Original product, good price, swift delivery.

Have ordered the power bank. Low price for original product. Delivery was very quick. Happy with the order.

Parfait tarif envoie tout est nickel

Parfait

We hadden een helikopter besteld die scherp van prijs was en snel geleverd. De helicopter is een groot succes!

Reliable

The quality of the pods is good, sound still needs testing. They feel durable.

Excellente transaction

Commande reçue le lendemain et au meilleur prix. Super service !

Perfetto

Ho acquistato il bracciale nuovo per il mio orologio Xiaomi la mattina ed il giorno dopo ho ricevuto la spedizione a casa.

Ersatzteil für E Scooter Xiaomi Mi pro 2

Bis auf Verspätung bin ich sehr zufrieden mit der Bestellung! Aber für die Verspätung ist nicht der Verkäufer Schuld!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mijn levering verliep snel en makkelijk

• Levertijd

Enjoy the product in general

I've bought wireless earbuds, mi band and mop So far I do enjoy all the products, and I do think they are good bargains.

Snel en correvt geleverd

Tweedekansproduct besteld, nieuw product geleverd :) Besteld en volgende dag geleverd. Prijzen zijn zeker ok. Al bij al heel tevreden en voor herhaling vatbaar!

• Levertijd

Prima producten en zeer snelle levering

Savonds besteld en de volgende dag al geleverd! Zelfs op Ameland. Mijn complimenten!

• Levertijd

Duidelijke website, en zeer snelle levering

Goede webshop

• Levertijd

Goed product en prima levering

Ben zeer tevreden over mijn aankoop en de bezorging was naar wens.

So schnell...

... wurde mir noch keine Bestellung versandt und zugestellt. Die Website ist gut, die Preise auch. Alles gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • k.A.

Snel geleverd!

Perfecte aankoop

Dashcame aangekocht: Perfecte, prijs & kwaliteit, snelle levering

Ge-wel-dig

Duidelijke omschrijving, duidelijk uitgelegd. Duidelijk beeld. Al helemaal voor die prijs. In een woord GE-WEL-DIG

• Levertijd

Besteld, binnen twee werkdagen geleverd.

• Levertijd

Snelle levering, goede producten, software kan beter

Aquara lek sensors gekocht. Was niet duidelijk dat daar een mi home hub voor nodig is. Hub gekocht. Met wat puzzelen e.e.a. geinstalleerd in de mi home app. Kan echter nog niet intgreren met google assistent omdat wordt aangegeven dat er geen devices in de mi home staan (?)

• Levertijd

Goede producten, goede service.

Kwaliteit is vele malen hoger dan verwacht.

• Levertijd

Very efficient and high quality product.

Quality product and service.

Helemaal perfect

Dit is een product wat helemaal oké is. De verzending is helemaal prima. Goed en netjes verpakt en snel verzonden helemaal blij mee.

• Levertijd

Ik zocht een klein compact krachtig stil pompje en dat is gelukt. En het kost niet eens veel ook. Weegt niet veel en past makkelijk in klein vakje van m’n rugzak. Pompt in een paar minuten de banden van de rolstoel op naar 8 bar, kan meer maar genoeg is genoeg (schwalbe marathon plus). Een absolute aanrader!

Perfect verlopen.

Vlotte afhandeling en snelle levering!

Amateurs

Het leek voortvarend te gaan, estep besteld en dezelfde dag nog bericht dat het de volgende dag via PostNL zou worden geleverd. De hele vrijdag gewacht want er moest voor getekend worden, geen levering. Track en Trace gecheckt en daar stond, foutief adres dus retour én dat het zaterdag zou worden geleverd, beetje vreemd maar ok. Zaterdag stond er dat het toch retour was wegens foutief adres. Adres nog even gecontroleerd maar geen fout daarin en we krijgen regelmatig pakjes bezorgd ook via PostNL. Daarna diverse emails geschreven naar Xiaomi maar dat gaat langzaam en ze begrijpen niet dat het adres gewoon correct is. Of ik geen ander adres had? dus na drie emails en 3 dagen wachten zelf maar gebeld maar geen oplossing. Ze gingen onderzoek starten bij PostNL en na weer 1,5 dag wachten, het pakket is terug en heeft u geen ander adres Pffffffffffffff. Wat een slechte klantenservice voor iets wat heel eenvoudig is. Nav mijn klacht hebben ze het nog een keer geprobeerd en dat ging ook mis en weer was de oplossing een ander adres. Dus zelf PostNL maar gebeld en zij dus ook weer en uiteindelijk kwam er als probleem naar voren dat er een label op de verpakking staat waardoor PostNL het in belgie niet kan bezorgen. Uiteindelijk is het via DPD verzonden en heb ik de step uiteindelijk gekregen. Nu over de estep Pro2. Hij voldoet aan de verwachtingen maar je kunt hem alleen maar gebruiken als je een account maakt bij Xiaomi en ze moeten heel veel van je weten, email, telefoonnummer, lokatie. Je krijgt echt het gevoel dat je helemaal gevolgd wordt. Je kan hem dus ook alleen maar gebruiken als je via bluetooth contact maakt met de step. Hij is voor mijn zoon en die heeft er geen moeite mee maar ik zou hem daarom nooit willen gebruiken. China probeert overal info te verkrijgen van klanten en Chinese bedrijven zijn verplicht om die info te geven als de overheid daarom vraagt.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld