Bijzonder tevreden!

Produkt voldoet ruimschoots aan verwachtingen. Makkelijk te bestellen, snel en in goede staat afgeleverd. Dat alles voor een zeer vriendelijke prijs. Ik ben bijzonder tevreden!

Goed en snel verzonden

TV besteld bij Techpunt, had em de volgende middag binnen. Scherpe prijs, en snelle verzending.

Product prima en goedkoop geleverd, 1 dag vertragin

Vertraging lag zo te zien bij TNT post, verder allemaal prima

Günstig und guter Service

Ich kann Techpunt nur empfehlen. Zwar gabs Verzögerungen bei einer Lieferung, die lagen aber beim Hersteller direkt und nicht am Shop. Da fand ich die Kommunikation wunderbar!

Mijn eerste order geplaatst voor een Xiaomi Electric Heater S1 en ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de order. Duidelijke communicatie over de afhandeling van de order en de status ervan en zeer snelle levering van de het apparaat met de daarbij behorende track&trace. Dit bedrijf is een aanrader.

• Levertijd

Snelle levering met goede producten.

• Levertijd

GUT

Lief alles gut und reibungslos. Wie es sein sollte.

Professional

Accurate and precise

Snelle levering en zoals beloofd

Gewoon top!

Soweit alles ok

Die Lieferung war sehr schnell. Ein Stern Abzug da die Uhr in einem Papier Umschlag kamm und dementsprechend zerrupft war . Ansonsten alles ok . Original verpackte SmartWatch

snelle bezorging

Topbedrijf

Supersnelle levering en duidelijke communicatie

Snel, simpel, prima!

Mi band 9 besteld op vrijdagavond, heldere website, snel besteld en betaald, en de volgende dag al in huis. Prima werk van deze webshop!

• Levertijd

Onlangs heb ik een Smart Band 9 als kleinigheidje voor mijn vriendin besteld zodat ze deze als stopwatch en Spotify remote zou kunnen gebruiken tijdens haar yogalessen maar geen behoefte heeft aan een smartwatch. Gezien de prijs verwachtte ik er naast het monitoren van activiteiten dus niet veel meer van, maar ik sta versteld. Het is ongelofelijk wat er tegenwoordig allemaal in zo'n kleine behuizing kan worden gepropt en hoe goed het werkt, het apparaatje zit boordevol functies en geeft enorm veel waar voor z'n geld. Bestellen was eenvoudig, snel geleverd en goed verpakt. Helemaal tevreden!

Meer dan prima !

Snelle levering en een prima product prijs. Ik kan deze firma ten zeerste aanraden.

Naar volle tevredenheid

Had mijn of laten vallen op een product waarvan ze ik een 2w kans variant hadden. Korte vraag hierover besteld en binnen een halve dag snelheid hier op Bestemming geplaatst en volgende dag, zoals beschreven, ontvangen. Gewoon met 2 jaar garantie Tip!

• Levertijd

Snelle en juiste levering van bestelde producten

Eerste keer dat ik producten besteld heb bij Techpunt. Informatie op de website komt overeen met wat ze beloven.

• Levertijd

Je bestelt iets online daar kan niks verkeerds aan gaan, techpunt is immers een tussenpersoon . Ik heb niemand gesproken of nodig gehad. Als je dit product rechtstreeks bij de de Chinese webshop besteld heb je hem uiteraard goedkoper.

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd

Fijne, overzichtelijke website met materiaal aan goede prijzen

Het is de eerste keer dat ik iets bestel bij Techpunt. Aangezien ik niet zeker was over de specificaties van een Drone, stuurde ik een mail. Binnen de 24u had ik antwoord. Het pakket werd onmiddellijk opgestuurd, waardoor ik het de volgende dag al had. Ik kan enkel positief zijn over de werking en klantenservice.

Kreeg goede informatie

• Levertijd

Fast delivery easy website to navigate but packaging was slightly damaged

The products arrived fast then price was good. Products were as described but the product packaging was slightly damaged. Apart from this I am pleased

Voldoet aan de verwachtingen

Verlengstuk voor ventiel besteld en netjes de volgende dag in huis. Keurig op de hoogte gehouden via de mail. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

Fantastic

Very efficient company to order from, i wasn't sure if i payment had processed or not, sent an email and had a response within a few hours with a link to complete payment, i placed my order on the 13th of November and it was delivered on the 18th

Simple, rapide et arrangeant

Achat très simple sur le site puis suite à un soucis de stock, remplacement de référence très rapide suite à un échange e-mail avec le service client. Expédition du colis dès le lendemain, je suis ravi.

Prima prijs-kwaliteit

Goede levering