Ik heb om informatie gevraagd terzake mijn mogelijkheden voor het aansluiten van mijn xiaomi mobiele telefoon op mijn TV set. Met de gegeven antwooorden heb ik een goede keuze kunnen maken uit de te kiezen opties. Dank voor uw geduld en goede raad!
Beste meneer/mevrouw, Vervelend om te horen dat uw ervaring met XiaomiProducts niet is bevallen. Wij zouden graag met u samen tot een oplossing komen. Via dit bericht willen wij u vragen om te mailen naar: [email protected], om zo samen tot een gepaste oplossing te komen voor uw probleem. Wij hopen dat uw ervaring met XiaomiProducts hierdoor verbeterd en wij zien u dan ook graag terug voor een volgende keer! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantenservice XiaomiProducts
Originele beoordeling
Ik heb bij jullie een adapter besteld met plan mijn Mi 10T lite aan te kunnen sluiten via HDMI op één van mijn smart-TV's Echter, op geen van mijn drie TV's werkt het apparaat. Alles geprobeerd....niets werkt Het apparaat wordt gewoonweg niet herkend......Volgens mij is het slechts een stekkeraanpassing een geen adapter. Er hoort een chip in te zitten maar niets gemerkt daarvan. Mijn Lite is slechts 1 jaartje oud dus vrij nieuw.... Had speciaal bij jullie besteld (uit Duitsland) om zeker te weten, dat het compatibel zou zijn....helaas.... Gemiste kans voor een naar men zegt "gespecialiseerde shop" 28 Euro voor niets uitgegeven...... Het gaat mij niet om het geld maar ik wil wel graag functionerende spullen....Terugzenden heb ik geen behoefte aan.... Mijn gegevens tref je onder bestelling: 165089 Jammer....ik moet nu helaas uitwijken naar de concurrentie
Alles passt genau , zwei unterschiedene gekauft , rosa und schwarz , zwei Systeme ,und trotzdem alles super
Site clair avec beaucoup de détails des articles Commande facile et rapide
Fantastische producten, goeie service. Ik zal hier nog vaak terugkomen!
ondanks een kwaliteits probleempje correct en tevreden behandeld
‘s avonds besteld en ‘s middags geleverd
Zeer betaalbare bureaulamp, die heel goed licht geeft en dimbaar is.
Schneller Versand,Produkt wie beschrieben einfach nur Klasse . Werde auf jedenfall wieder bestellen . Top weiter so. Vielen dank
Een wiel met remschijf besteld, de volgende dag meteen in huis
Snelle reacties, volgens opgave geleverd, kortom geen een enkel negatief of minder commentaar.
De snelheid waarmee ik mijn product ontving was heel erg fijn en zeer gewaardeerd
Snelle en prima levering
Knbvhvvg
Scherpe prijs, snelle levering.
Is een mooie smartwatch voor die prijs doet wat het moet doen en werkt goed
Snelle levering en bij vragen goed bereikbaar en snel geholpen.
Item zoals geadverteerd, snel opgestuurd zoals beloofd. Helaas bleef in dit geval Post.nL in gebreke door het brievenbuspakket 3 dagen op rij niet aan te bieden, maar daar kan Xiaomiproducts niets aan doen. Wellicht op zoek naar andere postbesteller die wel levert zoals afgesproken. Ik zou een volgende keer hier weer bestellen.
Bestelling vlot geplaatst en enkele dagen later ontvangen.
Pour une première Commande elle se trouve incomplète sa me laisse perplexe sur la suite de mes prochaines commande ou bien trouvé tout simplement un autre fournisseur
Cher monsieur/madame, Nous sommes désolés d'apprendre que votre expérience avec les produits Xiaomi n'a pas été satisfaisante. Nous aimerions travailler avec vous pour trouver une solution. Par ce message, nous vous demandons d'envoyer un courrier à : [email protected], afin de trouver une solution adéquate à votre problème. Nous espérons que cela améliorera votre expérience avec XiaomiProducts et nous sommes impatients de vous revoir la prochaine fois ! Cordialement, Département du service clientèle XiaomiProducts
Service rapide
Ik heb alleen maar een halfuurtje gebruik kunnen maken van mijn oortjes Tot dat mijn hond een oortje pakte en doorslikte
Meine Erfahrung... Hab am 14.10 mein Produkt bestellt. Stand extra dabei, heute bis 20 Uhr bestellt, morgen geliefert. In der tracking App ist das Produkt noch nicht mal unterwegs. Erhalten hab ich es auch noch nicht und es ist der 18.10 heute. Jetzt wollt ihr wirklich eine positive Bewertung? Auf keinen Fall!!! Zudem ist es auch Katastrophe Produkt kosten + lieferkosten + Paypal kosten. Hab ich auch noch nie gesehen sowas.
Sehr geehrter Herr/Frau, Es tut uns leid zu hören, dass Ihre Erfahrung mit XiaomiProducts nicht zufriedenstellend war. Wir würden gerne mit Ihnen zusammen eine Lösung finden. Mit dieser Nachricht möchten wir Sie bitten, sich an folgende Adresse zu wenden: [email protected], um eine geeignete Lösung für Ihr Problem zu finden. Wir hoffen, dass dies Ihre Erfahrung mit XiaomiProducts verbessert und freuen uns darauf, Sie beim nächsten Mal wiederzusehen! Mit freundlichen Grüßen, Abteilung Kundenservice XiaomiProducts
Ich habe zum einem einen Wasserkocher und dann noch einen Pflanzensensor bestellt, beides funktioniert einwandfrei und die Lieferung war super schnell. So wird mein Zuhause noch smarter.
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.