Supersnelle service

Prijs kwaliteit top

dessus à la livraison

Tout d abord ils sont sérieux sur l envoie... Mes 3 étoiles sont juste qu il y a aucune notice de montage..... pour la selle et que le rétroviseurs trop juste pour mettre sur le guidon..... Voila dommage..

• Nous recommanderiez-vous? Non

Geen klachten

Het magazijn was wat lastig te vinden, maar verder was alles top geregeld! Producten zijn goed.

sehr guter Service , Lieferung in bester Qualität

diese Bestellung wurde mit DPD versendet, eine Woche Laufzeit, doch das warten hat sich gelohnt. Meine bestellte Air Mouse wurde in bester Qualität geliefert, ich enpfehle jeden bei Xiaomiproducts zukaufen, es lohnt sich.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik had een vraag omtrent het product, en men heeft mij snel geholpen.

Slecht

Defect toestel verkocht, klantenservice houd je aan het lijntje. Geen oplossing, wordt telefonisch weggedrukt. Nog nooit zo slecht behandeld door een webshop

• Levertijd N.v.t.

Toppertje

Het doet meer dan normaal topper ...

• Levertijd

Leider habe ich das bestellte Produkt nicht erhalten.

Leider habe ich das bestellte Produkt nicht erhalten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
  • k.A.
  • k.A.

Product voldoet aan verwachting tegen een mooie prijs.

Het product is zoals ik verwachtte en werd aangeboden voor een mooie prijs. Ook fijn dat ik het product kon afhalen.

Goede kwaliteit

Mijn ervaring met Xiaomi artikelen zijn altijd goed.

Goede en snelle service!

Goede en snelle service! Dag na bestelling al geleverd. Netjes verpakt.

• Levertijd

Over het algemeen positief.

Snelle levering. Doos had echter wat beter afgesloten moeten zijn. Onderzijde van de doos stond bijna open. Gelukkig dat er niets van de bestelling ontbrak door het attente handelen van de bezorger. Alles zat er gelukkig nog in.

• Levertijd

Snelle levering. Jammer dat de maten van het horloge er niet bijstaan.

Ik heb een MI horloge maar de maat komt niet overeen met de banden XiaomiProductsbanden.

• Levertijd

In een woord "voortreffelijk"

Zeer tevreden over de Xiaomi producten. Zelf een MI8, mijn echtgenote een MI 9 gsm en beiden de band 4, nu de upgrade naar de 6. Deze ziet er goed en degelijk uit.

• Levertijd

Snel antwoord op je vragen via de email binnen 24uur Snel geleverd goed verpakt verzonden

Erg goed

Ik heb al een tiental van jullie producten gekocht maar altijd bij aliexpress. Het enige dat me tegen valt is de koersontwikkeling op de beurs omdat ik hier aandelen van bezit. De kwaliteit van jullie producten is top ,ik heb bv 5 luchtreinigers gekocht.

• Levertijd

Fast delivery, good prices and customer service!

The delivery was fast, prices are good as also the customer service. I didn't place 5 stars due the shipping costs to return the item purchased by me. Perhaps the shop could make an agreement with any postal company to lower the price of shipment for returned items. PS.; refund was fast.

Snelle correcte levering

Producten zijn top, snelle levering, goede communicatie.

Nice products and prices

The delivery was fast, I received the product in good terms, and it had the best price on the market.

Wel oké

Heel fijn om telefonisch contact te hebben gehad voor advies. Niks geen poespas van een groot bedrijf. Ik ben nog zoekend in het gebruik van de smartwatch. Daarbij vind ik het lastig dat alles engelstalig is. En sommige dingen lijken niet heel intiutief.

• Levertijd

défaut dans la fermeture éclaire

Bonjour, J'ai bien reçu la housse pour ranger ma trottinette électronique Xiaomi pro 2. Cependant lors de la première fermeture, un défaut est apparu m'empêchant de la rouvrir.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Volgens verwachting.

Prima product. Snelle levering, goed verpakt.

Nederlands

Ik mis de vertaling in het Nederlands !! Waarom geen bijlage op 1 velletje?? Niet iedereen kent andere talen.Kunt die mij toesturen?? Product ziet er goed uit.

• Levertijd N.v.t.

The worst service I have ever encountered.

Did not get the product. Your service line is 99% not available.

• Would you recommend us? No

Kaufe dort nochmal auf jeden Fall

Da ich das erste Mal dort bestellt hatte gab ich mich überraschen lassen, und es hat gepasst die Lieferung ging zügig nach Deutschland innerhalb von 4 Tagen war es bei mir, leider nur ein falscher Artikel bei, hab den Servic geschrieben per Mail und es wurde sehr schnell reagiert , und sehr kulant darauf eingegangen den Falschen Artikel müsste ich nicht Mal zurück senden also bisher prima außer das was falsches halt ankam aber sonst bisher gut auf jeden Fall

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Anthonie Fokkerstraat 59 C