Goeie service

S,avonds banden voor step besteld om 19.45 besteld en de volgende dag al geleverd. Top

• Levertijd

De eerste keer dat ik hier iets koop, en zeker niet de laatste.

Besteld in de avond, en 's anderendaags reeds ontvangen. De goederen waren in perfecte staat, goed beschreven op de site, en goed verpakt. Geen enkel probleem dus!

• Levertijd

Netjes ontvangen wat ik had besteld. Dag erna in huis.

• Levertijd

Makkelijk bestelen snel binnen! De nieuwe MI 7 is een stuk uitgebreider. Blij mee en kekker duidelijk!

Afspraak nagekomen

Een van de eerste site waar je mi band 7 kon kopen. En ze kwamen hun afspraak qua tijdstip van leveren.

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd

Snelle levering van het juiste product

Ik heb deze armbandjes gevonden aan een veel betere prijs dan bij een concurrent. Snelle levering, nu nog afwachten of de kwaliteit het andere product op termijn overtreft. De start is al vast perfect!

• Levertijd

Goed, fijn maar niet perfect

Ik heb een xiaomi koffer gekocht. Had wel even gewacht tot die weer beschikbaar was om op te sturen. Toen ik een mail stuurde kreeg ik erg snel een antwoord wat heel fijn was. Alles was goed aan mij uitgelegd. Overal vond ik het fijn om bij techpunt online te bestellen. Ik zal graag het nog een keer doen!

• Levertijd

1e order, snel geleverd, scherpe prijs, TOP!

Techpunt, opgeslagen in favorieten, hier kom ik zeker vaker shoppen. Snelle levering tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Snelle en goede service

Heel snelle en goede service en levering

Sehr guter Service, Preis / Leistung in Ordnung

Bin sehr zufrieden, hätte mich aber auch über eine Bedienungsanleitung in deutscher Sprache sehr gefreut.

Rapide et efficace

Commande reçu en 2j Conforme A prix intéressant

Alles super

Es hat alles gut geklappt schnell geliefert und zum guten Preis

goed product en snelle levering

Duidelijke webshop zodat ik het product snel heb gevonden. Bestellen gaat snel en is makkelijk te doen. de bandjes had ik de volgende dag al in huis .

• Levertijd

Snel en veel duidelijke informatie. Zeer goed op de hoogte gehouden inzake verzend updates. Top

• Levertijd

Sehr gute Preise und superschnelle Lieferung . Immer gerne wieder .

Schnelle Lieferung trotz aus dem Ausland . Preise völlig ok günstig . Immer wieder würde ich bei Techpunt bestellen .

Best oke ?

• Levertijd

Snelle levering en veel waar voor je geld

Snelle levering, keurig verpakt, en het product was precies wat ik verwacht had.

Prima!!

Op tijd geleverd zoals aangegeven. Vooraf goede informatie met track and tracé.

• Levertijd

Snelle reactie en super snel verzonden en bezorgd.

Einfache Bestellung, superschnelle Lieferung, top Ware

Einfache Bestellung, superschnelle Lieferung, top Ware

Super snelle levering!!

Alles wat ik nodig had, was snel.te vinden! De volgende dag geleverd! Al met al prima!!

En prijs top

Alles Super ! Danke !

Alles Super ! Danke !

Mooi zo

Ik zal een van je fans zijn omdat je een nieuwe winkel hebt en ik wil de klant goed aanspreken. Ik wens je verder succes

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld