestens. Ich würde jederzeit wieder bei Techpunt bestellen. Sehr zufrieden!

Vriendelijke klantenservice, snelle levering

Heb hier een mi band 7 besteld. Horloge is nog haast nergens te krijgen.. Was er wel bij bol maar veel duurder. Werd verstuurd via brievenbus pakketjel en is meteen de volgende dag geleverd.. Al met al een optimale ervaring

goede service na bestelling

verkeerd artikel ontvangen na telefoontje de volgende dag het goede

Supersnelengoedkoop

Goed geregeld. Mail en levering perfect

• Levertijd

Gekregen wat ik had besteld exact volgens afspraak

2 dingen besteld Netjes via Ideal afgehandeld en vervolgens netjes bericht gehad over bevestiging en verzending. Alles geheel gegaan zoals ik verwachtte. Top!

Alles top.

Schnelle Lieferung. Alles gut. Hier kann man bestellen.

Een snelle correcte bezorging

Goed om zo zaken te te kunnen doen

Heel goed.

Goed.

Prima levering

Prima levering, goed verpakt.

• Klantenservice N.v.t.

Super snel geleverd

Fantastische service.

Maandag in de late namiddag 2 helicopters besteld en dinsdag al aangekomen. Twee dolgelukkige zoontjes!

• Levertijd

In alles snel. Van bevestiging van de bestelling tot levering. Het product kwam zelfs een dag eerder dan in eerste instantie aangegeven.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld