Goed en op tijd

Voor de laagste prijs snel geleverd

Drone vliegt zeer goed.

fast delivery no issues

overall fast processing of the order and delivery, no issues here and the item arrived within several days, very happy with the order

Un bon prix et la livraison rapide

La lampe est super, elle illumine bien le bureau. Le produit a été livré en 2 jours seulement.

Product as expected. Quick delivery

Product as expected. Quick delivery

• N/A

wrong size

I ordered size M for the face mask. but it's small for me and I can't use them. the kids have opened all the packages i can't even return them.

Excellent!

Products as described. First time used this service and definitely not the last time. Fast delivery, great tracking. Hassle free transaction. 100% reccomend. Thank you!

Top product en goeie prijs!

Het product is echt topp! Ik zocht al lang naar dit product al een paar keer vergelijkbare producten geprobeerd zelfs 1tje van 40 euro maar die deden het allemaal niet goed. Ik sluitte deze aan in mijn auto en hij doet het perfect echt een top product!!

Uitstekende levering en feedback

De verpakking en communicatie was uitstekend geregeld. Ik heb zelf al ervaring met de producten, dus gaat het mij echt om de leverancier. Zeer positief verrast!

Helemaal TOP

Simpel, snel en niet duur

Zeer zeer slecht

Koop hier niets. Echt. Dit kan echt niet Na bijna 3 maanden geen oplossing: step gekocht in aug na 4 weken retour gestuurd op eigen kosten En zou gemaakt worden ( garantie) Tot 4 x een mail ontvangen dat hij is gemaakt en zsm word teruggestuurd daarna een mail dat het niet gerepareerd kan worden ???? En niet onder garantie valt. Wat een bedrijf. Mensen pas op

• Levertijd

Snelle levering en produkt is goed

lustige Erfahrung

Originalprodukte, toller und schneller Service, vielen Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vlot verloop van de levering

Het produkt voldoet aan deverwachtingen

• Levertijd

Zeker tevreden , bij vragen krijg je zeer snel antwoord

Onze zoon maakt veelvuldig gebruik van Uw webshop , en is daarover zeer tevreden , vandaar .

Mooi product

Makkelijk in gebruik. Leuke effect.

Produit idéal

Facile à installer

goede communicatie naar klant

fijne producten voor een goede prijs, van goede kwaliteit

• Levertijd

Product was niet op voorraad maar werd toch snel geleverd.

goed bezig

laadkabel werkte niet 1 belletje en t werd opgelost met opsturen nieuwe kabel

• Levertijd

Snelle en netjes verpakte levering

1e bestelling gedaan van een smartwatch voor mijn moeder , deze was goed verpakt en inderdaad volgende dag in huis ondanks drukte.nadien vragen gesteld via email en keurig snelle reactie er op terug.

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd

Super snelle en zeer nette bezorging!

Snel en netjes geleverd.

Vlekkeloos! Snel en keurig geleverd. Ik kan geen verbeterpunt noemen. Gewoon prima.

• Levertijd

Tevreden, pakketje dag nadien ontvangen

Tevreden, dag nadien het pakketje ontvangen (een luchtfilter). Het was een authentiek product!

Super Preis-Leistung

Sehr gute Produkte zum super Preis. Lieferung nach Eingang des Geldes schnell geliefert ( Geld wurde am Freitag abend überwiesen) , Versand erfolgte jedoch erst am Dienstag. Aber ansonsten sehr zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Anthonie Fokkerstraat 59 C