Snel en gemakkelijk besteld en geleverd.

Mijn product de x96 max werkt prima en voldoet ruim voldoende aan de verwachting.

Très content

La boutique officielle était en rupture de stock, j’ai trouvé ce site et j’en suis très content. Prix moins cher mais avec les frais de port et les frais de paiement on arrive au même tarif. Envoi en moins d’une semaine en période de Noël, je suis très content.

• N/A

Wat een top mensen . Het ging mis bij het aflever punt ,dus op advies van de klantenservicemedewerker van post nl heb ik gebeld met Xiaomi en de medewerker wilde gelijk een nieuw product opsturen .dat vind ik zo geweldig vandaar de welverdiende 5 sterren ⭐️

• Levertijd

Zeer snelle levering met perfecte producten

Zeer snelle levering , perfect verpakt, al meerdere ervaringen gehad dit jaar !

• Levertijd

Snel levering en mooie product

Besteld 26.12, ophalen 27.12. super snel levertijd. Roborock S7 doen goede werk in onze thuis

• Levertijd

voldoet goed aan de meeste dingen waarvoor ik het heb gekocht.

Ik kan mijn stappenteller gebruiken. Hoe precies de workout werkt ben ik nog niet achter en werkt dus ook nog niet optimaal. helaas kan ik ook nergens een gebruiksaanwijzing ervan vinden. Ik denk dat het ook te maken heeft met een instelling voor de GPS. Maar hoe geen idee. Verder kan ik er oa hartslag, zuurstof ed in bij houden en dat was oa een doel .

Tot nu toe uitstekend

Was even zoeken, maar dat wat ik wil gebruiken kan ik nu gebruiken. Fijn, duidelijk.

Alles to-the-point

Simpel bestellen, betalen en versturen. In het kerstweekend besteld en maandag bezorgd. Info op de site is prima en het bezorgproces wordt volledig aan je gemaild.

• Levertijd

Excellent Service, Great Product & Great Price!!!

Great service and great delivery. I would 100% order again!

Parfait

Tres efficace, rapide, conforme. Bon boulot. Faites un effort sur le tarif des livraisons

Zonder problemen accu besteld

Extra accu voor mijn drone besteld. Bestelproces gaat goed, verzenden gebeurd snel.

• Levertijd

Afhandeling over defecte band zéér teleurstellend.

Ik heb een band besteld en keurig op tijd ontvangen. Na installatie en koppeling met smartphone direct omgedaan. Accu van de band is binnen 12 uur leeg. Hartslagmeter werkt niet goed. Ruim 1 uur in de wachtstand gestaan bij poging telefonisch contact op te nemen. Daarna dus de mail gebruikt. Antwoordmail: u kunt proberen de band te resetting. Ook kunt u een software update proberen. Helaas mag je dat allemaal zelf uitzoeken, want de handleiding vermeldt hier niks over.

• Levertijd

Snel, juist en duidelijke info.

Prijs/kwaliteit zeer goed. Snelle service binnen 24u levering in drukste kerstperiode. Top product.

Goede aankoop gedaan

Een Sonoff camera gekocht. Vooraf gechat over de inhoud en vervolgens keurig alles ontvangen, camera aangesloten en werkt naar behoren.

Snelle levering, goed product

Snel geleverd. Product voldoet aan beschrijving. Prima webshop

Perfect! Super snel geleverd

Helaas was mijn bestelde product niet meer leverbaar. 2 mailtjes via de klantenservice en volgende dag werd mijn gekozen alternatief geleverd! Top service!

• Levertijd

Ik had eerst een andere beveiligingscam gekocht maar dat was rommel. Deze cam is eenvoudig te installeren, werkt ook op 5gh. Top apparaat.

Tevreden

Zeer tevreden qua snelle levering. Spijtig genoeg is het product stuk geleverd. We zijn op dit moment nog aan het wachten op een antwoordt mail voor retour. Hopelijk komt dit allemaal goed en krijgen we alsnog ons product dat wel werkt.

Perfecte service, snelle levering

Product was zoals beschreven, werd ook heel snel geleverd.

• Levertijd

Goede service en goede prijzen

Bij deze webwinkel 2 candela lampen en een Xiaomi hub gekocht, ik had hier wat vragen over en ben hierin perfect geholpen! het verzenden ging probleemloos en snel, dus zeker een aanrader! (ik zal hier zeker meer bestellen door de goede service en nette prijzen, op aliexpress niet goedkoper)

Heel goed ervaren

Ik heb mijn spullen besteld end at ging heel makkelijk via de site. Ik heb de spullen ook heel snel thuis gekregen.

• Levertijd

Snelle levering van goede producten

• Levertijd

Geweldig snelle bezorging ondanks de drukte met de feestdagen!

Snelle actie/reactie! Prima product, goed verpakt, snelle service en super snelle bezorging!

Snelle levering Top!

Snelle levering!

Cadeau apprécié

J'ai offert cette lampe à mon fils et lui et sa fille en sont fans!

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld