Prima ervaring, ik ga zeker meer aankopen doen.

• Levertijd

Snelle levering en goed product.

Ik had al een Syma heli, dus ik wist wat ik mocht verwachten, maar jullie hadden een van de laagste prijzen, dus ging ik er voor.

Good

Took quite long to arrive after the specified time

Snelle verzending, goed product

Zou er zeker vaker bestellen

• Levertijd

Snelle levering en ben erg tevreden over het product

Perfecte service

Het gebeurt vaker. Een zending van een webshop komt niet aan. Even contact en men verstuurde onmiddellijk een nieuwe zending. Hulde.

Prima webshop

Inmiddels heb ik voor de tweede maal iets besteld bij deze webshop (twee jaar geleden de Xiaomi Mi Band 4 en onlangs de Xiaomi Mi Band 6) en ik ben heel tevreden! Het is fijn om een speciale Xiaomi-webshop in Nederland te hebben. Ook liggen hun prijzen veel gunstiger dan men elders in Nederland vraagt voor dezelfde Xiaomi-artikelen.

• Levertijd

2x mi band 6 besteld incl slimme weegschaal. Tot nu toe bevalt het prima. Bezorging ging ook snel. Helaas zat Koningsdag er tussen dus kreeg het een dag later. Product is echt veel belovend en ik hoop dat het zo blijft. 2 x gebeld en beide keren keurig geholpen.

• Levertijd

Top, snel geleverd, goede communicatie

Product beter dan verwacht, werkt perfect met Home Assistant en mijn Conbee ll stick

• Levertijd

Snel bezorgd werkt als een trein

• Levertijd

Snelle levering en goede prijs.

Snelle levering en goede prijs.

Very good.

Very easy website to order, very fast delivery, offcourse still testing the product, for now its good.

Snelle levering, goede prijzen

Ik heb hier mijn Xiaomi Mi Band 6 in de pre-order aangeschaft, en hij werd sneller geleverd dan ik had verwacht, en dat terwijl de prijs ook nog eens de laagste was. Topproduct van een topleverancier!

• Levertijd

Werkt perfect en makkelijk te installeren.

• Levertijd

Gemakkelijk op de site besteld. Snel geleverd

Xiaomi WiFi box via internet besteld. Een zeer snelle levering. Mooie geluidsbox, heel makkelijk te installeren. Een zeer goed geluid, erg tevreden

• Levertijd

Goed product en snelle bezorging

• Levertijd

Zoals beschreven ook ontvangen.

Zeer tevreden met het geleverd product.

• Levertijd

Top, werkt goed. Heb er meer besteld.

Goeie Mi stick, nieuwe reeks serienummers op de sticks dus gelukkig geen ouwe zooi

Formidabel

Formidabel

• Levertijd

Mooie producten voor een goede prijs.

Mooi en goed assortiment. Leuke prijzen, snelle verzending en goede service.

Snelle en goede service

Na de snelle levering had ik een vraag over het product. Via mail heb ik Xiaomi products benaderd en kreeg binnen een aantal uur antwoord en een oplossing.

• Levertijd

Uitermate tevreden over klantenservice. Snelle reactie na vragen en heel tevreden met mijn smartwatch! Ik kan XiaomiProducts alleen maar aanraden!

• Levertijd

Snel geleverd voldoet aan verwachting

Leuke smartwatch. Makkelijk in gebruik.

Snelle levering goede product

Anthonie Fokkerstraat 59 C