Werkt goed

Werkt goed aleen vind ik het wel erg jammer dat er geen oplader bij zit

• Levertijd

Juiste product snel gevonden en geleverd

Duidelijke productomschrijving en overzichtelijke website. Onderdelen voor de elektrische step werden snel geleverd.

Bijzonder tevreden.

Ook leuk cadeau te geven.

Prima horloge

Prijs en kwaliteit is perfect

Service rapide

Service rapide et efficace. Livreur professionnel et sympathique

• N/A

Produit conforme, délai de livraison +++

Le produit correspond tout à fait à ce que j’ai commandé, cependant le site annonce une livraison le lendemain pour toute commande avant 20h00: comptez plutôt 9 jours …

Goed geleverd maar in een te grote doos

Had 2 speakers gekocht. Kreeg de 2 dozen geleverd in een grotere doos. Die doos was zó ruim dat de speakerdozen heen en weer konden schuiven wat met het vervoer schade kan veroorzaken. Beter had het geweest de doos verder op te vullen. Verder helemaal tevreden, ben goed op de hoogte gehouden. Levering na 2 dagen waar ik 1 dag verwachtte, maar ach, dat was echt geen ramp voor mij.

• Levertijd

super service, snel en goede producten

precies zoals het zou moeten zijn, complimenten

Quidk delivery

Despite some delay on placing the order, the delivery was quick and effective once correctly entered.

Geweldig, en snelle levering

Al diverse keren bestelling gedaan, en elke keer goede ervaring en snelle levering.

• Levertijd

Superproduct maar alle (bestel)begin is moeilijk.....

De levering was even onduidelijk. Omdat 1 van de bestelde artikelen pas later geleverd kon worden, werden de andere 2 (wel direct leverbare) artikelen niet geleverd. Dat was erg onhandig. Dus de order moeten annuleren en opnieuw de 2 snel leverbare artikelen besteld. Die kwamen in 2 dagen thuis. De Mi Portable Electric Air Compressor is een fantastisch artikel! Daarom 5 sterren!

• Levertijd

Maken waar wat ze beloven.

De dienstverlening van Xiaomi is helemaal volgens het boekje. Relatief laat bestelt (maar voor 20.00 uur) en volgende dag al de bestelde dashcam in huis. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Gelukkig geen kilo‘s verpakkingsmateriaal maar doelmatig verpakt. Ook de bestelde dashcam voldoet aan de verwachtingen met een top prijs/kwaliteit verhouding.

Très bien

Livraison rapide et bon produit

product optijd geleverd en werkt super

product optijd geleverd en werkt super

snel geleverd conform afspraak

Makkelijke website eenvoudig te bestellen en snel thuis.

• Levertijd

Mooi zadel. Snelle levering.

Donderdag besteld, vrijdag al geleverd. Is een prachtig zadel van prima kwaliteit. Jammer dat er geen enkele handleiding bij zat. Was wel even puzzelen hoe een en ander in elkaar gezet moest worden. Ook op internet geen beschrijving gevonden.

Magdalena

Ist gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

zeer goed

Snelle levering , goed verpakt , duidelijke site. Het enige wat voor mij niet duidelijk was is de soort levering mijn bestelling was, ( brievenbus of pakket levering )

Snelle acurate levering,

Levering prima. Het activeren van de step scooter via de app is niet helemaal duidelijk. Ik ben redelijk thuis in het werken met Pc's en App's op de telefoon. En toch heeft het mij wel de nodige pogingen gekost om het geheel aan de praat te krijgen. Met vriendelijke groeten, Jan van den Broek

• Levertijd

Prima TV-stick die snel en eenvoudig te installeren is.

Blij verrast met deze snel en eenvoudig te installeren TV-stick. Hij werkt hel goed.

Snel geleverd prima alternatief voor Chromecast met Google TV

Fantastisch geholpen

Ik had een vraag en werd achteraf perfect geholpen !

Keine Infos und schlechte qualität

Das Produkt passt nicht richtig ,knaart und quitscht. Das ist nicht zu empfehlen. Nie wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Flower meter ok, maar onmogelijk om via ios te vinden. Android nodig om device te vinden.

Top, na ios perikelen de app via android aan account gekoppeld, maar eigenlijk geen plannen om er met de app mee te werken. In homesssistant overigens geen enkel probleem, direct gevonden en sindsdien online (2 weken) en mooie grafiekjes en seintje als ik water moet geven.

• Levertijd

Mooie producten en snel geleverd

Bedlamp, wekker en horloge Gekocht zeer tevreden over prijs kwaliteit

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld