Duidelijke website met nette prijzen en snelle levering!

Duidelijke website met nette prijzen en snelle levering!

Duidelijkheid, geen valse verwachtingen

Afspraak is afspraak , top!

Betrouwbare Xiaomi leverancier

Betrouwbare leverancier van Xiaomi producten in Nederland. Niet te duur en een uitstekende service. Aanrader.

• Levertijd

Alles verlopen naar wens.

Gemakkelijke overzichtelijke bestelling, betaling en levering correct verlopen, zoals het hoort.

• Levertijd

Prima camera's voor weinig geld

Heb inmiddels vijf camera's indoor en outdoor hangen op het bedrijf. Scherp beeld voor lage prijs.

Prima eerste ervaring

Mijn eerste ervaring met XiaomiProducts en mijn Aqara T1 schakelaar zonder blauwe draad is goed binnen gekomen en werkt tot dusver naar behoren. Kom zeker nog eens terug als ik weer wat nodig heb.

Goede en snelle levering

Goed en snel geleverd. Zeer tevreden

Mi Band 6 - The best fitness tracking band keeps improving

I have been using Xiaomi Mi Bands since model 4. With each new iteration, they get better and better. The last version Mi Band 6 brings larger OLED screen, oxygen saturation meter and several additional nice features, at the same very reasonable price and great battery life. Thanks Xiaomi and please keep bringing amazing innovations with excellent quality at very competitive prices.

Snelle levering, goede prijs.

Goede informatie over de levering, de prijs is goed, ik ben tevreden!

Mi tv stick werkt top

De mi tv stick werkt echt top. Door de remote veel makkelijker dan een Chromecast.

• Levertijd

Snel, uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Livraison rapide

Aucun problème, livraison dans les temps

Snelle levering en duidelijke website

Snelle levering en duidelijke website.

• Levertijd

Fijn horloge/ mi band 5 . Heb eerst de mi band 2 gehad. Deze mi band 5 is duidelijk verbeterd ....super! Hij was zelfs in de aanbieding .

Produit fiable

J'ai eu des bracelets mi bande j'ai acheté la montre et j'ai commandé le mi bande 6 j'ai recommandé à des amis les smartphones 7 et p pro pour moi même le format est un peu grand je préfère le 18/9 maxi

Snelle levertijd

Lage prijs en snelle levertijd

Overtreft mijn verwachtingen

Leuke horloge, klein en toch alles is goed te lezen. De beloofde 14 dagen batterij leeftijd wordt weliswaar niet gehaald, maar opladen gaat wel snel.

Top product

Top product, kort na de eerste bestelling gelijk een tweede besteld.

• Levertijd

Prima product voor scherpe prijs

Originele banden, dus geen imitatie snel geleverd voor een scherpe prijs. Ik wens deze webshop alle succes toe

Had eerst pech door storing bij Ziggo Nu zeer tevreden

• Levertijd

Goed contact met de klanten service

Snelle communicatie en geen 5 sterren omdat ik wel een korting code had verwacht of iets dergelijks wegens het vergeten van een product bij het leveren.

Uitstekend!

Heb de Xiaomi Mi Band 6 besteld. Die was net uit en ik moest even op de levering wachten, maar werd uiteindelijk zelfs een paar dagen vóór de aangegeven datum bezorgd. Levering was dus keurig. Ik ben ook zeer tevreden met het product. En de prijs was ook dikke prima. Andere verkopers waren allemaal een klapje duurder. Kortom, aanrader!

• Levertijd

Snelle levering tegen een scherpe prijs

Goed product! Voldoet aan de verwachtingen. Ik had even wat moeite met het activeren van de app maar werkt nu prima

Excellent price/quality ratio

Excellent price/quality ratio! Bought a Xiaomi Mi Body Composition Scale and Xiaomi Mi Band 6. Using them every day. Very good characteristics, useful in body measurement monitoring, etc. Strongly recommend.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld