Very good!

Very fast delivery, good product

Geen Handleiding NEDERLANDS

Helaas GEEN DUIDELIJKE NEDERLANDSE HANDLEIDING. Xiaomi gebeld stuurde een wel heeeeeel simpele uitleg. Jammer dat er niet meer moeite is genomen voor Nederland en België.

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.

Snelle en correcte levering

Snel en correct, meer moet het niet zijn

vlot en correct

vlot en correct

commande parfaite et livraison rapide des Pays Bas vers la France

description du matériel conforme commande et livaison rapide

• N/A

Bardzo dobry zegarek i szybka obsługa

Wygodny i łatwy w obsłudze zegarek dla każdego. Polecam

Snelle respons op vragen

Over de service ben ik heel tevreden. Snelle levering, goede en vlotte communicatie. Het product zelf poetst mooi droog, maar door de wet- functie te gebruiken, zie je overal strepen op de plaats waar water gesproeid werd. Erover gaan met een verse droge doek biedt niet meteen een oplossing.

Unkompliziert und Reibungslos!

Produkt wie beschrieben erhalten. Einfache Kaufabwicklung. Pünktliche Zustellung. Alles Top!

Aanrader

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al in huis. Met de handleiding was het gemakkelijk om de horloge gebruiksklaar te maken. Zeer blij met dit product!

snelle levering!

snelle levering van mijn dempers!

Perfect en mooi

Is aanbevolen door mijn zoon dus ik was blij en niet duur

Snel en duidelijk

Snelle levering, duidelijke communicatie en het product voor een reëele prijs

• Levertijd

Interessant qua prijs, snel gekozen en snel geleverd.

Producten zijn zeer goed

Amazfit BIP S besteld en de Amazfit U Pro geleverd. Zonder kennisgeving was de S niet leverbaar. Aangezien dit een upgrade voor eenzamer model is, is dit geen probleem. Geen extra kosten in rekening gebracht. Zou wel fijn zijn als dit gecommuniceerd zou zijn geweest.

• Levertijd

Alles wat je zoekt van Xiaomi op 1 site!

Alle relevante artikelen op 1 website. Tegen concurrerende prijzen. Een compleet overzicht, maar het kan iets overzichtelijker. Via de zoekmachine gevonden wat ik zocht. Netjes geleverd via PostNL.

Super cool

A good product ☺️

Beste rijstkoker, ooit!

Ik heb mijn rijst graag wat klef. Mijn vriendin juist droog. De rijstkoker van Xiaomi kan allebei feilloos. Tot nu toe alleen perfecte resultaten.

• Levertijd

Guter Artikel. Versand eine Katastrophe.

Der Artikel entspricht der Beschreibung und war auch vom Preis super! Aber der Versand über DPD war eine Katastrophe! 5 Tage versanddauer und dann kam ein Zertörtes Paket an was von DPD einfach vor die Haustür gelegt wurde. Dies hat aber natürlich nichts mit dem Shop zu tun. Man sollte in Zukunft am.besten jedoch mit DHL versenden.

Goed product, snel geleverd

Ik was eerst wat sceptisch door de naam van het bedrijf en bang dat er niets geleverd zou worden. Je hoort het zo vaak. Toch de gok genomen en twee wowsticks besteld. Nou, geen moment spijt, sticks werden echt snel geleverd en voldoen precies aan de verwachting. Dus laat de naam Xiaomi niet in de weg staan en bestel hier gewoon. Het komt echt goed!

• Levertijd

Logistiek en voorraadbeheer niet onder controle

Website gaf 'op voorraad' aan. Dus besteld en kort daarna een bevestiging mail ontvangen dat het artikel ingepakt is en gereed ligt voor verzending. Einde van de dag echter een mail dat tijdens het inpakken(????) is gebleken dat er geen voorraad is en dat het nog 3-4 weken gaat duren voordat het artikel weer op voorraad is. Slechts de keuze wachten of annuleren wordt voorgelegd. Merkwaardige gang van zaken en geen blijk van de gepretendeerde kwalitatief hoogstaande organisatie. Al met al dus wel besteld en betaald maar nog niets ontvangen.

• Prijs N.v.t.

Schnell und unkompliziert

Schneller Versand. Absolut unkompliziert. Leider bezahlt man für die Nutzung von Paypal extra.

Very good!!!!

See you next time again!!!

• Ci consiglieresti? Si

Superschnelle und pünktliche Lieferung.

Superschnelle und pünktliche Lieferung.

Snel en goede levering en prima smarthorloge

Prima smart horloge doet wat ik verlangde

perfect

snelle levering , installatie minder dan 2 minuten en deze camera voor mij werkt perfect . kom zeker nog terug

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld