Zeer positief

Duidelijke omschrijving van het product, snelle levereing, product voldoet aan de verwachting

• Levertijd

Produits en stock, livraison rapide dommage pour les frais

Toute la gamme des produits Xiaomi est disponible à des tarifs intéressants. Beaucoup sont en stock, les date de précommande semblent être respectées. Ce qui est regrettable, les frais annexes variables suivant le mode de paiement et les frais de livraison annoncés gratuits mais le plafond change en fonction de la destination

• N/A

prima bedrijf; binnen 24 uur mijn pakketje thuisbezorgd

prima bedrijf; mijn pakketje thuisbezorgd

Levering perfect

Aanvankelijk eerst telefonisch informatie ingewonnen over het beoogde product. Vervolgens via website bestelling gedaan en product per fiets opgehaald in Barneveld.

Doet wat het beloofd

Prima product en een snelle levering

• Levertijd

Zeer tevreden gebruiker van Xiaomi!!

Na een ervaring met een slecht product van een ander merk is het een verademing om een Xiaomiproduct te gebruiken.

Duidelijk, goed en snel!

Na inmiddels mijn tweede Xiaomi Mobieletelefoon en de goede ervaringen met deze toestellen, besloten om voor de Xiaomi Pad 5 256GB te gaan. Wat een fijne en snelle tablet en vanwege het gebruik van de Xiaomi telefoons, komt alles heel erg bekend voor. Erg blij met deze aankoop, die ook nog eens super snel is geleverd door XiaomiProducts. Bedankt Rico en Berend!

Goede prijs kwaliteit

Producten werden snel bezorgd en functioneren goed. Prijzen vallen mee. Het is een fijn idee dat je in ieder geval thuis een zo schoon mogelijke lucht kan inademen. We hoeven nu ook minder stof af te nemen.

• Levertijd

Vandaag besteld morgen huis Prijs kwaliteit is zeer goed

• Levertijd

Prompt, speedy and reliable service

Turn around of product from order to despatch was very fast / same day service

Impressed

Does pretty amazing job hoovering, done a good job washing high gloss floors. Easy set up, connection and app

Betaalbare oordopjes

Ik heb betaalbare Bluetooth oordopjes gekocht. Volgende dag al in huis. Geluid zeer acceptabel. Zeker voor de prijs

Prix et rapidité

J’ai rien à dire, top !!!

Mooi product

Probleem met de wifi

Nur gute Erfahrungen mit Xiaomi gemacht

Schnell und unkompliziert, super

Alles bestens

Alles bestens und perfekte Ware.....

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gute service, problemlos und schnell.

Storno bei Doppelbestellung problemlos. Bis auf die Zahlungsart, alles ok. und schnell. Immer wieder gerne

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Delivery was fast and product is better than i expected. Thanks so much.

SATISFACTION

Bonjour , félicitations pour votre sérieux ,très satisfait entre la commande et la livraison ,produit correspond à ma demande reste à acheter une micro carte et à poser la dashcam . Belle journée à vous

Geweldig product en sevice

Snel en correct geleverd

Super produit

Très bon produit de Xiaomi, la 70Mai300M est épurée et discrète. Le point négatif est qu'il n'y a pas de carte mémoire a l'achat, il faut en prendre une a côté.

Alles top

Einfach super schnelle Lieferung innerhalb 48 Stunden ! Der Reifen passt ohne Probleme

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Duidelijke website en snelle levering.

Tot een maand geleden kende ik deze website niet. En ik had al diverse keren Xiaomi producten besteld bij andere websites. Deze site heeft bijna alles wat er is van Xiaomi en de prijzen zijn altijd de beste die je kan vinden. Prima bedrijf dus, waar ik zeker nog een keer ga bestellen.

• Levertijd

zeer snelle en correcte levering ! TOP !!

zeer snelle en correcte levering ! TOP !!

Bought gas pedal for Step

Reay good quality and come really fast

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld