overzichtelijke website en als zakelijke klant bestellen op rekening mogelijk

De bestelling was super snel binnen. Zelfs in deze drukke tijd. Wat ik een plus vind is dat je als zakelijke klant bij de 2e keer bestellen het ook op rekening kan doen. Mijn ervaring is dat je bij veel websites direct moet betalen en daar heb ik niet altijd zin in om alles voor te schieten

zijn prima et xiamiproducts

wat ik besteld heb werd keurig 1 dag na bestelling bezorgd, ik miste 1 accu, heb contact opgenomen en zonder problemen word er een andere opgestuurd.!dus zeer tevreden

supperrr

• Levertijd

Prima product, snelle levering en goed verpakt

Precies wat ik nodig had en heel vlot geleverd. Keurig verpakt. Niets op aan te merken.

• Levertijd

Zeer snelle levering. Kwaliteitsprodukten. Ik ben dol op het merk Xiaomi. Ik ben blij dat ik haar hier in zo'n groot assortiment heb gevonden.

• Levertijd

Een goed product voor een redelijke prijs en een goede service van de webshop

Bon produit

Envoi super rapide

Snelle afhandeling

Snel

• Levertijd

Goeie communicatie, fijne service en snelle levering

Kei goed

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ze maken het waar

Dit bedrijf gebruikt de slogan: "Voor 20.00 uur besteld, dan volgende dag in huis". Ik bestelde om een paar minuten voor die tijd nieuwe filters voor mijn Xiaomi luchtreiniger (deze waren overigens ook goedkoper dan op andere sites). Tot mijn positieve verrassing werd mijn bestelling inderdaad de volgende middag al geleverd, zelfs in de drukke decembermaand. Petje af....

• Levertijd

Zeer vriendelijk en mijn xiaomi ladder werkt zoals die hoort te werken.

Klantendienst is vriendelijk en ze antwoorden snel. Wat mijn product betreft, heb ik de xiaomi stepladder aangeschaft en die werkt zoals die moet werken. Bedankt.

Super ervaring

Na een probleem met de levering, supeegoed geholpen geweest. Alles binnen 2 dagen opgelost en geleverd. Top bedrijf, ik bestel zeker nog.

Sehr zufrieden

Bin sehr zufrieden top wahre

Smart tv volgende dag al geleverd!

Levering is top! En fijn dat je ook met credit card kan betalen.

• Levertijd

Ersatzteil wie bestellt erhalten.

Der Versand mit DPD verlief reibungslos und schnell.

super gerät

alles funktioniert so wie es soll. die befestigung auf der windschutzscheibe ist einzigartig. die übermittlung auf das handy funktioniert einwandfrei. wünschenswert wäre eine deutsche anleitung

Prettige shop

Gedurende de tijd van aankoop tot levering continue duidelijke communicatie

Mooie prijs voor kwaliteit

Snelle levering. Prijs was zeer gunstig. Product is volwaardig en goed van kwaliteit.

Ik mist duidelijke Communicatie

Mooi website, mooie producten, mooie prijzen maar de communicatie rondom alles is minimaal. Ik zie nergens duidelijk de levertijd vermeld bijvoorbeeld. Ook een contact pagina is lastig te vinden.

Coopératif

Excellente

Gut

Alles Top

Mijn ervaring is uitstekend.

Snelle goede levering prijs uitstekend alles als fijne levering ervaren.

Bestellt, Bezahlt, Geliefert-So,wie das muss

Gerne wieder bei den Niederländischen Brüdern. Ich habe lange einem Filter für meinen 3H Purifier gesucht und einen Originalen ( mit RFID Chip ) zu einem guten Preis bei XiaomiProducts gefunden. Man bekommt immer ein Update wo sich die Ware befindet und der email Kontakt ist schnell und freundlich. Danke

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld