Snel, prijs/kwaliteit heel goed, product was elders duurder

Zie samenvatting

• Levertijd

Zeer tevreden over een correcte en snelle service!

Ik heb een smartwatch gekocht voor mijn zoon. Vooral de batterijduur staat me zeer goed aan. Zo'n 30 dagen, knap! De levering gebeurde zeer snel, zoals beloofd op de website. Ook het contact via mail verliep vlot en op tijd.

• Levertijd

Kwaliteit van mi-band bandjes en Aftersales is ronduit onvoldoende

2 Mi-band replacement arm bandjes gekocht. helaas paste een ervan niet. Na contact prima opgelost door XiamiProducts

• Levertijd

very good, almost unexpected good

The product was available, had a very good price and the delivery was faster then expected.

Doen wat ze beloven

Toevallig op deze site terrecht gekomen. Goede site met leuke producten. Ik heb een Android TV stick besteld, en die werd de volgende dag keurig bezorgd.

• Levertijd

Lieferzeit leider nicht wie auf der Homepage beschrieben.

Auf ihrer Homepage steht: vor 20:00 Uhr bestellt, am nächsten Tag erfolgt die Lieferung. Wir hatten am 23.7.2021 mittags bestellt, und heute, am 28. Juli erst bekommen. Die Lieferung hat sehr sehr lange gedauert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
  • k.A.

Sehr zu empfehlen.

Unkompliziert und zuverlässig. Kommunikation reibungslos.

Prima prijs/kwaliteit

Ophalen was geen probleem. Product was zeer snel beschikbaar. Prijs is absoluut concurrerend.

Ik ben fan

Chinese rommel is bij dit merk zeker niet van toepassing. Kwaliteit staat op een hoog peil en is zeer goed doordacht geproduceerd. Ik ben fan.

Altijd topkwaliteit

Na mijn wireless earbuds, nu ook de automatische pomp besteld. Werkt geweldig. Kwaliteit voor een superprijs.

Fijne winkel

Makkelijk te bestellen, prima levertijden. Bevalt goed.

Prettig geregeld

Prima artikel voor een goeie prijs

Makkelijk besteld, duidelijke omschrijving snel geleverd

Makkelijk besteld, duidelijke omschrijving snel geleverd

Gute Verarbeitung

Ist stabil hält was sie versprechen

Te lange levertijd

Levertijd te lang en klant wordt hierover niet geïnformeerd

Perfect, beter kan niet.

• Levertijd

Top! Niet duur en je krijgt veel voor minder geld.

Geen problemen enkel plezier.

• Levertijd

Wij zijn zeer tevreden mee

Top bedrijf

Alles wat er beloofd was is ook zo gelopen goeie en zeer snelle levering echt super

• Levertijd

gewicht product kwam niet overeen met gewicht in de specificaties

Ik was op zoek naar een powerbank met de hoogste capaciteit én laagste gewicht onder de 400 gram. Dit zeer fraai afgewerkte product won het bij die vergelijking. Jammer dat de specificaties op de website niet klopte. Het gewicht van de powerbank kwam niet overeen met gewicht in de specificaties op de website. Er was 100 gram verschil en dat is veel voor een backpacker. Ik heb het artikel dus moeten retourneren. Wat ik wel zuur vond in de voorwaarden was dat ik de verzendkosten van de zending (€ 4,95) en de retourzending (€ 7,45) zelf moest betalen.

Juiste product en levering

Tv stick gekocht. Installatie was zo gedaan. Helaas weigert Ziggo met z'n tv App. Verder een prima stick.

• Levertijd

Zéér snelle levering van een uitstekend product.

Zéér snelle levering.

• Levertijd

Dobra jakość w dobrej cenie.

Jestem miło zaskoczony dobrą jakością wykonania za taką cenę.

• Poleciłbyś nas? Tak

Horloges

horloges werken niet als iemand een tatoeage op zijn hand heeft. meet geen metingen.

• Levertijd

2 artikelen besteld, zou eigenlijk pas na 2 dagen geleverd worden, maar ik kreeg het al direct de volgende dag. Producten zijn van uitstekende kwaliteit en ik ben er zeer tevreden mee.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld