100% Tevreden!

100% Tevreden! Product netjes binnen een dag in huis en qua prijs super scherp. Voor die paar euro meer een stuk gemakkelijker dan zelf in China bestellen :)

• Levertijd

Habe sehr gute erfahrungen mit xiaomi

Einfach top.

• k.A.

Erg goede activity tracker voor een lage prijs.

Bestellen via de Site was duidelijk. Levering binnen 2 dagen, product is makkelijk in gebruik en erg fijn dat het een lange batterijduur heeft.

• Levertijd

snelle levering, router werkt perfect.

super prijs/qualiteit- verhouding

Snel en servicegericht

De verzending was er de volgende dag en de reacties per mail waren snel. Het product is in één woord geweldig. Mooi design en super stil.

Het gaat wel

Ik had graag dat er een betere gebruiksaanwijzing bij zat. Ik zoek hoe laat ik mijn bloeddruk meten. Maar lukt niet erg jammer ik kan nergens vinden hoe ik het laat werken.

Sehr gute Preise und extrem schneller Versand

Erst war ich etwas zurückhaltend mit diesem Shop, da ich online nicht wirklich was finden konnte. Da aber bekannte Bezahlmethoden, wie PayPal angeboten wurden, habe ich mir eine Waage und 4 Masken von Xiaomi bestellt. Die Artikel wurden aus den Niederlanden versendet, somit hat man auch keine Probleme mit dem Zoll. Außerdem kam das Paket extrem schnell und gut verpackt an. Die Preise sind ähnlich, wie bei der "China Konkurrenz", á la Banggood und AliExpress, oder teils darunter. Ein weiterer Pluspunkt ist der deutschsprachige Shop, sowie die große Auswahl. Ich bestelle definitiv wieder hier.

Slechte service!

Sinds 9 juni een dashcam besteld. Op site staat er 'op voorraad' en binnen 3 dagen geleverd. Vandaag 26 juni nog altijd niets ontvangen en dit kan nog 2 weken duren. Tussenin willen ze nog een duurder model aansmeren(mits bijbetaling). Laatste keer dat ik hier bestel!

• Levertijd

Het horloge was voor mijn kleindochter en is er reuze blij mee!!!

Goeie service, mooie prijs

Snel geleverd en nergens voordeliger

• Levertijd

Heb direct na aanschaf de dienstverbanden opgepompt. Het pompje werkt voortreffelijk. Ook de kabelaansluiting verliep soepel.

• Levertijd

Snelle levering, en tevreden over de aanschaf.

Ik heb een Aqara camera hub g2h, tempratuur-sensor en bewegings-sensor gekocht. Er staat een duidelijke uitleg bij producten op de website zodat je weet wat je kan verwachten. Voor mij was het belangrijk dat de camera met Apple Homekit werkt. Dat werkt en omdat de sensoren via de hub in de camera verbonden is. Kan ik behalve de camera ook de temperatuur en luchtvochtigheid zien in de Apple Home App.

Prima product

Gisteren mijn handcompressor ontvangen. Keurig verpakt en artikel ziet er goed uit. Compleet.

• Levertijd

Goede prijs, supersnelle levering. Mooie aanbieding

Snelle correcte afhandeling

Sehr zu empfehlen

Schneller Versand, gutes Preis-/Leistungsverhältnis und Wertigkeit

super

Ben super tevreden over producten en de levering.

goed en goedkoop

goed en goedkoop

• Levertijd

Goed product en snelle levering

Super product ontvangen. Keurig verpakt en duidelijke uitleg over de werking. Betreft de fan3

prima geregeld

de doos mocht wel iets kleiner was te groot de speaker was wel goed verpakt

Netjes en snel!

Netjes en snel en leuke vernieuwende producten! Heb nog meer leuks gezien dus zeker weten dat ik nog vaker ga bestellen!

Super gelaufen

Ware top und schneller Versand.

heel goed

Bestelproces eenvoudig Zeer snelle afhandeling en levering. Product , precies wat ik verwacht had . Ondertussen 2 stuks gekocht ( voor mijn vrouw en mijzelf ) Kort : super tevreden

• Levertijd

Goede producten tegen scherpe prijs

Producten snel geleverd

Netjes en snel

Producten besteld, waren netjes verpakt en op de verwachtte leverdatum geleverd.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld