Tout est parfait.

Livraison rapide, qualité et service impeccable. Je recommande.

Geweldig makkelijk.

Gekocht als uit probeersel maar gezien hoe makkelijk het was om het aan de gang te brengen zullen er meer bestellingen volgen. Snelle afhandeling van bestelling volgende dag mooi op tijd binnen. Ik zeg TOP.

• Levertijd

Snelle service !! Snel gekeverd !!

Makkelijk te bestellen. Werd goed op de hoogte gehouden via de mail. Snelle levering. Topproduct voor weinig geld !!

Gewoon goed

Snelle levering en producten zoals beschreven

Super bedrijf

Top bedrijf en het horloge is heel goed mijn zoon heeft er gelijk ook een besteld

• Levertijd

Goede service, product is minder

Snelle levering. Goede prijs. Het product ziet er goed uit en gaat niet snel kapot. Maar de verbinding valt tijdens het vliegen snel weg. En het vliegt niet heel lekker, maar voor de prijs is het een goede helicopter

• Levertijd

mooi product betaalbare prijs kwaliteit

twee boxjes gekocht voor een kleinere ruimte deze voldoen prima voor deze ruimte, ze werken goed en geven ook nog een aardig geluid s Middags besteld de volgende dag bezorgd. TOP!

• Levertijd

Goede service en communicatie!

Per abuis verkeerde onderdeel ontvangen voor de M365 step, dit werd keurig gecorrigeerd, waarbij ik de remhendel tegen kostprijs mocht behouden. Gashendel lag dag erna in de bus en de step rijdt weer :)

Prima site

Goed en snel, mooie producten

Very pleasant.

The website had a good overview, although the search doesn't always work the best. The website is cheap, quick delivery and nice to use. Would recommend for sure.

• N/A

Goedkope materiaal maar goed gebruik er van.

Goeie producten... Ja plastiek is goedkoper dan glas/metaal maar het plastiek voelt niet goedkoop of dun aan... In tegendeel. Het product (wekker) wou eerst niet goed verbinden met Google home. De simpelste truc werkte... 1. Reset naar fabriek (het was nieuw dus geen probleem hiermee. 2. Verbinden met de home ging nu vlekkeloos. Zelf na een stroomuitval (stekker uittrekken) zonder tussenkomst terug verbonden.

Fast shipping & good product

Fast shipping & product as described

Detailed product description. Very fast delivery. Huge catalog.

Product description section is very detailed and also suggests related/recommended items. Delivery was done the next day of order placement. Huge catalog of official Xiaomi products including some other major Chinese brands.

Top product voor zeer scherpe prijs

Robot mop maakt ieder hoekje zuiver, Dweilt moderpoten van de hond weg, je kunt alles instellen naar wens. Veel beter als concurrentie

• Levertijd

Vanaf nu alleen nog maar draadloos stofzuigen

Lekker zonder stekker met de stofzuiger door het hele huis lopen.

prima!

Bestelde producten waren exact wat ik nodig had. Fijn dat ik ook kon ophalen.

• Levertijd

Vlotte leveringen en goed werkend product

Zoals het hoort. Goede levering, duidelijke communicatie. Goed product.

Degelijk

Leuke en nuttige gadgets

Producten is goed

Mijn product goed werk Dankjewel xiaomi

mooi en goedkoop

Gisteren de Mi Led lamp 1S gekocht en vandaag geleverd. Het is een strakke bureaulamp die veel licht geeft. Xiaomi is al een paar jaar mijn favoriete merk en nu moet ik het zelf niet meer importeren.

Goedkoop en betrouwbaar

Prima product, snel verzonden, goed verpakt, top!

Snel en goedkoop

Supersnel en ook nog eens goedkoop. Kom zeker terug !!

Top en compact

Fijn en compact product ideaal voor onderweg met de fiets of brommer, past makkelijk in de fiets of rugtas, en lampje voor als het donker is.

Goede ervaring

Nadat het scherm van het vorige mi band kapot gegaan is. Via de webshop nieuwe besteld. Product goed levering snel.

Waanzinnig goed geholpen.

Zodra ik mijn bestelling binnen kreeg zag ik dat er iets niet meegeleverd was van wat ik besteld had. Ik kreeg heel snel een medewerker aan de lijn en die heeft het goed verholpen. Ik kreeg het de volgende dag alsnog binnen. Top gedaan en over de producten ben ik ook zeer tevreden. Zeker 5 sterren waard.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld