Blitzversand

Einwandfreie Ware, superschneller Versand zu sehr fairen Preisen

Netjes verzorgd mijn pakketje ontvangen

• Levertijd

Om 19.45 besteld en de volgende dag om 13.00 binnen. Keurig verpakt en super snel en een goed product voor een nette prijs

• Levertijd

Gekocht artikel was eerder goedkoop tov elders en toch snelle kevering

Idem

E-scooter

Ich bin zufrieden für e-scooter vollgummireifen.

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Very efficient

Super pleased with the service, right on time.

Rasche Lieferung, sogar vor dem angekündigtem Verfügbarkeitstermin

Breite Auswahl an Xiaomi E-Scooter Ersatzteilen zu absolut fairen Preisen. Sicherer Versand über DPD.

goede prijs, info en verzending

Goede site met goede prijzen, zeker wanneer je meerdere items koopt. En alles werd snel verzonden

Je recommande

Conforme et rapide . Parfait

Super…!

Freundlich,schnell und günstig. Top weiter so!!!!!!!!

Easy shopping experience for UK deliveries

Quick service and speedy deliveries, including international delivery to the UK

• N/A

Service gericht, snel en goede bereikbaarheid.

Snelle levering, goed bereikbaar bij vragen en aardige medewerkers.

Prettige winkel

Prettige winkel. Er wordt goed gecommuniceerd. De late levering zal veroorzaakt zijn door drukte bij Post.nl

• Levertijd

Goede informatie over het verloop van de zending

Site was vindbaar door een advertentie op you tube

absolut zuverlässig

alles bestens

Alles super geklappt und wurde über alles Infprmiert.

Preis Leistungsverhältniss super. Bitte die unten angeführten Brertungen auf Deutsch eistellen.

Zaterdag besteld, dinsdag aangekomen :) De producten waren goed ingepakt en heb er al veel plezier van gehad!

• Levertijd

Super service, snelle levering en goed product!

Mijn ervaring met Techpunt (voorheen XiaomiProducts) is enorm positief! De klantenservice reageert adequaat, snel en bovenal vriendelijk en meedenkend. Producten voor 20 uur besteld zijn er vrijwel zonder uitzondering de volgende dag en voor een scherpe prijs. Van het merk Xiaomi ben ik in korte tijd écht fan geworden. Van het merk heb ik inmiddels een weegschaal, ventilatoren en een telefoon. Op de verlanglijst staat nog zat, want de apparaten zijn smart en dat vindt ik fijn! Dank Techpunt! Ga zo door toppers!!

Veilig

Met de aanschaf van deze dashcam ben ik blij. Het is een prachtige dashcam en het beeld is glashelder. Ook de service van Viofo is prima. Je krijgt snel antwoord en er wordt meegedacht.

super

Perfectly satisfied

I ordered a replacement filter for an air purifier. It arrived less than one week later. The company provided clear information and updates. The price was reasonable. Perfectly satisfied. I will order from them again.

Top producten

Top producten! Ben blij met mijn bestelling. Alleen had ik een andere kleur ontvangen dan besteld uiteindelijk vond ik het niet hinderlijk want de paarse schoenendroger was ook mooi

Prima ervaring

Zelf de bestelling opgehaald bij het magazijn, wat snel geregeld was.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld