Super services

Snel aflevering en afsprak is afsprak

Perfect en snel geleverd

Prima ervaring.

• Levertijd

Product doet niet wat het moet doen.

Helaas, de polsband geeft geen informatie door over binnenkomende oproepen van de telefoon. Niet dat er gebeld wordt en ook geen SMS-berichten. De andere functies werken wel. De klantenservice is telefonisch niet bereikbaar. Via de mail kort door de bocht reacties ontvangen.

Weiter so ! ! !

Sehr schnelle Bearbeitung nach Bezahlung . Mit der Lieferung dauert es ein bisschen , aber das liegt bestimmt an der derzeitigen Situation . Daumen hoch

Super store! Professional, super fast delivery. I totally recommend!

Goede ervaring

Het horloge is een mooi horloge om mee te beginnen. Hij is betaalbaar, maar goed van kwaliteit en uitgebreide opties. Ik heb ze aangeschaft voor mijn kinderen.

Supersnelle service!

Ik had een Band 6 besteld en 'gehoopt' deze voor de feestdagen te ontvangen. Maar ik had het al de volgende dag! Superlevering! En ook de prijs is 'top!'. Ik kon het hier goedkoper krijgen dan bij anderen! Zeker een aanrader!

uitstekend

snel geleverd, conform verwachting

snelle bezorging

• Levertijd

Slecht kan geen verbinding maken met telefoon.

Tot nu aan toe slecht. Moet product terug sturen op eigen kosten. En nu maar afwachten wat er gaat gebeuren. En hoe lang het gaat duren.

• Levertijd

Makkelijk te bestellen en snel in huis. Product voldoet tot nu toe aan alle verwachtingen:)

• Levertijd

Smart watch gekocht. Prima watch voor zeer scherpe prijs

Preise und Auswahl gut, Verpackung nicht

Bestellt am Donnerstag, geliefert erst Montag, was noch OK ist. Die Verpackung war allerdings eher mangelhaft, alles lose in einen Karton geworfen ohne zusätzliches Polster, obwohl eine schwere Starthilfe dabei war.

• k.A.

Mooie, stevige powerbank

Prima powerbank die zowel te laden is via USB-mini als USB-C. Vooral dat laatste is een voordeel. Met de lader van mijn notebook laad ik een lege powerbank in 4 uur op. Uitgang is 2 x USB-A, en beide kunnen behalve de standaard 5V ook hogere spanningen en stromen afgeven als het apparaat dit aankan. Ik heb een USB meter en zag dat mijn mobiele telefoon mooi op 8V geladen werd. Onder ca 20 mA schakelt de powerbank uit, maar dat zie ik bij andere powerbanks ook.

• N/A

Uitstekende service en betrouwbare website.

Per vergissing had ik een verkeerd product besteld uit de serie Aqara. Direct contact opgenomen per e-mail waar snel op werd gereageerd. Nadat ik het verkeerde artikel had teruggestuurd, hebben zij direct het juiste artikel toegestuurd, zodat ik het nog op tijd in huis had om cadeau te doen. Super service! Dankjewel!

...

Notre roborock s7 est vite devenu notre meilleur ami : il est tout à fait conforme à nos attentes

• N/A

Würde 10 sterne geben Schnelle Lieferung und Alles hat geklappt

levering was exact volgens belofte: vandaag besteld morgen in huis.

Gute Auswahl, schnelle Lieferung

Gute Auswahl im Online-Shop, die Preise sind auch in Ordnung, die Lieferung ist schnell

prima wifi versterker

Prima bedrijf , handig met tablet in de gang ordernummer invoeren en binnen 2 minuten weer buiten. Wifi versterker werkt prima!

• Levertijd

Snel bezorgd en makkelijk besteld

Duidelijke website, makkelijk besteld en de volgende dag geleverd gekregen. Helemaal Top

• Levertijd

Prima website. Snelle levering. Goede prijzen.

Prima website. Snelle levering. Goede prijzen. Producten voldoen aan de verwachtingen.

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd.

Schnell und günstig

Günstige Produkte und ein schneller Versandservice. Hab mir ein Xiaomi Komplettrad gekauft und bin damit sehr zufrieden. Kann diesen Store nur weiterempfehlen.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld