Snel bezorgd en netjes verpakt

Bezorging gaat vlekkeloos. Zou alleen fijn zijn als er een retour formulier bij zou zitten zoals bij de gerenommeerde websites. Xiaomi producten hebben in ieder geval een top prijs kwaliteit verhouding. Jarenlange Xiaomi gebruiker.

• Levertijd

Very good shop. Fast delivery.

I was really surprised, then my electric scooter was delivered next day. It's really very nice. I was ordered my parcels in the evening, and next day they were near my door. Thank you very much. P.S. electric scooter is really amazing.

Super goed

Was in goede conditie binnengekomen. Ben zeer te vreden met het product.

Gute Preisleistung

Alle Teile bis jetzt sind von mir als positiv zu bewerten

Fantastic quality

ZEER SNELLE LEVERING EN GEWELDIG QUALITY

• Levertijd

Great shop with xiaomi products

Great shop, Very fast shipping and a lot of assortments to choose. You can get there a lot of xiaomi products and more and even products I didn't know xiaomi has made

Top ! Zeker even aanrader

Zeer tevreden. Goeie prijzen en snelle levering Bedankt

Geweldig goed is de mi 6

De Mi band 6 besteld bij Xiaomi en zeer snel geleverd. Na instellen werkt alles perfect en heldere display.

Helemaal prima..

Snelle levering en goed verpakt.

Prima service vragen worden correct beantwoord

Prima service vragen worden correct beantwoord

Xiaomi mi band 6 eu

's middags een mi band 6 besteld. Hier kwam na 1 uur de melding van post nl dat het pakket aangemeld was en de volgende ochtend was de bezorging. Het product (Xiaomi mi band 6 eu) voldeed exact aan de beschrijving.

Services nickel

Tout s est passé simplement et reçu mon colis rapidement, merci !

Ich bin zufrieden.

Sehr hell. Leicht zu installieren.

Zwarte Roborock S5max snel geleverd omdat witte out if stock

• Levertijd

Pakje toegekomen, was wel niet meer verzegeld. Eigenlijk was het open. Betere pakjes is aangeraden.

• Levertijd

Goede adapter, jammer dat er niet standaard een USB c naar lightning kabel wordt meegeleverd

Prachtige speaker

Prachtige speaker,en goed te gebruiken met Google home.

• Levertijd

Voldoet op alle gebieden aan de verwachtingen.

Voldoet op alle gebieden aan de verwachtingen, uitgezonderd de batterij, die het maar 3 dagen volhoud ipv tot 15 dagen, maar dit is waarschijnlijk te wijten aan het intensief gebruik.

Für dieses Geld bester Produkt auf dem Markt, meine Meinung

Xiaomi Super weiter so! Nur nicht teuer werden.

Xiaomi producten snel geleverd TOP

Al meerdere keer producten besteld en alles werd snel verzonden.

Goede service, snelle levering

Vlot geleverd zoals beloofd. Luchtreiniger in oorspronkelijke doos verstuurd zonder extra doos eromheen. Helemaal prima! Dit voorkomt extra onnodig gebruik van materialenen kosten.

• Levertijd

Perfecte lamp perfecte levering perfect verpakt

Uitstekend!

:-)

Snelle en correcte levering

Weinig aan toe te voegen. Snel geleverd met duidelijke track & trace info erbij.

Tolle Produkte schnelle Lieferung

Bin sehr zufrieden mit den Produkten von Xiaomi. Super Händler super schnelle Lieferung.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld