Super snel en goed

Super snel verzonden, uistekende communicatie en Xiaomi producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit.

• Levertijd

Correcte levering, goede ervaring met het horloge

Correct en snel geleverd.Miste wel een goede handleiding, maar die heb ik op internet gevonden.

Gemixte ervaring

De producten zijn van een uitstekende kwaliteit gezien de prijs. De producten op voorraad worden snel geleverd. De producten op pre-order. Hier mag meer aandacht besteed worden aan de status. De factuur zegt leverbaar rond 19 mei. Inmiddels hebben we 31 mei maar nog steeds niet in huis. Dit is irritant. Gewoon informatie van de nieuwe status op 20 mei is voldoende. Dit is de reden dat de klantenservice en levertijd bij mij een mindere beoordeling krijgen.

• Levertijd

Super blij mee Werkt perfect en dat voor die prijs.

Snelle levering, goede producten

Goede producten, snelle levering en duidelijke informatie. Blij mee!

top!

zeer vlug aangekomen en perfect!

Leuk en handig produckt

Handig dat je ook je berichtjes /WhatsApp kan zien . Hij is niet gelijk heel groot dus vrijen beweging bij je pols .

Good

Delivery costs were high

Leuk hebbedingetje.

Beeld iets groter en daardoor iets gemakkelijker Af te lezen!

• Levertijd

Volgende dag in huis, precies zoals omschrijving.

• Levertijd

te lang op een bestelling wachten

ik heb mijn bestelling nog niet binnen

• Levertijd

Levering en service zijn erg goed

Hallo, ik ben twee maanden van een Xiaomi-winkel en mijn ervaring was in alle opzichten uitstekend. Levering. Jaren van voordeel. Ik heb de bestelling opgevolgd. Alles was uitstekend. Heel erg bedankt. Dank je

Awesome

Wonderful product and delivery was the next day so thats just great Thanks!!

• N/A

Kort en bondig

Zeer praktische website , duidelijk gestructureerd en vlotte afhandeling. De snelle levering is nog een extraatje bij om terug te komen

• Levertijd

Efficiente afhandeling en prima producten

Voor mijn Homey gebaseerde domotica oa een vibratiedetector gekocht zodat de brievenbus ook geen geheimen meer kent. Werkte in 1x. Afhalen in Barneveld verliep prima, waarbij achteraf 2 orders combineren ook geen probleem was. Een persoonlijke en relaxte afhandeling, een aanbeveling dus.

• Levertijd

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van het verloop van de levering, tot op heden zeer tevreden over het product.

• Levertijd

livraison très rapide et produits conforme

livraison rapide produits conforme juste dommage qu'il n'est pas indiqué que les visses ne sont pas comprises avec je vais devoir repasser une commande mais à part ça très bon service je recommande

Makkelijk en goedkoop

Ik gebruik een home assistant installatie met veel z wave apparaten. Maar zigbee en vooral xiaomi lonkte gezien enorme prijsverschil. Dus de sprong gewacht en maar eens begonnen met een licht sensor icm zigbee usbstick. Even puzzelen maar uiteindelijk snel de sensor geincludeerd en deze werkt prima!

Zeer tevreden!!

Goed geregeld, en een snelle levering

• Levertijd

Snelle levering, zelfs na op de site staat niet op voorraad.

• Levertijd

Heel snel in levering, mooie prijs en product en zeer goed ingepaakt

Een minnetje is over de communicatie (de bestelling was sneller gestuurd dan verwacht en mijn mail gestuurd net na de bestelling was beantwoord pas 3 dagen later, na het versturen). Ik had de Xiaomi 365 besteld en heb de nieuw model gekregen, de 1s , opzicht positief, maar was fijn geweest als het gecommuniceerd was. Voor de rest allemaal super!

• Levertijd

Goede service, snel geleverd, nette prijzen!

Overzichtelijke website, duidelijke info en snel geleverd!

Geweldig product

De TV stick was zeer eenvoudig om te installeren en werkte meteen prima. Zeer eenvoudige bediening

• Levertijd

Prima activitytracker, klein en duidelijk scherm.

Zit prettig om de pols en voldoet aan mijn wensen. Leuke gps weergave na een wandeling en uitgebreid menu van instellingen. De instelling kost even wat tijd maar is goed te doen. Kortom we zijn er blij mee.

Mooi product

Anthonie Fokkerstraat 59 C