Amazing service

I ordered MI bluetooth speaker as it is best value for money proposition. Other speakers are very expensive. The delivery was very fast, ordered at around 6 in evening and got it around 10 am next morning. The speaker are amazing too 16, balanced sound not too heavy on the bass.

Superr

Schnell und korrekt

Eine schnelle Abwicklung und korrekter Lieferung . Ware super ,das einzigste Wäre schön wenn man noch einen anderen Versand Unternehmen wählen könnte. DPD ist nicht die erste Wahl in Zustellung.

Op de website stond vermeld alleen een Xiaomi 70mai vel om op het raam te plakken van de auto. Tot mijn verbazing zitten er 2 vellen in en een nieuwe bevestiging voor op de dashcam! Super ga zo door!

Je recommande ce site

Première commande et franchement je conseille de commander les yeux fermer je note la livraison avec un 9/10

Snelle levering, geen overbodige verpakking, topproduct

Snelle levering, top product, geen verbodige verpakkingsmaterialen

Livraison rapide !

Article conforme, livraison trés rapide !

Uitstekend product snel geleverd

De bestelde Smartwatch Amazfit Bip U Pro werd zeer snel geleverd. Het is inmiddels de 4e Amazfit Smartwatch binnen het gezin (2x Bip U Pro, 1x Bip S en 1x T-Rex). En allen bevallen uitstekend. De bijbehorende app (Zepp) werkt erg goed en geeft een goed beeld van je prestaties. Erg fijn dat deze producten via een Nederlands bedrijf geleverd kunnen worden.

• Levertijd

Goed aanbod, prima prijzen, snelle levering

De titel zegt het al. Enige tip is om de melding ‘vandaag besteld, morgen in huis’ weg te laten als er ook staat dat het artikel niet op voorraad is.

overtrof mijn verwachtingen

Bestellen was heel makkelijk via de web store. Producten werden op de afgesproken datum netjes afgeleverd en waren zeer goed verpakt. De producten zelf voelen degelijk en zijn zeer goed afgewerkt. En het belangrijkste ze werken perfect. Ook het installeren op het smart home systeem is zo simpel. Super!

Snelle correcte service

Naar volle tevredenheid een aantal Aqara producten gekocht. Snelle communicatie en levering. Producten komen goed en heel aan. Beide producten werken naar behoren.

Excellent rapport qualité prix

Livraison un peu lente dûe aux fêtes de Noël mais à part ça rien à signaler le garde boue arrière est conforme et on peut facilement y loger les caches vis en caoutchouc d'origine ( déjà commandé ailleurs et impossible de les mettre...et pour la qualité c'est pas top ) De la meilleure qualité au même prix c'est mieux

Zeer professioneel

Oplossing gericht alles netjes en snel!!

• Levertijd

Heb nu 6 maanden de Mi luchtreiniger 3H in bezit en ben blij dat ik deze gekocht hebt. Heb nu een nieuw filter besteld omdat het apparaat mij berichten stuurt dat het filter op is, best irritant omdat het huidge filter nog gewoon werkt. Desondanks is het een degelijk apparaat dat echt goed werkt. Had 5 sterren gegeven als de filters wat goedkoper waren.

very good

I bought a new smart watch for a my wife and sent my own smart watch for repair because it did not do anything anymore. The new one works very good and the old one appeared to be defect and I got a new one. A fantastic service!

Duidelijk en snel

De website en het bestelproces zijn duidelijk. Communicatie over de bestelstatus en de verzending snel en accuraat.

Excellect

Great product

Soweit alles Gut

Es war alles gut bis auf die Lieferzeit die war doch sehr lang. Ansonsten kann ich nur Weiterempfehlen.

Punctueel

Een nieuw bandje besteld voor de mi band 4. De dag na kerst besteld en een dag later al bezorgd.

Op tied geleverd

Op tijd geleverd en correct geen beschadiging top!

Service 5 étoiles

Je cherchais à m’équiper avec les produits AQARA pour compléter et agrandir mon équipement Smart Home. J’avais découvert la marque sur YouTube et j’étais prêt à faire le pas. Je suis tombé sur le site un peu par hasard et quand j’ai vu que les prix étaient moins cher que sur Amazon je n’ai pas hésité à faire mon panier. On y trouve facilement ce qu’on cherche. La livraison vers la France s’est faite en quelques jours et tout était bien emballé, tout fonctionne très bien et était très facile à installer. En plus, quand on achète plusieurs quantité du même produit on a une réduction et ça c’est top !!!

Na vergeefse hulp MiBox4 zelf kunnen resetten. Uitstekend apparaat!

• Levertijd

Ich habe die Wandhalterung für den Pro2 und das Scheibenschloss bestellt. Die Wandhalterung ist massiv. Schrauben sind mit dabei und total easy zu befestigen. Das Scheibenschloss ist hochwertig. Schnelle Lieferung! Super Kundenservice! Man wird über jede Schritte informiert (Verpackt, Versand....)

Prima , snelle levering

Werd snel geleverd , en product is zijn geld meer dan waard

Handige producten

Rico en berend hebben een leuke webshop opgezet met kwalitatieve producten.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld