Goed merk

Zeer goed product

Zeer tevredenn

Dik tevreden!

Goede prijzen, goede kwaliteit, snelle verzending. Dit was mijn 2e bestelling hier, er volgen er zeker meer!

• Levertijd

Goede adviezen, snelle en adequate service

Bij meerdere aankopen via telefoon en/of email contact gehad met betrekking tot product vragen. Altijd zeer snel, vakkundig en compleet beantwoord. Onlangs een tweedehands (retour) ventilator gekocht, waarbij een aantal zaken ontbraken, terwijl ik nadrukkelijk had gevraagd of deze compleet en onbeschadigd was. Hierover gemaild en zaken werden direct nagestuurd. Als het product direct compleet was geweest had ik zelfs een 10 gegeven.

• Levertijd

Snelle en perfecte levering van mooi product

Na half uur na bestelling kreeg ik al bericht dat het klaar was om te verzenden.

Zeer slechte service

Ik zal niet gauw weer wat kopen bij deze zaak. Tvbox gekocht sloeg gelijk vast een belletje gedaan om te resetten gedaan gereset en hij wou niet meer opstarten. Aperaat de volgende dag terug gebracht persoonlijk en ik dacht kan ik hem inruilen op een anderen maar dat gaat niet. Duurt een week (4dagen) voor je antwoord krijg met een bericht dat je pakketje in goede staat is ontvangen. Ik heb nu het geld terug ontvangen en ik bestel niks meer bij dit bedrijf.

• Levertijd N.v.t.

Leuk, maar niet optimaal.

Beste ik kocht nu al 3 verschillende light bulps... De color essentials die kon ik helemaal niet linken dus geen slimme lamp dan. De m2 color bulp kan ik ook niet linken... Voor jullie retour moet ik 13 euro betalen voor terug te zenden... de lamp werkt wel maar kan niet gelinkt worden, waarom zijn de verzendkosten voor de klant dan? Het product werkt niet naar behoren... Spijtig. De color s1 werkt wel naar behoren die zou ik wel aanraden maar de andere 2 werken niet!

Sehr zufieden

Meine Erwartungen haben sich voll und ganz erfüllt

1 woord is genoeg TOP!

Ik was op zoek naar een drone voor een 8 jarige jongen en kwam via google bij Xiaomi terecht. Duidelijke omschrijving, prijs ook goed. Het bestellen was zo gedaan en de andere dag kon ik het al bij mijn opgegeven DHL-punt ophalen!

• Prijs N.v.t.

2 Akkus für Xiaomi Fimi X8 SE Drohne bestellt

Lieferung binnen einer Woche nach Deutschland. Ist für mich OK. Leider hat der Shop ausser Akkus keine Ersatzteile für die Drohne im Programm.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekend zoals elke service vanuit Nederland

• Levertijd

Top, prima product en goede levering

Magnifique

super rapide et pratique comme site et juste petit défaut manque une petit vidéo des produits si non c'est super et pour votre question de évaluez les points suivants serai bien de mettre en français comme je suis sur le cite Français

RAS rapide et bon produit

Garde-boue plus renfort pour anti-vibration achetés le dimanche soir, reçus le jeudi matin et montés le jeudi soir. C'est conforme au niveau des produits. On verra dans le temps si l'anti-vibration fait le travail.

Garde boue trottinette reçu abîmé

Le garde-boue pour ma trottinette Xiaomi 365 pro est arrivée avec le deux arrière abîmé. La plaque rouge du feu est non collée. Je le recollerai moi-même… Dommage car dans l’ensemble le produit à l’air de bonne qualité par rapport à d’autres achetés ailleurs.

• N/A

Alles bestens, schnell und unkompliziert

Schnelle Lieferung, Preis war marktgerecht. Bestelle sicherlich wieder, wenn ich was brauche.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel tevreden over de levering en ga de volgende keer hier zeker weer iets bestellen

Heel tevreden over de levering en ga de volgende keer hier zeker weer bestellen

• Levertijd

Schnelle fixe Lieferung! Kaufkontakt sehr gut!

Schnelle fixe Lieferung! Kaufkontakt sehr gut!

Snelle en correcte levering

Dit product heb ik voor mijn kleinzoon gekocht om als cadeau te geven met Sinterklaas. Hij wou perse dit product dus ik denk dat hij er blij mee zal zijn.

Snelle levering volgens afspraak

Goede site. Snel gevonden wat ik zocht. Bestellen ging gemakkelijk en hier klopte het wel. Vandaag besteld morgen in huis. Zal in het weekend misschien niet zo zijn maar verfrissend dat op een werkdag besteld de eerst volgende werkdag wel gehaald wordt. Kunnen veel webwinkels nog iets van leren.

• Levertijd

Op tijd geleverd en heel gebruiksvriendelijk

Heel gebruiksvriendelijk.

Mauvaise !

J'ai commander bon nombre de produits sur votre site..... Mais une erreur de préparation de commande à été faite. J'ai reçu un hub M1S au lieu de M2. J'ai fais une réclamation sur le support technique et toujours aucune réponse à ce jour !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Very satisfied.

Very fast expedition and very good product.

Perfection

First of all nothing overpriced, many payment methods and good choose of stuff. Very fast shipping Highly recommended!

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld