Nadat ik contact heb gehad met Xiaomi en een duidelijk antwoord heb gekregen. Heb ik mijn smartwatch besteld. Deze kwam snel en heel netjes bezorgd thuis. Het enige wat jammer is, is dat er geen Nederlandse beschrijving bij zit.

• Levertijd

Samstags ein m365 pro2 Hinterrad mit Luftreifen bestellt und am Dienstag Mittag war es da. (DE). Die Qualität ist Super und der Preis auch. Besser und schneller als aus China zu bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede producten, even goed als de vele duurdere merken

Eerst heb ik een gsm gekocht, redmi note 9T, een geweldig toestel, kan je vergelijken met een Samsung A74, enkel de prijs is wel maar een derde a een vierde. Daarna heb ik me de horloge MI watch lite aangekocht. En echt op de site van Xamomi zelf was het de goedkoopste. Werking top en echt waterdicht. Lopen en fietsen doet met gps van Strava. Een echt tophorloge. De silicone bandjes zijn ook top. Besluit: ik zal vanaf heden steeds eerst gaan zien op de Xaomi site voor ik iets ergens anders zal aankopen. Ann Weymiers

Excellent !

Produit conforme. Prix qualité très satisfaisant. Rapidité d'expédition (48h).emballage propres sans coup. Pas besoins sav.

• N/A

Kwalitatief product voor een goede prijs.

2 Aqara camera’s G2 hub besteld. Binnen 24 uur geleverd. Camera’s zijn klein van formaat, en geven een verbluffend goed beeld. Eenvoudig aanmelden in de Woning app van Apple. ( Home kit ). Tevens is de Aqara app zeer uitgebreid. Opslag van beelden bij constant opnemen kan op 3 manieren. Ik heb voor SD kaart opslag gekozen. Eenvoudige bediening in de app, met weinig vertraging. Geen min-punten gevonden.

• Levertijd

De dashcam is voldoet aan mijn verwachting. Zeer goede beelden overdag en nacht. Zeer goede service xiaomiproducts had probleem met koppelen was zeer snel geholpen.

goedkoop, 1-2 dag levertijd goed , goed kwaliteit

de producten zijn goedkoper dan andere website.

Snel, goed en goedkoop

Alles prima

• Levertijd

Makkelijke website, eenvoudig betalen, tijdige levering en goede informatie over het gehele traject.

• Levertijd

Good products, fast delivery, but service can be improved

Recently ordered 2 Mi Band bracelets, which are ok so far. Delivery was the next day. However, instead of receiving 2 black bracelets, as mentioned also in the invoice, I received one black and one white.

Je recommande

Avec la pandémie et la nouvelle réglementation de Bpost avec les commandes hors UE, il devenait difficile de se procurer les filtres pour purificateur d’air dans notre cas. Cette nouvelle plateforme est juste parfaite, les prix sont plus que corrects et même attractifs. Ma commande a été livrée en moins de 24 heures via PostNl, je continuerai à passer par la plate-forme pour mes commandes à venir. Je ne peux que recommander XiaomiProducts Nl.

BON SITE

LIVRAISON RAPIDE EMBALAGE TRES BIEN SITE ASSEZ FACILE A NAVIGUER

Pas mal

Bonjour la montre est pas mal j'attends de voir

Heel correct, goeie ervaring

Product mooi verpakt en, weliswaar 1 dag later dan voorzien, alles is goed verlopen. Heel content van de aankoop.

• Levertijd

kwaliteit aan een betaalbare prijs

Ik heb de producten besteld en in minder dan 24 uur waren ze bij mij in België geleverd. Het zijn kwalitatief zeer goede producten en ik raad deze zeker aan iedereen aan.

super snelle levering

Overzichtelijke site en levering is volgens afspraak. Prima, ga zo door.

• Prijs N.v.t.

Snelle service!

Avond ervoor een dashcam besteld, en de volgende dag gelijk in huis! Snelle afhandeling, vlotte betaling en snelle levering. Wat wil je nog meer? ;)

Zwiespältige Erfahrungen

Bis 20:00 bestellt, Lieferung am nächsten Tag….. Eine Aussage die sich überhaupt nicht halten läßt, zumindest solange DPD der Versender ist. Meine Erfahrungen mit DPD haben sich wieder bestätigt. DPD ist aus meiner Erfahrung eine Bummel-Transport, unzuverlässig, langsam und nicht zu empfehlen. Leider muss Xiaomi diese negative Erfahrung hinnehmen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
  • k.A.

Grote fan van xiaomi producten

Zie onderwerp

Top product

Supersnelle levering, zeer tevreden van het product zelf

Nichts kaufen

Die tun email geben man schreibt sie an die antworten nicht einmal. Möchte zurück geben weil es nicht gepasst hat du kannst niemendem.erreichen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Very happy

Very high quality products and fast delivery also...

Goed produkt en snel geleverd

• Levertijd

Super snelle levering en een prima product!

Super snelle levering en een prima product!

Zuverlässig

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja