Gemakkelijk, snel en goed

Veel keuze, goede uitleg, gemakkelijk te bestellen, snelle service. Ben ook tevreden van het product zelf. Zeker aan te raden!

Werkt perfect.

De Mi TV Stick werkt perfect en voldoet aan alle verwachtingen.

Snel!

Snelle levering van goed product.

Netjes en snel

Netjes en snel

prima product, goedkoop snel geleverd

prima product, goedkoop snel geleverd

• Levertijd

Snelle levering en mooie producten

Simple as that! Aqara hub, motion en deur sensoren werken goed in HomeKit!

Prima. Snel geleverd

Niks verder op te merken

• Levertijd

Voor weinig geld maak je van je tv een smart tv

• Levertijd

Straight forward & great to deal with

It was great to find a catalogue of Aqara products within the EU. Website was easy to navigate with the option of passing by secure bank transfer

Goede prijzen.

Hoi Xiaomi tv stick 4k. Top stick om tv te kijken. Product in goede orde ontvangen. Verpakking en verzending prima. Prijs prima.goede prijs Jan

Werk goed

• Levertijd

Goed spul, ga meer proberen!

Ik ben al jaren lang fan van domotica en heb ook redelijk wat in huis. Mijn zoon attendeerde me op Xiaomi. Dicht bij huis, dus snel geleverd en goedkoop. And so it begins..... Ik ben enthousiast en ga nu meer uit hun collectie proberen.

Reifen für Scooter Pro 2

Ich bin sehr froh dass ich euch im Netz gefunden haben. Ich bin beim Wechseln des Reifen und Mantel verzweifelt. Ihr bietet dies schon vormontiert an. Produkte bestellt und in 2 Tagen war es da. Preis ist super. Leider waren Kratzer an der Felge , aber dass würde ich jetzt auf den Transport schieben.

Heel betrouwbaar

Het is betrouwbaar en kwaliteit

Einzigartig

So stellt man sich das vor. Bestellt, am selben Tag noch die Versandbestätigung erhalten, zwei Tage später angekommen. Habe mir Ersatzteile für meinen Scooter bestellt. 1A! Gerne wieder. Lediglich hohe Versandkosten. Sollte vielleicht ab einer bestimmten Summe Versankostenfrei sein…

Geweldig service

Nvt

Produit conforme

Premiere commande sur le site et je recommanderai. Envoi et reception rapide. Produit original conforme.

• N/A

Netjes verpakt en eenvoudig bij installatie en gebruik

Duidelijke webshop en uitgebreide omschrijving van het artikel. Minpunt is dat er kosten worden berekend bij het betalen met Paypal of creditcard. Dat is niet professioneel en eigenlijk ook niet toegestaan, deze kosten dienen in de prijs van de producten doorberekend te worden.

• Levertijd

Snelle en duidelijke communicatie. De kat mee met de klant bij vragen. Pakket was helaas wel een dag later. Ben zeker te breiden. Helemaal over het aanbod. Is veel van Xiaomi beter dan de eigen winkel. Vaak ook met duidelijke uitleg per product.

Prima apparaat

Ondanks het missen van een Nederlandse handleiding is het mij gelukt om het apparaat op gang te krijgen. Fijn laag geluidsniveau. 1 dag in gebruik dus kan verder niets melden

einwandfreier Artikel...

Der Filter ist eine gute Lösung für den Luftreiniger und funktioniert einwandfrei - Leider war nur die Lieferzeit zu lange....u

Snel en goed

Snel en goed

• Levertijd

Duidelijke website, snelle levering.

Door een kampeerpagina bekend gemaakt met artikel. Via Google op de website van Xiaomi products gekomen, waar een duidelijke omschrijving en betaalbare artikel te vinden was waar wij op zoek naar waren. Besteld en met twee dagen geleverd. Zeer tevreden.

• Levertijd

Correct en volgens de afspraak

1e bestelling op deze site en dat zal waarschijnlijk niet de laatste zijn. Correcte prijs, snel geleverd, materiaal zoals voorgesteld.

• Levertijd

1 product besteld, zeer snel geleverd en goed geïnformeerd met email.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld