Alles verliep heel vlot

Subliem

Snel, correct goede kwaliteit

• Levertijd

Goed product voor weinig geld

• Levertijd

Snelle levering en de aqara producten zijn top

Snelle levering, en mijn eerste ervaring met de Aqara producten in combinatie met de Homey zijn top. Homey heeft een aqara app, en toevoegen van de devices gaat vlekkeloos. Aangekochte en geteste producten: Aqara smart plug EU version (met powermeter) Aqara temperatuur sensors

• Levertijd

Goed maar informatie op site was voor mijn product niet voldoende

Ik heb Xiaomi mondmaskers besteld, maar er stond nergens dat ze disposables waren en dat de werking na wassen minder is. Als ik dat wist had ik ze namelijk niet gekocht. Verder vind ik het een prima winkel met goede producten tegen een goede prijs waar ik vaker zaken heb gekocht naar wel alle tevredenheid.

Very good

They are very active and very good to deliver your goods quickly. Thanks

Geweldige speaker

Deze speaker heeft een geweldig mooie geluidsweergave, en is heel erg makkelijk te koppelen aan je Google home app, en Is in een paar minuten geïnstalleerd. Ook de bassen en hoge tonen kun je heel gemakkelijk instellen via de Google home app, speaker heeft een mooi design en formaat, Ik geeft dit product dan ook een 10+ en is een echte aanrader.

Goed product, snelle levering

Duidelijke website, hele snelle levering, en zeer tevreden over het product.

• Levertijd

Blij met m'n mi band 5. Snelle bezorging ook!

• Levertijd

Top service en snelle levering.

Zeker een aanrader!

• Levertijd

Snelle levering van een geweldige ventilator!

Xiaomi Smartmi 2S ventilator gekocht. Gemakkelijk in elkaar te zetten. Is erg stil, precies wat ik zocht! Rumoerige ventilators irriteren mij namelijk. Lijkt ook erg goede kwaliteit te zijn. Handig van dat er een bijbehorende App is. Heb er overigens ook een afstandbediening bij die ik via Ali had besteld. Top product!

Top webshop

Geen minus punten

Frais abusifs

Bien que le prix de l'article commandé soit raisonnable, les frais annexes sont excessifs: - 4,77 € pour un paiement par Paypal, - 9,95 € de frais de livraison. Pourtant sur le bandeau haut de la page d'accueil du site il est inscrit "Au-delà de 75 euros, pas de frais d'expédition", sans aucune mention ni astérisque. En fait, on découvre en validant la commande, au moment du paiement, que la gratuité des frais de port n'est pas valable pour la France. J'ai contacté le service client qui n'a rien fait pour me faire bénéficier de la gratuité des frais. Finalement si le prix est attractif au départ, il devient identique à ceux de la concurrence par l'ajout abusif de frais.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Fine, with a small hiccup that was easily solved

Ordered multiple products, got timely support and assist on the products, and the next order had a product missing, a call later the missing product was send without any issues. Great service, products as advertised.

Goed ervaren

Goed service

Prima levering

Helaals kan ik als 70 plusser niet goed omgaan met zo'n horloge.Na retourzending keurig bedrag terug gestort gekregen. Maar bedrijf is een aanrader.

Topper

Alles top

Bestens zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Doen wat ze beloven zeer snelle levering

• Levertijd

Bestelde Mi Smart Clock, behalve dat ik de smart clock erg leuk vind, had ik de smart clock binnen 1 dag thuis.

Betrouwbare levering, duidelijke communicatie

De Xiaomi dashcam Pro Plus+ (A500S met Wifi en GPS) werd keurig afgeleverd met Track&Trace. Vragen werden snel en duidelijk beantwoord.

top product

mijn eerste ervaring was met de pocohone F1 nu heb ik de Xiaomi Mi 11 lite 5g welke perfect bevalt hierbij heb ik een Xiaomi smart speaker bij gekregen welke een perfect geluid geeft en in mijn keuken staat nu heb ik dus nog een Xiaomi smart speaker gekocht voor de slaapkamer

• Levertijd

Super snelle levering. Binnen 16 uur in huis. Ventilator ook erg prettig.

Super snelle service

• Levertijd

Snel en netjes verpakt geleverd

Niets aan toe te voegen.

Perfect monteer baar

Het is heel goed voor je step

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld