Snelle levering en de Xiaomi band 5 functioneert het naar wens.

• Levertijd

Thuis gebruit als Ziggo klant: formidabel.

Jammer genoeg wilden wij hem op de camping gebruiken, met Ziggogo.tv. Maar dat wordt niet geaccepteerd. Ik was al volop reclame aan het maken en er waren al verschillende gasten die nu een schotel hebben en graag voor bijna € 43 ook het apparaat wilden aanschaffen. Ik ben uren aan het proberen geweest, maar er kwam geen enkele verbinding tot stand met Ziggo. De provider accepteerde het niet. Nou wil ik nog met Ziggo in conclaaf, want thuis op de televisie boven heb ik een formidabele verbinding met een beeld en geluid om U tegen te zeggen. En ja, U met een hoofdletter. Rest mij nog te vertellen dat de verzending bij Mediamarkt gratis is. Moet je het goed gaan beoordelen, zijn de verzendkosten geen 4,95 maar slechts €6,95. Hoe zo gratis verzending!

Klasse

Doen wat ze beloven. Snel en makkelijk

• Levertijd

Snelle levering, goed klein product, instructies niet helemaal duidelijk in de verplichte app

• Levertijd

Perfecte prijs en binnen i dag geleverd

Helemaal super. Vandaag besteld en morgen geleverd is ook echt waar. Een super tevreden klant.

Fantastische producten

Mijn smartphone, ventilator, camera, smartwatch allemaal zeer tevreden over. Mijn nieuwste aanwinst de Mi smart click, heel mooi fantastisch ding, heel tevreden!!!

Alles klopt

2 stuk Mi band 5 bandjes gekocht. Voor het metalen exemplaar is wel extra gereedschap nodig om deze op maat te maken

Parfait

Envoie rapide

Top ervaring

Ik heb de Xiaomi MI Photopinter plus fotopapier besteld. Helaas was het pakket bij post.nl open gegaan en zat er alleen nog de fotoprinter in de verpakking. Gelukkig werd dit vlot bij Xiaomi Products opgepakt en het papier opnieuw verzonden, hulde! De printer is helemaal top. Wat een mooie foto's. Ik ben er blij mee en kan dit product en bedrijf aanbevelen.

Correcte aflevering.

Snelle afhandeling door de webshop, echter PostNL liet het enigszins afweten (vertraging). Briefpost wordt gewaardeerd.

Mooi spul

Jammer dat de mijia 360 Gr geen "stroomkabel" meegeleverd wordt. Deze moet ik nu zelf nog regelen. Heb deze daarom nog niet kunnen aansluiten. De imilab was wel compleet. Bijna plug en play. Ook schemer/nachtbeeld is heel duidelijk.

Prima, snel, heel tevreden

Prima, snel, heel tevreden

Snelle levering top product

Heb een xiaomi mi tv stick besteld levering was snel. En het product werkt prima,

Quick delivery

I have not yet used the products, but the ordering process went very well.

Tolles Gerät, schnell geliefert.

Alles bestens.

Great!

Never heard of Xiaomi, however during trip to mediamarkt I was introduced to this brand and immediately impressed by thr product range and the affordability. I then went onto the webpage and made more purchases of their products and I'm extremely satisfied! Quick delivery, good quality, Great price, great products, I'm just waiting for the thermostat to become available online to order it!

• Levertijd

Heb de Xiaomi mi band 5 besteld op vrijdag. Kreeg al snel een berichtje dat mijn bestelling klaar was voor verzending en idd zaterdag in huis. Top dus! De mi band 5 moet ik nog even uitpluizen maar voor zover doet het (denk ik) wat het moet doen. Bandje zit fijn, zweet niet.

• Levertijd

Prima wekker en zo veel meer.

Zocht een wekker maar je kan hier zoveel meer mee en dit allemaal voor een heel schappelijke prijs.

• Levertijd

Heldere communicatie, snelle levering en scherpe prijzen! Ga zo door!

• Levertijd

prima product en levering. communicatie kan beter

een product besteld op hemelvaartsdag. wasrbij vermeld staat voor 2000 uur besteld morgen in huis. dit was het geval echter pas 2 dagen later het pakket bij mij aangeboden. geen grote ramp, maar feestdagen mee programmeren in een website kan nu ook weer niet een onmogelijke taak zijn.

• Prijs N.v.t.

speedy delivery

speedy delivery.? A little bit expensive but it it the product which is expensive

• N/A

Great

Wszystko git

• Poleciłbyś nas? Tak

Besteld volgende dag bezorgd!

Een camera gekocht en supersnel bezorgd top daar hou ik van. Ga zo door. Jullie website is ook een mooi modern en overzichtelijk. Veel succes met jullie bedrijf. Mvg een tevreden klant uit Drenthe

• Levertijd

Ander product geleverd en verkeerd bandje

Had Huami Amazfit Bip S (wegens langere batterij duur) besteld maar bij levering heb ik de Bip U Pro gekregen. Na mail te sturen kreeg ik te horen dat Bip S niet meer leverbaar is (wat verstaanbaar is natuurlijk) maar zonder dit te laten weten hebben ze zelf besloten om de Bip U Pro op te sturen. Had wel klantvriendelijk geweest om mij zelf te keuze te laten welk product ik graag in de plaats had gehad. Nadien ook opgemerkt dat het bandje die ik had besteld ook niet het juiste was. Kwaliteit van horloge is voorlopig wel ok en prijs is ook zeker goed.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld