Alles gut!

Schnelle Lieferung, gute Verpackung, guter Preis

Heel tevreden

Werkt super ! Batterij gaat lang mee . Zijn tevreden !

In één woord TOP

- snel - prima prijs/kwaliteit

• Levertijd

Mooie band voor de Mi band 5, zit als gegoten.

Snelle levering.

• Levertijd

Une livraison en cas de catastrophe n'a pas reçu un mauvais service

Je n’ai jamais reçu la roue de trottinette commandée, à cause d’une société de livraison DPD totalement désorganisée; j’ai dû ouvrir un litige PayPal pour demander un remboursement (alors que le colis est en retour chez Xiaomi, cf le suivi). Le service client insiste très lourdement ( à grand coup de « ! » et d’impératifs) pour me faire clôturer le dossier PayPal préalablement à tout remboursement, au risque de me faire perdre le moindre recours. Franchement je ne m’attendais pas à un tel comportement d’une marque comme Xiaomi; Paypal me solutionnera forcément cela mais que de temps perdu ! Et quelle expérience désastreuse ! Je déconseille tout achat chez Xiaomi et, pour ma part, ne suis pas près de me faire re-prendre.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Genau den Artikel gefunden den ich gesucht habe und super schneller Versand auch die Preise sind sehr gut!

Alles top

Schnelle Lieferung. Preise sympathisch.

Dash cam 70mai

Très bon site, rapide et sérieux

Good price, fast delivery, simple to order

Good price, fast delivery, simple to order, it would be perfect if it comes with UK plug

Snelle verzending, goed product

Zeer tevreden over xiamiproducts, zal zeker meer gaan bestellen. De lamp met draadloos opladen werkt perfect. Een dikke 10!

• Levertijd

Goed aanbod en snelle levering!

Binnen 24 uur waren de producten in huis, klasse!

• Levertijd

Zoals beloofd de volgende dag geleverd.

Een andere morgen-geleverd-leverancier stuurde een mail dat het 3-6 dagen ging duren en dat zelfs twijfelachtig was wegens Corona. XiaomiProducts levert gewoon de volgende dag het bestelde en blijkt nog goedkoper ook. Top!

Mooi

Fietspomp ziet er mooi uit, is eenvoudig in gebruik en doet precies wat het moet doen.

Kwaliteit goes, snel geleverd

Producten zijn comfortable en ze zijn snel geleverd!

Helemaal goed

Goedkoop en snel geleverd!

Gute Auswahl und gute Preise

Alles bekommen was ich haben wollte aber leider kostet die Bezahlung mit Krditkarte und Paypal extra Geld. Ist sichtlich nicht mehr zeitgemäß sind Zeiten von Amazon.

Happy

It is a great watch well finished an worth the money. Easy to use would recommend to my family an friends

• N/A

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering!

Maakt verwachting waar!

Was zoekende naar een model dascam rond de €75! De 70mai pro plus a500 was geen lastige keus. Een geweldige cam met een uitstekend kwaliteit beeld zowel dag als nacht. GPS, wifi, rijstrook hulp, Mai app etc het zit er allemaal bij. Vanuit de luie stoel beelden en GPS route terugkijken in de app, maakt het helemaal compleet. Ik ben dik tevreden!

topproduct voor mijn wensen

Ben blij met een leverancier die de originele apparaten levert. Er is zoveel fake in de handel. De functies die de bank levert passen precies bij mijn wensen. Bijna alle andere powerbanks hebben die functie niet. (permanent aanblijven bij lage verbruiken)

• Levertijd

J'ai été surpris pour le PRIX et LIVRAISON Rapide !

J'ai été surpris par le prix et la livraison dans les 3 jours suivant l'achat. J'ai donc acheté 3 lampes Xiaomi Mi Smart LED Desk Lamp Pro. Bravo !

top

snelle nette service top product

• Levertijd

Heb op 21 januari een Xiaomi Mi TV Stick besteld, en op 22 januari reeds bezorgd gekregen.

uitstekend was het maar overal zo

uitstekend was het maar overal zo