Werkt goed aleen vind ik het wel erg jammer dat er geen oplader bij zit
Beste meneer/mevrouw, Vervelend om te horen dat uw ervaring met XiaomiProducts niet is bevallen. Wij zouden graag met u samen tot een oplossing komen. Via dit bericht willen wij u vragen om te mailen naar: [email protected], om zo samen tot een gepaste oplossing te komen voor uw probleem. Wij hopen dat uw ervaring met XiaomiProducts hierdoor verbeterd en wij zien u dan ook graag terug voor een volgende keer! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantenservice XiaomiProducts
Duidelijke productomschrijving en overzichtelijke website. Onderdelen voor de elektrische step werden snel geleverd.
Ook leuk cadeau te geven.
Prijs en kwaliteit is perfect
Service rapide et efficace. Livreur professionnel et sympathique
Le produit correspond tout à fait à ce que j’ai commandé, cependant le site annonce une livraison le lendemain pour toute commande avant 20h00: comptez plutôt 9 jours …
Cher monsieur/madame, Nous sommes désolés d'apprendre que votre expérience avec les produits Xiaomi n'a pas été satisfaisante. Nous aimerions travailler avec vous pour trouver une solution. Par ce message, nous vous demandons d'envoyer un courrier à : [email protected], afin de trouver une solution adéquate à votre problème. Nous espérons que cela améliorera votre expérience avec XiaomiProducts et nous sommes impatients de vous revoir la prochaine fois ! Cordialement, Département du service clientèle XiaomiProducts
Had 2 speakers gekocht. Kreeg de 2 dozen geleverd in een grotere doos. Die doos was zó ruim dat de speakerdozen heen en weer konden schuiven wat met het vervoer schade kan veroorzaken. Beter had het geweest de doos verder op te vullen. Verder helemaal tevreden, ben goed op de hoogte gehouden. Levering na 2 dagen waar ik 1 dag verwachtte, maar ach, dat was echt geen ramp voor mij.
precies zoals het zou moeten zijn, complimenten
Despite some delay on placing the order, the delivery was quick and effective once correctly entered.
Al diverse keren bestelling gedaan, en elke keer goede ervaring en snelle levering.
De levering was even onduidelijk. Omdat 1 van de bestelde artikelen pas later geleverd kon worden, werden de andere 2 (wel direct leverbare) artikelen niet geleverd. Dat was erg onhandig. Dus de order moeten annuleren en opnieuw de 2 snel leverbare artikelen besteld. Die kwamen in 2 dagen thuis. De Mi Portable Electric Air Compressor is een fantastisch artikel! Daarom 5 sterren!
De dienstverlening van Xiaomi is helemaal volgens het boekje. Relatief laat bestelt (maar voor 20.00 uur) en volgende dag al de bestelde dashcam in huis. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Gelukkig geen kilo‘s verpakkingsmateriaal maar doelmatig verpakt. Ook de bestelde dashcam voldoet aan de verwachtingen met een top prijs/kwaliteit verhouding.
Livraison rapide et bon produit
product optijd geleverd en werkt super
Makkelijke website eenvoudig te bestellen en snel thuis.
Donderdag besteld, vrijdag al geleverd. Is een prachtig zadel van prima kwaliteit. Jammer dat er geen enkele handleiding bij zat. Was wel even puzzelen hoe een en ander in elkaar gezet moest worden. Ook op internet geen beschrijving gevonden.
Ist gut
Snelle levering , goed verpakt , duidelijke site. Het enige wat voor mij niet duidelijk was is de soort levering mijn bestelling was, ( brievenbus of pakket levering )
Levering prima. Het activeren van de step scooter via de app is niet helemaal duidelijk. Ik ben redelijk thuis in het werken met Pc's en App's op de telefoon. En toch heeft het mij wel de nodige pogingen gekost om het geheel aan de praat te krijgen. Met vriendelijke groeten, Jan van den Broek
Blij verrast met deze snel en eenvoudig te installeren TV-stick. Hij werkt hel goed.
Snel geleverd prima alternatief voor Chromecast met Google TV
Ik had een vraag en werd achteraf perfect geholpen !
Das Produkt passt nicht richtig ,knaart und quitscht. Das ist nicht zu empfehlen. Nie wieder.
Sehr geehrter Herr/Frau, Es tut uns leid zu hören, dass Ihre Erfahrung mit XiaomiProdukten nicht zufriedenstellend war. Wir würden gerne mit Ihnen zusammen eine Lösung finden. Mit dieser Nachricht möchten wir Sie bitten, sich an folgende Adresse zu wenden: [email protected], um eine geeignete Lösung für Ihr Problem zu finden. Wir hoffen, dass dies Ihre Erfahrung mit XiaomiProdukten verbessert und freuen uns darauf, Sie beim nächsten Mal wiederzusehen! Mit freundlichen Grüßen, Abteilung Kundenservice XiaomiProducts
Top, na ios perikelen de app via android aan account gekoppeld, maar eigenlijk geen plannen om er met de app mee te werken. In homesssistant overigens geen enkel probleem, direct gevonden en sindsdien online (2 weken) en mooie grafiekjes en seintje als ik water moet geven.
Bedlamp, wekker en horloge Gekocht zeer tevreden over prijs kwaliteit
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.