Goede producten en snelle levering

Zeer tevreden over mijn bestelling. Producten zijn zoals beloofd en worden snel geleverd.

• Levertijd

Prima service. Jammer dat je de bezorgtijd niet kunt aanpassen via PostNL voor deze leverancier. Bedrijf is goed met communicatie en houdt de klant op de hoogte van de orderstatus.

• Levertijd

Mijn bestelling en aflevering verliepen erg goed en supersnel.

De site is overzichtelijk en bestellen en betalen verliepen erg makkelijk.

goede filters

drie verschillende filters keurig geleverd. een type was niet voorradig waardoor de levering vertraagd was. dit was keurig gemeld

• Levertijd

Unkomplizierter Bestellvorgang u. schnelle Lieferung nach Vorkasse.

Mit allem sehr zufrieden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima afhandeling van de bestelling.

Vlotte en zorgzame afhandeling van de bestelling. Klantenservice is optimaal. Produkten van degelijke kwaliteit en in overeenstemming met wat beloofd is.

• Levertijd

Vandaag besteld is morgen in huis.

• Levertijd

Perfect van begin tot einde.

Zeer duidelijke webshop. Goede communicatie van zodra de bestelling is geplaats. Het product was en werkt zoals omschreven. De afterservice is natuurlijk ook belangrijk maar ik vermoed dat dit op hetzelfde niveau is.

Very good!

Good quality products, very fast delivery.

Satisfait

Très satisfait de mes commandes De très bon produits à des prix très juste Je conseille vivement !

It works.

Ok

Goede, snelle en correcte levering

Was eerst wa weigerachtig tov de site, Maar alles verliep vlekkeloos

• Levertijd

Alles naar wens ontvangen.

De planten weters en luchtreiniger heet netjes en op tijd ontvangen en ik kan niet anders zeggen dat zover ik nu kan zien alles prima naar behoren werkt.

De luchtbevochtiger is geweldig

Het product is erg mooi. Je kunt het bedienen met de applicatie, wat erg handig is, want als ik aan het werk ben, kan ik het apparaat inschakelen om de lucht te bevochtigen :) De luchtbevochtiger is gemakkelijk te gebruiken en doet zijn werk. Zeer snelle verzending.

• Levertijd

Correcte levering, goed product.

Besteld. Goed geleverd.

Mooie en duidelijke site

mooie producten met een goed prijs/kwaliteit verhouding

• Levertijd

Snel en netjes verpakt afgeleverd.

Gewoon zoals het hoort , je koopt hoe het wordt beschreven op de site en het wordt snel en netjes verpakt afgeleverd .

• Levertijd

Prima product en snelle levertijd.

Keurige levering en mooi apparaat voldoet prima aan de verwachtingen.

prima apparaat

Prima apparaat voldoed aan de verwachtigingen. Communicatie over de bestelling ook zeer duidelijk

Mi 11T

Ich sucht ein Handy mit gutem GPS Empfänger und großem Akku. Kamera sollt auch okay sein. Mit dem Mi 11T habe ich genau das richtige genommen. Einen überragenden GPS Empfänger, der selten unter 3m Genauigkeit fällt, dafür sehr oft runter kommt auf 1,3m! Das hatte ich nicht erwartet. Grandios. Der Akku hält das was er verspricht. Nach einer ausgedehnten Wanderung lag die Kapazität noch bei 75%. Toll. Die Kamera liefert schöne Bilder in ausgewogenen Farben. Die Millionen Einstellungen habe ich allerdings noch nicht ausgereizt... Performance reicht mir alle mal, da ich keine Spiele auf dem Handy habe. Das Display ist bezogen auf Auflösung und Wiedergabe von Feinsten. Ich bin mehr als zufrieden, da Akku und GPS genau meinen Vorstellungen entsprechen!

Verrassend

Zeer goed betrouwbaar kwalitatief, je moet gewoon van xiaomi houden. Mvg

Goede ervaring

Producten besteld en vlot ontvangen. Nog niet gebruikt/uitgepakt, omdat het een Sinterklaas-kado is. Het betreft een wielslot en stuurtas vd electrische step. Nu hopen dat man-lief hier net zo blij mee is als de step. Een dat de producten voldoen aan mijn verwachting!!

Molto soddisfatto

L'esperienza molto positiva, sicuramente farò un altro ordine perché il primo è stato di prova....

Top product

• Levertijd

Goed en snel geleverd in een stevige verpakking

Pakje redelijk snel aangekomen, mijn luchtzuiveraar kan z'n werk weer goed doen.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld