Goede en snelle levering van een goed product.

Goede snelle levering van een goed product wat precies doet wat hetoet doen.

• Levertijd

Confiance à 100% les yeux fermer merci à l équipe xiaomi de vrai professionnels à l écoute

Relation clientel au top

"Gewoon" goed, zoals het moet.

Top, snelle communicatie, levering lekker snel en goed. Top!

Bien

Très contente

De perfecte boardcam voor in de auto. Duidelijke foto's.

• Levertijd

Tweede bestelling, goede producten voor een fijne prijs. Snel geleverd.

• Levertijd

The shipment was not completed

There was missing item in my shipment but customer service answered me quickly, still waiting to send me the missing item Honestly charging extra on credit card payment is not really a good idea and might stopping some customers

Super service

Super service, goeie prijs en een snelle levering!

• Levertijd

Super snelle levering tegen de juiste prijs!

Producten worden snel geleverd en zoals afgebeeld en omschreven.

Helemaal prima!

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen! En ik ben er super blij mee verder geen problemen en goeie prijs kwaliteits verhouding

Snelle levering, goede service

Ik had een selfiestick besteld voor mijn kleindochter maar de afstandsbediening ontbrak. Ik heb een mail gestuurd waarop ik vrijwel onmiddellijk reactie kreeg en dezelfde dag nog werd het gratis verzonden. Ik raad deze webshop zeker aan. San.

• Levertijd

Niet duur en snel geleverd

2 nieuwe bandjes voor mijn Mi Band gekocht. Keuze uit veel kleuren en de prijs is erg acceptabel. Na bestellen snel geleverd via brievenbuspost.

Prachtig product,

Prachtig goed werkende smartband

Snelle levering van een zeer goede smartband, zeer tevreden , weet voor de volgende keer mijn adres wel weer.

Leuke overzichtelijke webshop

Makkelijk en overzichtelijkte webshop. Wou eerst op bol.com bestellen, maar aangezien daar de site niet werkte direct op jullie webshop besteld wat tevens ook nog goedkoper was dan via bol.com. Zeker de moeite waard en een zeer tevreden klant

zoals het hoort

eenvoudig verlopen en op tijd geleverd

Alles gut

Versand dauerte länger als angegeben aber sonst alles top

Leuke producten aan schappelijke prijzen en ook leuke kortingen dankzij de reviews die men kan schrijven! Verder ook een heel goede en snelle service!

• Levertijd

Snelle levering, producten zagen er goed uit.

Snelle levering,producten zagen er goed uit. Alleen jammer dat het is verstuurd in envelop en niet in een doos. De verpakking was wat beschadigd. Maar verder was alles top!

• Levertijd

de leveringsservice en kwaliteit die wordt beloofd, wordt ook waargemaakt.

de leveringsservice en kwaliteit die wordt beloofd, wordt ook waargemaakt.

Het is een mooi horloge

Vind het een mooi horloge maar vind het vervelend om het elke keer aan en uit te zetten. Als ik in de auto zit en heb het lopen nog aanstaan gaat het km door tellen.

Snel geleverd,goed product!

• Levertijd

Betrouwbaar, snel en duidelijke communicatie

Producten met een scherpe prijs en kwaliteit verhouding. Betrouwbare service. Snelle levering.

Zeer snel geleverd

Top kwaliteit zeer lage prijs

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld