Perfekt

Xiaomi Produkte, zu einem guten Preis. Versand und Lieferung nach D bedenkenlos und unkompliziert. Ware war innerhalb von 5 Tagen da

Voordelig!

Net pas in huis, lijkt goed.

Goed en snel!

Korter dan dit kan haast niet: bestelling snel geleverd en naadloos aan bestaande Apple home omgeving toegevoegd. De lamp staat mooi en geeft prima instelbaar licht van koel concentratielicht tot warm en zacht.

Prix et livraison aux Top

Enfin un site où je peux trouver les filtres original Xiaomi au meilleur prix. De plus la livraison vers la France est rapide. Je recommande.

heel goed

snel geleverd, goede prijs, netjes verpakt en een goed merk. Wat wil je nog meer?

• Levertijd

Een fantastische product ik heb al de smartphone van Xiaomi en ben daar al zeer tevreden over en de Xiaomi pad 5 die ik gekocht heb maakt het plaatje compleet

Top webshop

Goede en volledige product informatie, komen lever belofte na. Prijzen zijn ook zeer scherp net als de verzendkosten. Geen ervaring met de klantenservice tot nu toe. Gelukkig niet nodig want alles is naar grote tevredenheid geleverd. Heb nu 2 bestellingen gedaan en beiden zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Kan deze webshop dus aanbevelen!

Snel en goed

Was opzoek naar een heel klein onderdeel (€4,95) voor mijn e-step. Het onderdeel gemakkelijk gevonden op de website, besteld en binnen een dag in huis. Prima service.

Uitstekende service

Snelle levering. Top!

snelle bezorging

Snelle bezorging Netjes verpakt

• Levertijd

Duidelijke site en snelle levering

Wat ik besteld heb voldeed niet aan mijn verwachtingen, maar verder was alles perfect. Vriendelijke terugkoppeling na mijn retournering. Als ik nu ook nog netjes mijn geld terug krijg, ben ik een tevreden klant.

Alles gut

Alles gut

mooi product, snelle levering

Geen ervaring met Xiaomi producten maar de Mi band 6 is geweldig. Werkt goed. Ben er blij mee.

Ronduit slecht

17 dagen heeft men nodig om een probleem op te lossen!! En dan ook nog niet naar tevredenheid. Het geleverde was niet het bestelde product. Er staat dat zonder opgaaf van reden producten geretourneerd kunnen worden. Dat klopt maar dan moet je als consument wel de retourkosten betalen! Ga als bedrijf even kijken hoe het elders geregeld is(retourlabel bijgevoegd om kosteloos retour te zenden) is niet bijzonder. Wil je kosteloos retourneren dan moet je wel een reden opgeven bij dit bedrijf. Daarna verschuilt men zich achter het feit dat afhandeling wegens drukte wat langer duurt. Dit hoor je pas als je zelf contact opneemt. Communicatie is bagger! Wat een amateurs! Ik kan mijn 70€ overal kwijt met zeer waarschijnlijk meer service

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.

je cherchais une telecommande Xiaomi que les revendeurs Xiaomi ne pouvaient me trouver

Je n'ai pas de mode d'emploie de la télécommande que j'ai commandé. A part ça bonne expérience. Sauf que ma page de commande à sauté pendant ma commande et quand elle est revenue j'ai été obligé de repasser une commande alors que celle qui avait été faite le 1er coup était enregistré. Bilan, je me retrouve avec 2 télécommandes, j'en avais besoin que d'une.

Rapide et conforme

Ras. Tout c'est bien déroulé. Produit conforme. Envoie rapide

vlug

vlotte levering en super fijn produkt

• Levertijd

voldoet geheel aan de verwachtingen

Een eerste proefbehandeling levert een goed resultaat. Voor een streeploos resultaat moet wel glasreiniger worden toegevoegd en het 2 maal programma worden doorlopen. Je moet dus wel de tijd nemen voor alle ramen.

Vollgummireifen

Der erste Eindruck ist ok. Die Montage war auch kein Problem

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering Mooi product Jammer dat er geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij zit!

Sehr Schnelle Lieferung Ware wie Beschrieben 1A

Soweit im Internet Gefunden der Einzigste Händler der auch noch zu einem guten Preis diese Filter anbietet

Tout xiaomi a prix bas

Tres satisfait. Livraison rapide et prix tres attractifs.

Gewoon goed.

Snelle levering, goed verpakt, een product werk goed,en goedkoper dan elders.

• Levertijd

Snel geleverd, goed product.

Prima Shop

Super Preise und schneller Versand nach Deutschland :-)

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld