kek lampje

Een lamp die heel mooi licht geeft, goed in te stellen is, met de hand te bedienen of met de app. Het ontwerp is een kwestie van smaak. Het aan/uit knopje is in het donker wat moeilijk te vinden en raak je hem te lang aan dan gaat hij ook weer uit.

• Levertijd

De pomp bevalt goed Was snel binnen

• Levertijd

Snelle levering en een goed product

Zie bovenstaande

Zeer klantvriendelijk

Vanwege een verkeerde bezorging in de brievenbus van een op vakantie zijnde buurman en ik het horloge voor het weekend nodig had voor de verjaardag van mijn kleinzoon, hebben jullie na ik dit meldde de volgende dag meteen een andere horloge gestuurd. Als ik de eerste zending weer in mijn bezit heb wordt deze uiteraard weer geretourneerd. Maar de snelle oplossing zonder ingewikkelde procedure vind ik zeer te prijzen. Via deze weg nogmaals dank.

Super Kommunikation

Obwohl sich die Lieferung etwas hinausgezögert hat, wurde darüber immer informiert (der Airfryer war halt noch nicht aus China eingetroffen, was wahrscheinlich an Corona lag). Auch die Auswahl des Lieferdienstes, nämlich DPD, ist sehr gut. DPD hat einen sehr guten Service, man kann das Paket per App verfolgen und steuern.

Zeer snelle levering. Enig minpuntje vindt ik de gekozen verpakkingsmethode, Bubbeltjes enveloppe. Deze was door de doosjes gedeeltelijk geperforeerd waardoor de punten van de doosjes er gedeeltelijk uitstaken. Gelukkig was de zending compleet en verder onbeschadigd. Persoonlijk zou ik kiezen voor een doos verpakking. Verder niets dan lof voor de correcte afhandeling van mijn bestelling.

• Levertijd

4,5 ster. İk heb half ster minder gegeven omdat verzendkosten hoger was. Verder alles goed gelopen.

• Levertijd

Aftersales hebben zij nog nooit van gehoord

Een Xiaomi Mi draagbare pomp besteld welke snel werd geleverd. Ondanks mijn niet al te hoge verwachtingen toch een regelrechte tegenvaller. Opladen duurt heel erg lang ( uur of 7 - 8 ) en dat voor een 2000mAh accu met een 2A lader. Bij het eerste gebruik viel meteen op dat de pomp al moeite heeft met een fietsband. Acculampje begint al na 10 sec. oranje te knipperen en de pomp gaat steeds langzamer draaien. 8 fietsbanden op 1 lading ?!? Je mag al blij zijn als je er 1 of misschien 2 opgepompt krijgt ( als je voldoende geduld hebt ). E-mails met klachten wordt gewoon niet op gereageerd. Review op de site wordt alleen geplaatst als deze minimaal 4 van de 5 sterren heeft. De heren van den Brink houden hun reviews kunstmatig hoog en lossen klachten op door deze te negeren. Verkopen, verkopen, vooral veel verkopen en je zakken vullen, maar aftersales.......... Nee daar hebben zij nog nooit van gehoord. Is dus 4 tientjes weggegooid. Wees verstandig en koop hier gewoon niets!!

Snelle en correcte bezorging

Spullen waren snel binnen. Heb met één van de sensoren een probleem, maar dat wordt door de klantenservice goed opgepakt. Nog niet helemaal opgelost, maar ik heb het volste vertrouwen dat dat gaat lukken.

• Levertijd

Snel geleverd, scherpe prijs!

Top bedrijf!

Nieuwe TV besteld, defect ontvangen en 2 weken later nog geen nieuwe ontvangen

TV besteld en bij aankomst direct aangesloten, tv bleek defect te zijn. Deze hebben wij teruggestuurd maar is nog steeds niet opgelost. Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar. Jammer, want de reviews zijn positief en al eerder iets besteld, maar bij een defect product geen service. Dus pas op!

mooi & handig nachtlampje

geeft enorm goed licht, handige vind ik persoonlijk dat je de dimmer op de lamp kunt gebruiken maar kunt dimmen door middel van touch en te schuiven. Niet zoals de meeste lampen met slechts 3 standen. Ook de kleuren zijn aangenaam. Een aanrader!

Erg makkelijk

Van bestellen tot levering: Alles gaat erg makkelijk, en snel.

• Levertijd

Super snel geleverd en producten werken super

Haast klus waar ik 10 extra wifi routers nodig had. Laat besteld, mail er achteraan gestuurd. Keurige antwoord terug dat ik ze de dav erna al binnen zou krijgen. Helemaal super! En de wifi routers zijn erg fijn.

• Levertijd

Zeer goede kwaliteit en opvolging van de bestelling

• Levertijd

Supersnelle levering, van een mooi product waarvan de software nog verbetering behoeft.

Mi 6 band is duidelijke verbetering ten opzicht van de Mi 5 band. Alleen de officiële Mi fit app en de Notify & fitnesss app werken nog niet goed samen. Voorbeeld: volgens de Mi fit app slaap ik 6 uur en volgens de Notify app 3 uur.

• Levertijd

Snel geleverd, goedkope verzending. Prima product

Ik heb e2 Band5 gekocht met een extra bandje. Dit is mijn 2e aankoop bij Xiaomiproducts. Prima prijs, snelle levering in een brievenbuspakje (scheelt weer verzendkosten). Ik wilde een extra bandje voor mijn 1e smartwatch omdat daar 't pinnetje was afgebroken. Ik had bij deze bestelling gevraagd om (als ze die een los hadden) zo'n pinnetje mee te sturen maar die zat er geen bij. Ook geen reactie op die opmerking gezien over hoe ik anders aan zo'n pinnetje kan komen.

Xiaomi Mi Watch Global Version Topproduct

Ik heb sinds een maand een horloge Xiaomi Mi Watch Global Version. deze is in een nette verpakking geleverd en direct gebruiksklaar. In normale toestand doe ik wel 15 dagen op een lading ( het scherm is standaard uit, middels beweging of knoppen komt het scherm tot leven). ook tijdens sporten houdt het horloge de gegevens goed bij, via o.a.. gps. Het horloge communiceert met mijn iPhone 12. Appjes, telefoontjes, etc. worden netjes weergegeven op mijn horloge er is keuze uit een boel soorten wijzerplaat en de band is prettig om om te hebben. Al met al een mooi product voor een goede prijs

Geweldige luchtpomp compressor

Naar aanleiding van een buurman op de camping die er razend enthousiast over was om de fietsen op te pompen was ik gelijk verkocht.super apparaat.enig - puntje geen Nederlandse handleiding.

Super Kundenservice und das sogar für DE

Meine Bestellung wurde schnell raugesendet. Leider hat die Post - wie auch immer - meine Adresse nicht gefunden und das Paket ging wieder zurück. Da ist aber der Shop nicht dran schuld! Der Kundenservice ist freundlich und reagiert schnell. Als das Paket bei Ihnen wieder zurück kam, haben Sie es gleich nochmal versendet und dieses Mal kam es auch an. Super Shop mit super Kundenservice!

jammer

Producten besteld Voorraadstatus was: Op voorraad. (Voor 20:00 besteld morgen in huis) besteld rond 16:30, bevestigingsmail gehad daarna stilte voor een week. Zelf maar is een bericht gestuurd via Whatsapp. Na 3 dagen reactie: Wat is u bestel nummer? Bestelnummer gegeven, weer geen reactie. 3 dagen later zelf maar gebeld vertelde ze mij dat het product niet op voorraad was en dan het nog 3 weken zou duren. Uiteindelijk hebben ze de bestelling toch maar in delen gestuurd.

Prijs-kwalitijd-levertijd

Over alles tevreden

Goed!

Ik vond bij Xiaomi Products een specifieke Android TV box voor een goede prijs. k ben er blij mee!

Prima levering

Het was netjes en snel bezorgd.

Goede service, betaalbare verzendkosten

Gat om een horlogebandje