Snelle verzending en mooie watch. Ben er blij mee.

Superfijne activitytracker!

Mi band 6 heb ik nu een week binnen en kan niet meer zonder! Fijn dat er zoveel workouts voor geprogrammeerd staan om te tracken, maakt het overzichtelijk. Tijdens het wandelen, fietsen en rennen, krijg je na elke km een update hoe het is verlopen. Ook zijn de workouts en slaap ritme vrij duidelijk gespecificeerd. Extraatjes die mij verrast hebben: (vrij correcte) weersvoorspellingen, ademhalingsoefeningen, stressmeter en menstruatiecyclus-optie. Kortom, hele fijne toevoeging om je levensstijl te tracken.

Aanrader met enig voorbehoud

Bij XiaomiProducts een dashcam besteld op 3 augustus 2021. Die stond op de website vermeld als zijnde voorradig. Evenwel slechts geleverd op 21/08/2021... Tussen besteldatum en leveringsdatum werd er ook niet gecommuniceerd omtrent de te verwachten leveringsdatum. Jammer maar misschien is dit te wijten aan de vakantieperiode? Ook jammer dat er op de website zo weinig informatie gegeven wordt omtrent de technische specificaties van het product. Nu moet je alles gaan opzoeken op andere websites.

Prima product

M.

Goede service.

Ik had een dashcam bestelt deze was netjes optijd geleverd. Bleek alleen defect te zijn kan altijd gebeuren. Netjes een mail gestuurd naar xiaomiproducts.nl werd ook netjes geholpen. Macht hem terug sturen voor te controleren en bleek inderdaad niet goed te zijn. Ze hebben nergens een probleem van gemaakt hadden meteen een nieuwe opgestuurd. Allemaal zeer netjes. Ik heb een goede ervaring met ze ook over vragen wat ik had werden netjes beantwoord. Super

• Levertijd

Vriendelijk, correcte prijzen & goedwerkende producten

Bestelling geplaatst, achteraf bleek ik hier een fout gemaakt te hebben Snel gemailed, deze is netjes geannuleerd zodanig dat ik opnieuw kon bestellen Kortom, enorm tevreden Verzendtijden zaten goed, kwaliteit van de Yeelight LED strip is ook top

• Levertijd

Ruime sortering, goede prijs, snelle levering.

is wel oke

supper product kort levering

• Levertijd

Prima ervaring. Makkelijk besteld, snel in huis

Eenvoudig te bestellen, snelle en nette levering. Product prima zoals omschreven.

• Levertijd

Slechte service en verkeerde producten.

Ander product gekregen dan op de pagina besteld, ander merk op het product. Na dit aangegeven te hebben het product daarom te willen terug sturen wilde ik de verzendkosten vergoed krijgen. Dit is geweigerd en mijn verdere antwoord dat het schappelijk zou zijn aangezien ik een ander product heb gekregen dan op de pagina te zien was werd ik genegeerd. De foute informatie en foto’s zijn nog steeds niet aangepast en er zijn al een paar maanden voorbij. Niet kopen bij deze mensen.

product scoort boven verwachting

Dat dit apparaat ook nog de juiste bandenspanning kan generen (dit vergeleken met een geijkte meter) had ik nooit verwacht. Daarom een geweldige aanwinst voor je auto accessoires. Pakket ook binnen 2 dagen perfect geleverd.

Nieuwe binnen banden

Echt top!

Snel, makkelijk en duidelijk

Snel en duidelijke website.

70mai A500s

nette prijzen, vlotte levering

Goede producten, vlot geleverd. Heb de producten pas net in huis, maar de kwaliteit lijkt ook prima in orde.

• Levertijd

Voor de eerste keer besteld en zeker niet ontevreden over de aankoop en levertijd

• Levertijd

Zie mijn e-mails over de mislukte bestelling.

Geen idee wat ik zou moeten schrijven. Ik had iets besteld wat niet voorrradig was maar toch als verstuurd aan mij opgegeven. Met bijbehorende Track&Trace code. Verder zeer irritant dat je niemand aan de telefoon krijgt. Alleen het antwoord apparaat.

• Prijs N.v.t.

Goede Winkel

Ze verkopen leuke dingen en verzenden de spullen ook goed

Het werkt snel

Ik ben erg tevreden. Jammer dat er geen Nederlands handleiding is. Tv stick met afstandbediening is uitstekend. Perfect

Super webwinkel

Goed geholpen

Producten besteld en maar de helft gekregen..... Na twee mailtjes de rest keurig nageleverd gekregen door vriendelijke mensen.

• Levertijd

Correcte levering volgens afspraak !

Correcte levering volgens afspraak en een goede prijs

• Levertijd

Prima Smartwatch! De Haylou Solar.

Werkt zeer goed met mijn Redmi 9 smartphone, maar dit verwacht je ook niet anders. Voor een schappelijke prijs is dit een mooie fijne smartwatch.

snelle levering , bij vragen snel antwoorden , kortom tevreden

Had even twijfel mbt xiaomi compressor maar na wat proberen toch helemaal tevreden

zeer tevreden

Vandaag besteld : morgen in huis. Ook per mail krijg je snel en vakkundig antwoord. top:)

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld