nvt

nog niet geïnstalleerd

• Levertijd

Zeer snel kunnen afhalen.

Ik heb een MI-stick gekocht. Kreeg binnen 10 minuten bericht dat ik hem kon afhalen. Vriendelijke mensen.

Top horloge snelle levering

Maandagavond besteld dinsdagmiddag in huis top site

Xiaomi Mi Draagbare Luchtpomp

Mooi product in een dito verpakking. Top. Handig voor de auto én fiets. Snelle verzending. Advies aan de eigenaren van XiaomiProducts, verlaag het bedrag voor gratis verzending. Dan koop je eerder een 2e product.

• Levertijd

Perfect service en Prima aanbod.Google klok werk perfect,prima kwaliteit!

Prima service,en veel aanbod.Aanraden!Top webwinkel!!

• Levertijd

goede product en qua prijs heel goed.

• Levertijd

Gevraagde besteld en binnen 24 uur bezorgd.

• Levertijd

Dit had ik eerder moeten weten

De xiaomi tv box is een top apparaatje een super uitkomst als extra tv kijk mogelijkheid in ons tuinhuis KPN app geïnstalleerd mijn oude tv gelijk smart gemaakt Handige afstandbediening erbij Top kwaliteit

Great product

Great product, although it took a bit more Than expected to deliver

• N/A

Ik had een mi band 6 besteld op maandag en de volgende dag al in huis

erg positief

buiten een goed produkt nog een zeer snelle levering!

zeer tevreden

Zowel de dashcam als de levering was snel en goed.

• Levertijd

Van bestellen tot ontvangst verliep alles makkelijk.

Snelle reactie

Tot op heden zijn we tevreden. Snelle reactie ivm bestelling wat niet op voorraad is. Dus we wachten nog ff. Dit hebt u ons ook medegedeeld.

• Levertijd N.v.t.

Sehr schnelle Lieferung!

Alles top! Immer wieder gerne.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

2X een order geplaatst, zeer tevreden

Zoals de titel al zegt, 2x iets besteld. Beide keren de dag erna ontvangen. Nette spullen voor een prima prijs.

• Levertijd

Goed geprijsd en snel geleverd

Ik vind de website rommelig, als je op smartwatch zoekt krijg je alle horloges en toebehoren. Het kan veel beter

Goede koop - Vlotte afhandeling - Top

Zeer tevreden over de klantenservice, product, en ...

• Levertijd

Artikel naar wens en op tijd binnen.

Rubber banden e-step

Prettige site, snelle levering

Prettige site, snelle levering

• Levertijd

Stijlvolle en excellente componenten tegen redelijke prijs

Ik heb een Hub M2 en een temperatuur/vochtigheidsmeter aangeschaft om deze waarden in een huis in het het buitenland op afstand te observeren. Ik was niet bekend met domotica maar deze installatie was in 15 minuten operationeel en werkt nog steeds. De temperatuur/vochtigheidsmeter is bijzonder nauwkeurig, loopt gelijk met mijn geijkte apparatuur. Dis smaakt naar meer!

Gute Abwicklung, schneller Versand, jedoch Macken am Ersatzteil

Schneller Versand und gute Abwicklung. Jedoch hat das Ersatzteil leider in der OVP bereits Macken. Das gibt leider einen Punkt Abzug! Sonst alles bestens!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • k.A.

Very Good!

The products I have bought were really good as expected and the delivery service has been quick and perfect!

Zoals het hoort!

Goede spullen, levering conform afspraak, snelle reactietijd bij de klantenservice en zeker niet te beroerd om mee te denken als er eens wel iets fout is. XiaomiProducts: eerlijke jongens met een goed verhaal.

• Levertijd

Beste prijs en service. supersnel geleverd.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld