Product volgens afspraak volgende dag geleverd.

Netjes volgende dag geleverd !!

Schnelle Lieferung

Top Qualität

prima website goed serie door snelle verzending

prima website goed serie door snelle verzending

• Levertijd

fijne site en snelle levering

De site is mooi vorm gegeven en gebruiksvriendelijk. Goede opvolging van status order en snelle levering! Top ga zo door!

• Levertijd

Snelle levering, goed verpakt en mooi product

Positief

Komen na wat ze beloven, Uitgebreid assortiment. Ook bij vragen wordt er netjes gereageerd.

• Levertijd

Besteld en de volgende dag al binnen

Goede webshop

Het is een overzichtelijke webshop met goede prijzen en een hele snelle levering. Ik ben zeer tevredene en zal zeker terug komen en aanraden aan andere mensen,

• Levertijd

Das Paket kam bereits am 3. Tag nach der Bestellung. Alles wie beschrieben, super.

Schnelle Lieferung, gute Preise.

• k.A.

Perfekt

Schnelle Lieferung, Ware in Ordnung 5*****

Goede service snellen levering

• Levertijd

Zeer goede en snelle levering van de bestelling

Ik had op advies van een goede vriend twee Air Purifier van MI bestelt. Hij had deze namelijk ook bij TechPunt.nl bestelt. Deze werden in goede staat en snel geleverd.

• Levertijd

Prima webshop met goede service.

Ze zijn in Nederland dé webshop voor xiaomi producten en hebben daarin ook alle categorieën beschikbaar. De webshop is duidelijk, voldoende informatie bij de producten en ruime mogelijkheden om te betalen. Het bestellen gaat makkelijk, de verzending gaat snel en de levering(wat altijd toch afhankelijk is van het post bedrijf) ging ook als toegezegd, de volgende dag.

Very fast

It took 3 days

• N/A

Fast delivery and good prices.

Better prices than seen on Amazon

Vlotte levering en goede kwaliteit.

Vlotte levering en goede kwaliteit

• Levertijd

Goede prijs, snelle verzending, goede service.

• Levertijd

The part is advertised as compatible with a model but isn’t.

You advertise a « Folder Base Assembly for Xiaomi M365, M365 Pro, Essential, 1S and Pro 2 Scooter » however the folder base assembly isn’t compatible with the Xiaomi pro 2, simply because this model has the folder base and the pole as the SAME part.

• Would you recommend us? No
  • N/A

Reifen für e-Scooter

Ich habe eben meinen Reifen für meinen e-Scooter erhalten. Ich bin so glücklich diese Seite gefunden zu haben. Der Preis ist super und die Lieferung nach Deutschland hat nur 5 Tage gedauert. Ich würde immer wieder dort bestellen . Danke euch für die Qualität und unkomplizierte Bestellung.

Super immer wieder

Top Preis Leistung schneller Versand nach Deutschland

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed vriendelijke mensen waar we het gaan afhalen zijn

Normaal moest het daar zijn zaterdag maar het is dikwijls dat de chofeur in de namidag niet meer komt geen zin meer om te werken hebben de mensen daargezegt op het trefpunt dus hebben we het maandag kunnen gaan halen maar dan vind ik dat er niet mag opstaan voor 20 u besteld de andere dag geleverd daar ga ik niet mee akkoord

• Prijs N.v.t.

Alles bestens.

Produkt wie beschrieben, einwandfreier schneller Versand. Jederzeit wieder.

• k.A.

Ok

paket live verfolgen Funktioniert nicht wirklich.

Ohne Probleme

Ich hatte eine Artikel in der Farbe Black bestellt und nicht gesehen das die Farbe nicht lagernd ist(preorder). Mit zwei kleinen Emails (Anfrage und Änderung) hatte ich die Farbe nachträglich geändert und der Artikel wurde noch am selben Tag Versand.

Snelle levering, goede kwaliteit

Binnen 1 dag bestelling ontvangen. Goede kwaliteit. Vriendelijke en behulpzame klantenservice

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld