Doet wat je verwacht

Heb een 4k mibox besteld en een dag later gekregen dat was al top voor wat betreft de levertijd de box aangesloten en na wat instellen van div. apps heerlijk naar alles zitten kijken alles werkt super snel en in top kwaliteit gehoopt dat alles zou werken als in de promotie filmpjes maar dat het dan ook echt werkt zoals je hoopt is gewoon geweldig top product en de prijs is ook nog eens goed ga zo door Xiaomi

perfect

stofzuigt en dwijlt prima erg tevreden

• Levertijd

Zeer snelle service, goede communicatie en product goed verpakt en voldoet aan alle eisen.

Schnell gut günstig

Alles ging sehr schnell Ware wie beschrieben Einrichtung easy

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Soepel bestellen en ook afhalen prima verzorgd

Na bestelling via de website lag de bestelling na een hald uur al klaar. Prima

• Levertijd

Niet te duur. En snel bezorgd

• Levertijd

Ik heb het bestelde product vrij snel ontvangen in België. Top!

Superschnelle Lieferung

Die Bestellung lief völlig reibungslos, die Lieferung war superschnell und früher da, als versprochen. Qualität bei Xiaomi ja ohnedies perfekt - jederzeit wieder!

Snelle levering duidelijke website

Makkelijke website Snel bestellen Snelle levering Duidelijke mail instructies

helemaal goed

bestellen /betaling / bezorging liep zoals beloofd volgende dag binnen netjes verpakt product voldoet aan verwachting in dit geval een Xiaomi tv stick k4

Tot nu toe SUPER

Het kleine stickie is werkelijk super. Mijn "oude" tv heeft weer een nieuwe leven gekregen. De gebruikershandleiding is helaas slecht. Alleen de installatie wordt beschreven en meer niet. De rest moest ik uit het internet van andere users halen. Desondanks is de Android TV Stick echt een aanrader!

goeie prijs

is niet duur, en heel snelle levering, was de dag nadien al binnenhuis

• Levertijd

Fast, affordable and everything works really easily.

Everything is described in the text above. Thanks and good luck.

Update gaat slecht met wifi.

Update gaat slecht met wifi. Aan de zaak is misschien de wifi te traag. Gaat het thuis nog een keer proberen.

• Levertijd

Product ziet er goed uit.

Heeft een prima uitstraling Complete revering inclusief kabels enz. Snelle levering Kortom zeer tevreden

Gutes Gerät

tut, was es soll. Nur der Curser als kleiner Punkt ist schwer zu sehen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede producten en snelle levering

Had dashcam besteld deze was goed verpakt en 2 dagen later al in huis. Werkt zoals het moet.

gewoon goed

GEWOON GOED

Super pro produit conforme

Super pro produit conforme

Ruime keuze en snelle levering

Via google hier terecht gekomen voor mijn mi band 6. Ik wilde er nieuwe, extra bandjes voor bestellen. Veel keuze voor een mooie prijs. Verzending is snel en het is netjes verpakt. Track and trace erbij zodat het pakketje te volgen is.

Schnell, preiswert, Original

• k.A.

Goede producten, snel geleverd, prima prijs.

Makkelijk besteld en afgehandeld

Prettig

Bij bestelling op de site, was het product bestelbaar, maar de vlg.dag bleek het niet op voorraad, en ook niet meer beschikbaar te komen, uitlopend. Konden een ander artikel bestellen en het prijsverschil werd gelijk aan ons gecrediteerd. Keurige snelle oplossing.

• Levertijd

Dashcam gekocht. Al veel uitgeprobeerd, maar deze is echt super. De kwaliteit en prijs verhouding zijn netjes. Ben er erg blij mee.

• Levertijd

Zeer snelle service en top producten

Scherpe prijs en top producten

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld