Amateurs

Het leek voortvarend te gaan, estep besteld en dezelfde dag nog bericht dat het de volgende dag via PostNL zou worden geleverd. De hele vrijdag gewacht want er moest voor getekend worden, geen levering. Track en Trace gecheckt en daar stond, foutief adres dus retour én dat het zaterdag zou worden geleverd, beetje vreemd maar ok. Zaterdag stond er dat het toch retour was wegens foutief adres. Adres nog even gecontroleerd maar geen fout daarin en we krijgen regelmatig pakjes bezorgd ook via PostNL. Daarna diverse emails geschreven naar Xiaomi maar dat gaat langzaam en ze begrijpen niet dat het adres gewoon correct is. Of ik geen ander adres had? dus na drie emails en 3 dagen wachten zelf maar gebeld maar geen oplossing. Ze gingen onderzoek starten bij PostNL en na weer 1,5 dag wachten, het pakket is terug en heeft u geen ander adres Pffffffffffffff. Wat een slechte klantenservice voor iets wat heel eenvoudig is. Nav mijn klacht hebben ze het nog een keer geprobeerd en dat ging ook mis en weer was de oplossing een ander adres. Dus zelf PostNL maar gebeld en zij dus ook weer en uiteindelijk kwam er als probleem naar voren dat er een label op de verpakking staat waardoor PostNL het in belgie niet kan bezorgen. Uiteindelijk is het via DPD verzonden en heb ik de step uiteindelijk gekregen. Nu over de estep Pro2. Hij voldoet aan de verwachtingen maar je kunt hem alleen maar gebruiken als je een account maakt bij Xiaomi en ze moeten heel veel van je weten, email, telefoonnummer, lokatie. Je krijgt echt het gevoel dat je helemaal gevolgd wordt. Je kan hem dus ook alleen maar gebruiken als je via bluetooth contact maakt met de step. Hij is voor mijn zoon en die heeft er geen moeite mee maar ik zou hem daarom nooit willen gebruiken. China probeert overal info te verkrijgen van klanten en Chinese bedrijven zijn verplicht om die info te geven als de overheid daarom vraagt.

2de aangekocht keer zeer goed en snel

Prima webshop, veel voorraad, snel verstuurd en prima service.

Fast delivered / Good product

Livraison en 24h. Ma commande correspondait tout à fait à la description. Livreur très sympatique. L'enregistrement de la trotinette pourrait être un peu plus claire. ( je n'avais pas compris qu'il fallait regarder la vidéo de présentation jusqu'au bout )

Sne

Snelle levering, perfect product

• Levertijd

Prima correcte en snelle service!

Goede communicatie omtrent prijs en levering. Geen enkele opmerking. Top!

Vlotte levering

Mijn Mi band 4 hier ook eerder gekocht. Toen die niet meer wilde verbinden, zocht ik naar de nieuwste versie nl de Mi band 6. Bij deze winkel was die opnieuw het voordeligst. Hij werd zeer vlot en netjes verpakt geleverd. Ook is er ruime keus in accessoires die ook redelijk geprijsd zijn (die vergat ik helaas direct mee te bestellen). Ik kan niet beoordelen hoe de klantenservice is, want tot nu toe heb ik die niet nodig gehad. Ben heel tevreden.

• Levertijd

snelle levering en alles werkt naar behoren

De bestelling was de volgende dag al volledig geleverd. De producten werken naar verwachting en zijn allemaal compatible met elkaar. Al met al zeer tevreden.

Stylvolle lamp

Prachtige lamp. Goed te koppelen aan Google home. Alleen jammer dat de lamp niet draaibaar is. Hij heeft een vaste voet met vsste lamp.

Vlotte bestelling

Het ganse bestel- en leveringsproces is heel vlot verlopen.

Snel en goed

Snel geleverd en uitstekend product!

goede en snelle levering

duidelijke website snel geleverd

Xiaomi

Ik ben erg blij met de aankoop. levering en belofte komen overeen. Met dank

• Levertijd

Goede producten voor een lage prijs

Ik heb de "Xiaomi Redmi Powerbank 20000mAh Fast Charge 18W" besteld ongeveer twee weken geleden en hij werkt fantastisch. Hij is makkelijk op te laden, hij is mooi en hij wordt niet heet zelfs als je hem een hele dag gebruikt. Zodra alles 100% is opgeldan gaat hij vanzelf uit :) Je krijgt er geen stekker bij (maar voor deze prijs is dat nouwelijks een minpuntje). De powerbank was maar 22,50! Hij werkt beter dan duurdere, minder sterke powerbanks die ik heb gehad. Echt een aanrader dus! Mijn vriendin heeft de "Xiaomi Haylou GT1 Pro" draadloze oortjes besteld. Ze werken erg goed en zijn maar 17,50! Ik heb duurdere, draadloze oortjes gekocht van 5x die prijs die minder goed werkten dan deze! Hier komt ook geen stekker bij, dus vergeet dat niet :) Overal echt een aanrader, zeker voor deze prijs!! Xiaomi blijft de value king!!

Snelle en correcte levering

2 bandjes gekocht voor mijn stappenteller. Prijs is goed dus hoef niet meer in China te bestellen en weken te wachten

• Levertijd

Snelle levering. Goed product. Volgens mij mij de goedkoopste. Je kunt in combi met de snelheid best

Zie boven.

• Levertijd

Snelle levering van een goed en goedkoop product.

Goedkoop product.

Super service en levering

Super snelle levering en ruime keuze.

• Levertijd

Goede service, en vlotte levering

Goede service en vlotte levering

Top 9,99/10

Een bestelling gedaan op donderdag, en vrijdag geleverd. Alleen bij de remschijf voor M365 Pro en Pro 2 Steps zaten slechts 4 vijsjes bij (ipv 5), maar ik kon die van de originele gebruiken.

• Levertijd

Verkeerde iten in het pakket / after care

27-09-2021 Ik had een tas besteld en kreeg een draagtas. Nadat ik bovenstaande review heb geschreven op 27 september jl. en een 5 scoorde, ga ik iets vertellen over de klantenservice. Ik had een verkeerde tas geleverd gekregen voor mij Pro 2 step, we zijn samen over een gekomen dat ik de draagtas voor inkoop prijs mocht houden en de tas die ik had besteld als nog gratis nagestuurd zou krijgen. We vonden het een deal waar we beide achter stonden, het heen en weer gestuur van goederen geeft alleen maar een rompslomp en extra kosten. Voor mij had de klantenservice het niet beter kunnen oplossen en ben ook zeer tevreden over de afhandeling van mijn probleem. Dat is de reden dat ik bij deze nog een review schrijf.

• Levertijd

Verbinding is heel slecht tot stand te brengen.

Vind de kwaliteit niet denderend. Verder is de verbinding wifi zwak en valt iedere keer uit.

Goed!

Duidelijk site, en een goede kwaliteit voor weinig geld.

Snel en goed

Snelle levering goed product

• Levertijd

Super goede winkel om te bestellen

Product is top, ziet er mooi uit en (op 1 ding na) werkt het super. Ik hoor nagenoeg geen verschil tussen de stand met en zonder ruisonderdrukking

• Levertijd

Kindje voelt zich nu veiliger op de step bij me toppie

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld