Na bestelling direct een link gekregen met trek and trace. De volgende dag geleverd zoals beloofd. Tevreden met het geleverde luchtzuivering apparaat. Nu bijna een week in huis en ik kan goed merken dat mij hooikoorts klachten minder zijn in de gezuiverde ruimte.
Al de tweede keer wat gekocht en zeer tevreden, snelle verzending. En de producten zijn voor EU geschikt
Mooie en duidelijke website, snel geleverd en goede klantenservice.
Wegen Zoll Problemen kam die Lieferung eine Woche später an, aber die Ware einfach klasse wie beschrieben, tut was es zu tun hat. Bei XiaomiProducts kaufe ich gern nochmal ein.
Hallo, producten moet ik nog ontvangen, daar kan ik nog niks over zeggen. Over de bestelling: voorraadinformatie op website was niet juist, product toch niet op voorraad. Levering nu pas op dinsdag 22-6. Eerste track and trace zei dat levering op 19 juni.
Gekregen wat ik heb besteld.
Besteld en volgende dag al binnen ,direct ingekoppeld mij dash cam 70 MAi Goed werkend!!! Grote blij
Bestelling na een dag al binnen, dus zeer snel! Xiaoi band 5 werkt super, en de fietspomp ook. Zal zeker terugkomen in deze webshop
De smartband is na een makkelijke bestelling via internet heel snel bezorgd. De verpakking was in orde. Het apparaat werkt goed en is een leuke handige gadget om zelf de gezondheid van mijn lichaam te checken.
Goede snelle service. Had gekozen voor afhalen en dat was zo geregeld.
Vandaag heb ik de bestelling geplaatst en de volgende dag ontving ik het pakket. Snelle levering, het product is in goede staat, de prijs is ok.
Prima duidelijke website, snelle levering. Bij een deel vd bestelling stond vermeld dat het niet beschikbaar was/ pre order. Maar de volgende dag werd het gewoon bezorgd :)
goede prijs, snelle verzending, mooie producten.
Als erstes war ich mir unsicher bei Xiaomi products zu bestellen, da mir dir Name unbekannt war. Betrüger gibt es ja leider viele. Hab mir dann doch einen Ruck gegeben und diese Sport smartuhr gekauft und bin mega zufrieden. Der Akku lädt echt sehr sehr lange und auch das Schwimmen funktioniert super mit ihr. Der Versand von Xiaomi products ging sehr schnell raus . Werde nun öfters dort bestellen.
Ik bestelde online en kon het eigenlijk direct ophalen. Fijn!
Na een ongeluk met de auto was de bevestiging van de dashcam kapot. We hebben kosteloos een nieuwe gekregen. Top service!!
Snelle levering en goed afgeleverd.
Het product bevalt prima, maar moest langer dan 1 week op mijn bestelde product wachten.
Makkelijk om in elkaar te zetten, mooi design en werkt ook nog eens goed! Hij is ietsje luider dan verwacht bij oscilleren maar voor deze prijs maakt dat heel weinig uit. De app werkt tevens ook goed, maakt het nog zo handig om hem te besturen
Het product was/is geweldig alleen is het instellen van de app helemaal niet gebruikersvriendelijk. Het koste mij veel te veel tijd omdat de naam in de app afwijkt van het product..
Producten zijn goed en laag geprijsd. Site is overzichtelijk en duidelijk Telefonische service is vriendelijk, vakkundig en behulpzaam. Levering is volgens afspraak en goed verzorgd.
Zeer snelle levering alleen de gebruiksaanwijzing Is heel beperkt.
Prima bedrijf, items snel geleverd
Bestelling is snel binnen gekomen. De producten zijn naar wens. We hebben besteld op het moment dat de pre-order waarschijnlijk net geleverd zou worden. Het had een waardevolle aanvulling geweest als bij de bestelbevestiging, ook nog een (vermoedelijke) uitleverdatum was vermeld. Al met al een prima winkelervaring!
Ik heb een ventilator bij Xiaomiproducts.nl gekocht. Deze zou de volgende dag binnenkomen. Na vier dagen nog niet eens verzonden. Na contact wel binnen 24 uur een reactie en de ventilator netjes verzonden en binnengekregen. Ook heb ik oordopjes gekocht bij QCY.nl, onderdeel van Xiaomiproducts.nl. Waarbij de oordopjes waarschijnlijk defect binnen zijn gekomen. Ik kreeg ze niet tegelijkertijd verbonden met een audiobron. Dat zouden ze bij het bedrijf verder onderzoeken. Contact gehad met de klantenservice en de oordopjes terug gestuurd. Inmiddels bijna twee weken verder, drie genegeerde emailtjes en onbeantwoorde telefoontjes. Waarbij ik ze eindelijk afgelopen vrijdag te pakken kreeg een te horen kreeg dat degene die verantwoordelijk is voor de retouren niet aanwezig was. Door de nood aan oordopjes heb ik inmiddels al nieuwe oordopjes gekocht en heb ik deze eigenlijk niet eens meer nodig.
Beste meneer/mevrouw, Vervelend om te horen dat uw ervaring met XiaomiProducts niet is bevallen. Wij zouden graag met u samen tot een oplossing komen. Via dit bericht willen wij u vragen om te mailen naar: [email protected], om zo samen tot een gepaste oplossing te komen voor uw probleem. Wij hopen dat uw ervaring met XiaomiProducts hierdoor verbeterd en wij zien u dan ook graag terug voor een volgende keer! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantenservice XiaomiProducts
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.