Top ding werkt perfect

Mooi product werkt perfect mooie app voor meerdere producten en sluit feilloos aan

Primma bedrijf

Bestellingen worden snel geleverd en ze zijn ook snel in het beantwoorden van vragen via e-mail.

• Levertijd

Fijne webshop met goede prijzen en levering

Hier besteld omdat er betere voorraad en prijzen waren dan bij andere shops. Goede ervaring, verzenden was snel en de producten zijn helemaal top.

Okeo

• Levertijd

Goeie dashcam voor de bodemprijs

Artiekel snel opgestuurd en ben verbaasd wat een top ding

• Levertijd

Zeer tevreden ofwel zo moet het zijn

Gemakkelijk bestelproces. Keurige levering en communicatie hierover. Product heeft mij kwalitatief verrast. Ziet er duurder uit dan het is.

• Levertijd

Very fast delivery & great product

Really lifechanging mechanism!

Snelheid bezorging en kwaliteit product top!

Ik was enigszins sceptisch over de aankoop van een Xiaomi tv stick op Amazon, maar deze bleek aan alle verwachtingen te voldoen. Nu op eigen site de camera aangeschaft en ook hier weer een product die gewoon goed is.

• Levertijd

Vlotte bediening en prima contact. Dank

Ik had een vraag oer de leveringstermijn en had heel spoedig antwoord. Ik had een probleem met het formatteren van de RC micro SD kaart en kreeg heel spoedig de betrokken persoon via mail. Top en bedankt

• Levertijd

bestelling onmiddellijk gerealiseerd. de volgende werkdag bezorgd in België.

Great Shop

All Xiaomi products sent to you within a couple of days.

• N/A

Schnell und einfach war die Bestellung.

Alles bestens.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

moeizame start na Mi 4

lastig in te stellen bediening niet intuitief na mi6 terugbladeren naar vorige dagen ingewikkeld wel mooier scherm ziet er mooi uit valt nog gemakkelijker los dan de mi4 die ik daardoor verloren heb.

Top en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en snelle levering

• Levertijd

Top product en snel geleverd

Vlot en uitstekend mijn product ontvangen

Uitstekend en snel

Ik ben erg tevrede met deze aankoop bij jullie

• Levertijd

Snelle levering, prima producten.

Bestelling snel in huis. Prijs was prima voor het product.

Überraschend gut

Ich kann nur Eins berichten,dieser Unternehmen stellt den Kunden an erste Stelle. Ich war positiv überrascht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top-shop!

Inmiddels twee keer hier besteld. Één keer producten afgehaald en één keer laten versturen. Beide keren prima en snel geregeld! Goede prijs, goede kwaliteit!

• Levertijd

Vlotte levering, en een geweldig product. Kwaliteit/prijs=super

Goed product

Na veel sites te hebben bekeken bij deze webshop uitgekomen. Hun service was snel en correct

• Levertijd

Perfect verloop van de bestelling

Goed verloop van de bestelling enkel jammer dat er geen veiligheidsbout bij de bel zit

• Levertijd

Bon produit mais service moyen.

Je suis content de la qualité du produit, je ne suis jamais déçu avec Xiaomi. En ce qui concerne la commande, le délai était long (2 semaines) et je n'étais pas informé du délai que ce soit lors de la commande ou par la suite. Je trouve les frais trop élevés, que ce soit les frais de facturation ou les frais de livraison.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zeer goed xiaomi smart luidspreker

Zeer goed product, installatie duurt ongeveer 5 minuten. Handleiding is heel duidelijk.Geluid is fenomenaal voor zo luidspreker,dochter blij ik ook.Echt top

Snelle levering!

Vlotte afhandeling van de bestelling en goed verpakt. Zeker een aanrader!

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld