Montags bestellt und Mittwoch geliefert und man wurde über den Sendungsverlauf direkt informiert.
Produit conforme à la photo et reçu très rapidement. Transaction parfaite. Seul petit bémol et qui surprend au moment de la commande, c'est le taux de la tva. 21.5% c'est légèrement excessif. J'ai payer plus en tva et frais de port que le produit lui même. Je ne suis pas déçue de mon produit. A voir si il va durer dans le temps :).
Ware entspricht der Beschreibung. Gute Qualität.
Does what it should,
Original Xiaomi Filter mit RFID...Preis+ Leistung 1A!
Ich musste 4 Tage lang auf mein Hinterad (Xiaomi 1S). Endlich da, wollte es montieren, hat gar nicht gepasst, die Achse war zu breit.
Sehr geehrte Herren/Frauen, Mit dieser Nachricht möchten wir Sie bitten, uns eine E-Mail an [email protected] zu senden, damit wir uns mit Ihnen über Ihre Bewertung und eine mögliche Lösung unterhalten können. Wir hoffen, dass dies Ihre Erfahrung mit TechPunt verbessert und freuen uns darauf, Sie beim nächsten Mal wiederzusehen! Mit freundlichen Grüßen, Abteilung Kundenservice TechPunt
Good
Die kaufabwicklung war super. Die Ware ist ausgezeichnet.
Bestellen ging makkelijk snel in huis super
Hier werden Lieferungen innerhalb von 24 Std versprochen - klappt nicht. Ich wollte 3. Minuten nach meiner Bestellung diese noch ändern, ging leider nicht da erst Stunden später auf meine email geantwortet wurde mit dem Hinweis das Paket wäre schon unterwegs - Okay ! Das Paket ist 3 Werktage später laut DPD immer noch nicht an DPD übergeben und sozusagen nicht unterwegs. Ich habe dann meinen Widerruf versendet und es kommt der Hinweis "Wie Schrecklich" ich soll doch mal beim Nachbar schauen. Kann man nur sagen , es gibt viele andere Shops und besser - kauft da !
Ik gebruik ze icm een Zigbee stick op een Raspberry Pi icm Home Assistant. Fluitje van een cent, en dat voor een redelijke prijs
Goede communicatie, Snelle service. En goed product
Eerste dagen erg verrassend Mooi product, goed geluid en gemakkelijke bediening Echte aanrader
vrijdag activity tracker besteld, de dag erna geleverd. Product goed verpakt. Eerste kennismaking heel positief. Nu nog afwachten hoe de mening evolueert na geregeld gebruik.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Contacted company before purchase as I like to do my homework and then placed and paid for the MI Portable Electric Air Compressor. Just received delivery today, only just opened the box and I'm already impressed. Have it on charge and look forward to putting it to work. I've a Motorcycle Trip planned for the summer and I was keen to have this onboard. That added security and piece of mind is well worth the purchase. Unit from what I've see, briefly, looks the business.
Great product, fantastic fast delivery
Had smart horloge besteld Werd snel geleverd Duidelijke website Zou hier zeker weer bestellen
PRIMA
Een product gekocht voldeed niet aan mijn verwachting Kon het makkelijk terug sturen En het geld werd snel overgemaakt
Heb een android tv kastje besteld maar kreeg de verkeerde geleverd. Tevens stonden er nog accountgegevens van iemand anders op. Het was dus een geretourneerd product. Gemaild naar de klantenservice maar nog niks gehoord..
Beste meneer/mevrouw, Via dit bericht willen wij u vragen om te mailen naar: [email protected], om zo in contact te komen over uw gegeven beoordeling en wellicht een gepaste oplossing. Wij hopen dat uw ervaring met TechPunt hierdoor verbeterd en wij zien u dan ook graag terug voor een volgende keer! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantenservice TechPunt
Heel mooi en strak design!
Compact, degelijk, makkelijk, alle nodige aansluitingen, kortom prima keuze.
Ik heb een mi band 3 en er zit wat speling op ee metalen band zodat het er af en toe uitvalt, of span ik het bandje te strak? In elk geval is het beter dan de syliconen bandjes die stuk gaan na een tijdje
Habe mehrere Produkte von Xiaomi / 70mai gekauft. Lieferung klappte sehr schnell nach DE und wie gewohnt tolle Produkte.
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.