Fast and Quality Goods

I bought three things in the store. All of them were really good. My wife and daughter loved the goods. Also, they send really fast. In one day I had received everything.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Product was goed stevig verpakt

• Levertijd

Goede producten en mooie app integratie

Uitgebreide selectie producten. Nog niet alles getest maar de cameras en thermo/hygrometer werken perfect.

Excellent

Réactif, service client disponible réponse rapide envoi très rapide rien à redire au top

Snelle en uitstekende service

Snelle, aangename en uitstekende service Goede verpakking Goede informatie over verzending Zelfde prijs als op AliExpress!

Excellent

Ras

Fijne bedrijf om zaken mee te doen!

Dank voor de Fimi x8, volgende dag geleverd, alles prima en goed! Super! Groeten, At

Goed product snelle levering

Overzichtelijke website, goede reviews.

• Levertijd

Prima product, snelle levering volgens afspraak.

Prima product, snelle levering!

Zeer tevreden.

Duidelijke website. Ikzelf had de combideals boven de reviews en related products gezet. En jammer dat de website standaard op engels staat. Maar voor de rest alles goed te vinden. Netjes verpakt, snelle levering.

aangenaam verrast

luchtpomp voldoet nog beter dan de beschrijving liet vermoeden. en al bij al blij met deze onlineshop van Xiaomi zelf zodat men geen namaak krijgt

Livraison rapide et conforme

produit livré rapidement, bien emballé. Pas le meilleur prix mais disponible de suite.

Geweldig ding

Voor me nichtje van 5 jaar gekocht en ze is er super blij mee. Leuke tekeningen gemaakt

Prima webshop

Snelle verzending en heldere communicatie. Aanrader

Snel, duidelijk, goed.

Alles stond netjes en duidelijk omschreven. De prijzen waren ook top en alles was binnen een dag verzonden.

• Levertijd

snel contact en goede oplossing!

Nadat bij de verzending een onderdeel uit de gescheurde envelop was geraakt verzorgde XiaomiProducts zonder discussie voor een vervangend product. Topklasse!

Snelle levering, prima product

Speaker precies als omschreven. Het koppelen van de Google assistant van deze speaker in de home app hing vlot. Geluid is prima. We gebruiken deze speaker in de badkamer waar we eerst een kleine Google nest mini speaker hadden. Bij deze hoor je tenminste de bas in de platen en hij kan hard genoeg als lekker mee te kunnen blèren met je favoriete muziek onder de douche.

• Levertijd

Mijn bestelling ging perfect. Top!

Het bestelde artikel kwam netjes op tijd aan. Alleen jammer dat ik geen accu kan kopen voor mojn step.

Ideale Draagbare Luchtpomp voor mijn racefiets

Weg met al die rare fietspompen!

Ras impeccable

Après le portable et la télé sa ne pouvait être que Xiaomi pour le pèse personne.

Took a bit long, but everything was good

Took a bit long, but everything was good

Heel fijn bedrijf

Tot nu toe een aantal spullen hier gekocht en alles bevalt prima. Ze concurreren sterk met andere populaire merken, maar toch gaat mijn voorkeur uit naar Xiaomi. Je kunt er nog niet terecht voor al je electronica, maar de spullen die ze hebben zijn top!

• Levertijd

Zeer snelle reactie, snelle levering, goede communicatie

Zeer snelle reactie, snelle levering, uitstekende communicatie

Snel geleverde goede producten

Snel geleverde goede producten

Snelle levering, prima product

De geleverde Xiaomi Xiaomi Mi Smart Plug (Zigbee versie) werkt naar behoren. Hij wordt direct herkend door mijn Zigbee gateway. Kortom een product dat er solide uitziet en werkt.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld