Goede prijs en levertijd

Goede producten tegen een scherpe prijs

• Levertijd

Snel besteld en snel geleverd Top

Snel besteld op de website en snel geleverd, slecht bereikbaar telefonisch en geen antwoorden op marktplaats en op mail’s, dat kan een stuk verbeterd worden

• Levertijd

nou ik merkte meteen verschil sinds ik de

nou ik merkte meteen verschil sinds ik de xiaomi 3h de lucht is schoner ik heb vogels in woonkamer kreeg beter lucht als voorheen

• Levertijd

Mijn producten waren makkelijk te bestellen en mooi op tijd, goed verpakt bezorgd. Goede productomschrijving op de site.

• Levertijd

Kwalitatief top uitstekend snelle levering ben zeer tevreden met het product

Prima kwaliteit en snelle correcte levering top

Mooi Product

Mis alleen een nederlandse handleding in de verpakking

Producten zijn goed, op tijd geleverd, voor een redelijke prijs

Producten zijn goed, op tijd geleverd, voor een redelijke prijs

• Levertijd

Werd snel gelevert, goed verpakt. Instructie deel alleen over het lezen van scherm onduidelijk.

Prima site

Bestelling snel en goed bezorgd

Great

The smartwatch is awesome but the delivery was later than expectet

foute levering / 1. melding, 2. foto, 3. fout item retour en pas dan 4. juiste product op de post

Helaas stuurt XiaomiProducts mij de Earbuds Basic2 in plaats van de bestelde Earphones S2. Een fout gemaakt bij XiaomiProducts in de orderpicking. ....kan gebeuren. Ik moet van Pim ook eerst nog een foto toesturen, want blijkbaar wordt mijn duidelijke melding eerst niet geloofd. Dan meldt Tim zich als tweede persoon bij de klantenservice die mijn klacht verder opvolgt. Echter, nu moeten eerst de Earbuds terug via PostNL. En pas na de ontvangst (/en controle...) bij XiaomiProducts worden de Earphones S2 opgestuurd. Niet heel erg klantvriendelijk!

Correct

Alles perfect verlopen en binnen de 2 dagen toegekomen!

• Levertijd

Good product for a good price

Food webshop experience. Easy tracking, fast delivery.

• N/A

Prima ervaring, alleen de informatie over het product klopte slecht.

De informatie over het product, een inductiekookplaatje van Xiaomi, bleek niet te kloppen. De webshop had nog extra informatie opgevraagd bij de 'leverancier', maar ook die bleek niet te kloppen toen ik het product gekocht had en zelf de technische gegevens uittestte en meette met een multimetertje. Voor mijn doel met het product was dit geen probleem, in tegendeel. Maar het is natuurlijk niet goed, ook niet voor het bedrijf zelf. Het contact met XiaomiProducts en het koopproces verliep allemaal prima, snel en prettig.

Quick shipment

Prima website alleen de M1S hub is niet toegankelijk voor andere partijen zoals Home Assistent etc

• N/A

Telefonisch is dit bedrijf goed bereikbaar en ik ben erg netjes te woord gestaan. Er wordt snel geschakeld en goed advies uitgebracht. Naar aanleiding van het telefonische contact heb ik besloten om in de webshop een order te plaatsen, 24 uur later kon ik mijn product ophalen bij een Post NL pakketpunt in de buurt. Ik heb een elektrische step (S1) besteld en heb er veel plezier van. Makkelijk te installeren en degelijke kwaliteit/prijsverhouding.

• Levertijd

Mooi op tijd geleverd. Mooie smartwatch

Was een kado voor mijn vrouw, ze is er heel blij mee

Topservice en goede prijs

Concurrerende prijs en snel geleverd (3x Mi TV Stick)

plutôt bonne

malgré un aléas tout est rentré dans l'ordre ce jour prix compétitifs,service client

Prima ervaring bij niet op voorraad

Het bestelde artikel was niet op voorraad bleek bij ontvangst bestelde producten. Keuze was geld terug of wachten op nieuwe voorraad. Na de keuze wachten op voorraad het bestelde vrij vlot geleverd.

Goede producten

2x smartwatch en 1 dashcam besteld en de volgende dag in huis.

• Levertijd

Juiste product en keurig op tijd geleverd

Goed product

Leuke smart speakers voor weinig geld, met Google assistent. Goed geluid

Goede communicatie en netjes je order kunnen volgen

Voor het eerst besteld. Binnen 5 dagen het product in huis met goed tracking systeem en keurig verpakt. Ik heb de mi band 5 besteld waar ik erg tevreden mee was. Daarna de mi band 6 die nieuw uit kwam. Het enige wat ik jammer vind dat de band 6 niet nauwkeurig de zuurstof meet. Het is een groot verschil met vinger oxi meter.

Perfecte service

Anthonie Fokkerstraat 59 C