Xiaomi Xiaomi Mi Powerbank 3 20000mAh Top Powerbank

Deze powerbank heeft een super de luxe design, handig in gebruik en multifunctioneel door de verschillende poorten. Een echte aanrader en super snel.

• Levertijd

Top levering snel goed product en betrouwbaar

Gewoon goeie betrouwbare site een woord top

• Levertijd

Goed product, keurig verpakt!

• Levertijd

Doet zijn werk zoals het moet.

Werkt goed zuigt alles op zowel op tapijt als op vloeren en parket.Toch kon ik vaststellen dat na 10min. de motor het liet afweten. Wegens te warm? Na een halfuur werkte het toestel terug.Een overgevoelige veiligheids sensor??Ik heb het toestel pas dus ik zal het verder opvolgen.Verder was ik ook onaangenaam verwonderd dat bij de meeste reviews (werking en unpacking) over de Xiaomi Roidmi NEX X20 ook nog een extra rolbostel met spiraal wordt bijgeleverd.Dit was hier niet het geval. Dirk.

Goed behandeld en vlug

Zeer goeie service

Top product

Snelle en fijne service in combintie met prima product. Erg goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering, prima product

Bestelproces ging vlot, levering snel, product netjes verpakt en naar wens.

• Levertijd

Snelle levering en maar net iets duurder dan AliExpress

Snelle levering met een klein minpuntje. Een gedeelte van de bestelling was niet meegeleverd. Dit hebben ze echter binnen 2 dagen opgelost. Communicatie was echt prima.

Supersnel geleverd!

Makkelijk bestellen, supersnel geleverd. Het was alleen fijn geweest als ik had geweten dat ik de bescherming niet los kon bestellen.

• Levertijd

Mooie kwaliteit voor een vriendelijke prijs

Mooie kwaliteit, moderne designs voor een vriendelijke prijs. Zeer vlotte verzending ook

Şehir gut

Ich hab das Produkt gekauft und bin sehr zufrieden. Funktioniert sehr gut. Schnelle Lieferung. Kann ich jeden empfehlen. :)

Livrare rapida

Excellent service

• Ne-ai recomanda? Yes

Top en snel geleverd

Top service en snel geleverd

Great

Great

Top, snelle levering

Eerste levering was verkeerd. Toch tweede keer besteld en goed geleverd.

Zo snel geleverd

• Levertijd

Bestellin mooi op tijd ontvangen

Correcte prijs setting!

• Levertijd

Just perfect, fast delivery and excellent products

I also have a Xiaomi mobile phone and my total experience so far with Xiaomi products is incredible. I'm very satisfied with all of your services! Thank you very much.

Mooi design top beeld

Ik had al een dashcam in mijn andere auto en wilde in mijn nieuwe auto ook een Xiaomi dashcam. Installeren is super eenvoudig.

• Levertijd

Uitstekende informatie door middel van verscheidene e-mails

Eerste aankoop bij jullie en correcte behandeling

• Levertijd

Snelle levering, producten zoals op de website

Snelle levering, producten zoals beschreven op de website, correcte info betreffende levering, maw zeer tevreden.

• Levertijd

Voldoen geheel aan mijn wensen

Snel geleverd en producten werken naar wens.

• Levertijd

Makkelijk in gebruik en voldoende geluidskwaliteit.

Mooi slim formaat apparaat. Snel te verbinden, wel eens wat storing maar dit is makkelijk op te lossen. Voldoende geluidskwaliteit. Lampje knippert blauw: stoort niet tijdens het rijden.

• Levertijd

Snelle nette levering! Goed verpakt. Binnen 1 dag in huis.

Bevalt super goed!

Snelle levering, simpel aansluiten werkt helemaal naar wens!

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld