Snelle verzending, makkelijk te bestellen. Snelle reactie via de helpdesk !!

Smiddags rond uurtje of 1 besteld en de andere dag geleverd. Had problemen om de step te koppelen , maar na contact te hebben gehad met de helpdesk was dit verholpen. Snelle reactie , super tevreden.

• Levertijd

Positief ingestelde onderneming met goede service

Omdat ik nieuwsgierig was naar deze organisatie, heb ik mijn producten de volgende dag zelf opgehaald in Barneveld. Dat gaf meteen voldoende vertrouwen voor de toekomst: de medewerkers waren vriendelijk, servicegericht en supersnel voor wat betreft afgeven van de bestelling.

Snel en naar verwachting

Werk uitstekend, na review te hebben gelezen is de mi stictick een goede vervanger voor de Google Chromecast. Dit maakt het product zeker waar

10/10

super fast delivery, items arrived as described

Alles gut

Alles gut

Snel, goed en simpel

Keuze maken was snel gedaan, goede info. Bestellen ging Erg soepel. Bezorging was snel. Info via mail zeer Voldoende.

Ist jetzt nur positiv

Produkte sind Hochwertig und dazu noch preiswert,gute Mischung

• k.A.

Super goed met snelle levering

Ik heb allemaal soorten slimme verlichting gekocht en is allemaal netjes aangekomen en de prijzen zijn vergeleken met bol.com en coolblue.nl veel goedkoper zeer sterk aanbevolen dus

ich Weiterempfehlung

Schnelle Lieferung und Sehr Gut Qualität,. Ich habe einen Support für den Laptop von Nillkin gekauft, einfach fantastisch und das Preis-Leistungsverhältnis ist ausgezeichnet.

Top aanbieding

Topaankoop en goede service!

Makkelijk bestellen & snelle levering

Het bestellen gaat erg makkelijk, website is duidelijk. Ik had mijn bestelling de volgende dag binnen!

Supersnelle levering top product

Vandaag besteld morgen in huis top Handige mobile compressor voor onderweg Doet wat hij doen moet

• Levertijd

Ruim aanbod, goede prijzen, snelle levering,

Via prijsvergelijk op zoekmachine op deze site gekomen. Prijsstelling was de beste. Product vervolgens besteld. Product werd vervolgens volgens afspraak een dag later geleverd. Kwaliteit van het product, een stappenteller van Xiaomi, is zoals verwacht: prima!

Fijne aankoop

snelle levering, tv werkt goed. Mooi beeld. Nu nog kijken of het verbruik klopt....omdat het een A klasse is heb ik hem gekocht.

• Levertijd

Snelle levering...wel een ander product

Ik had mij bestelling binnen 1 werkdag in huis. Helaas wel een andere smartwatch dan ik had besteld. Dit zag ik pas na installatie omdat ze erg op elkaar lijken. Had de Huami Bip S besteld en de Huami Bip Pro U ontvangen.

Duidelijk,netjes en snel

Duidelijk,netjes en snel

• Levertijd

Leveringstijd afwijkend, producten Okay.

Prima werkende producten ontvangen. Maar het duurde een week ook al was het "voorradig" op de website. Misschien komt het door de vertraging in het Suezkanaal.

• Levertijd

levering duurde lang , producten zijn prima

De levering werd enorm uitgesteld. Maar de producten zijn prima.

• Levertijd

Besser kann eine Transaktion nicht laufen. Ich bin zutiefst zufrieden mit dem Ablauf

Vielen Dank für eine wunderschöne und einzigartige Kaufabwicklung Wer Ehrlichkeit und Zuverlässigkeit schätzt ist hier bestens beraten.Ich wünsche ihnen beiden und dem gesamten Team weiterhin viel Erfolg mit der gesamten Produktpalette XIAOMI. Alles nur erdenklich Gute Jürgen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vlot, goede communicatie, vlug geleverd en in goede staat.

Niets dan goeds.

Pracht apparaat

Zeer veel mogelijkheden te kort in mijn bezit om daar al over te oordelen

• Levertijd

Ben tevreden over de geleverde diensten

Ik was mijnoplader vd stofzuiger kwijt geraakt tijdens de verhuizing. Middels mailcontact heb ik weer een nieuwe gekregen. Telefonisch wel slecht bereikbaar. Na tweede mailcontact echter wel de juiste spullen geleverd.

• Levertijd

Eenvoudig bestellen en accuraat bezorgd

Eenvoudig en overzichtelijke website. Snel geleverd

Prima ervaring

Product heeft even op zich laten wachten, door problemen Suez, maar zijn keurig op de hoogte gehouden. Zelfs aanbod gehad om te annuleren en geld terug te krijgen, maar bestelling was een kado die de ontvanger heel graag wilde hebben.

Betrouwbare Xiaomi-verkoper

Reageert snel op vragen over bestelling per e-mail en levert een goed product dat direct in je stopcontact kan zonder adapters, etc. Erg blij met mijn Xiaomi Smart Clock.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld