Uitstekend. Snelle service

Product voldoet aan wat is besteld. Keurige snelle levering.

Goed en snelle service

Een in de middag bestelde Xiaomi Mi smartspeaker besteld werd de volgende dag keurig afgeleverd. Speaker geeft erg goed geluid en reageert prima op de Google Home app.

• Levertijd

Prima homesmart producten voor een lage prijs. En zoals belooft de volgende dag geleverd. Kortom een aanrader.

• Levertijd

Makkelijke website en bestelproces. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Gewoon heel correct.

Snel en goed!

Geweldig!

Prijs-kwaliteit zeer goede producten. Zeer fijn dat je producten gemakkelijk kunt vergelijken om nadien er van te kunnen genieten door de snelle levering. Echt top!

Extrem schnelle Lieferung!

Selbst von NL nach Belgien in nur einem Tag! Sensationell. Jederzeit gerne wieder...

Perfect!

Overzichtelijke webshop, gemakkelijk te bestellen, en dan ook nog eens erg snel geleverd! Zelfs naar België! Top,

eerste mi band 5

eindelijk toch maar een "horloge" aangeschaft wat een en ander kan. Waterbestendig was een voorwaarde daar ik ook met zwemmen het ding om wil houden. De Mi band 5 is voor mij een eenvoudige keuze. Prijs is niet te hoog voor het geval het tegenvalt, wat ik niet verwacht. Ik heb al twee Xiaomi telefoons, en die voldoen erg goed. Ook deze mi band 5 laat meteen een goede eerste indruk achter. Pols slag meeting is misschien niet zo heel nauwkeurig, maar geeft zeker een goed overzicht van inspanningen. Klantenservice heb ik geen ervaring mee, alles werkt zoals het hoort.

• N/A

Doet wat het zegt

Uitstekende kwaliteit product en goede service. Je wordt steeds op de hoogte gehouden van de levering van je artikel en dat is erg prettig. De website is overzichtelijk en de prijs verhouding voor de artikelen zijn top. Erg fijne webshop.

• Levertijd

Volgens afspraak geleverd, zeer tevreden

• Levertijd

Zeer snelle levering. Goede prijskwaliteit. Zal zeker terug bestellen als ik iets voor mijn step nodig heb.

• Levertijd

Besteling kwam later, geen contact met webshopbeheerder

De pre-order kwam later, waarschijnlijk door PostNL. Helaas krijg ik helemaal geen antwoord op vragen aan de website beheerder. Daarom geen idee wanneer ik iets had kunnen ontvangen.

• Levertijd

Keurig verzorgd en op tijd, echt klasse daarom alle sterren.

Duidelijke beschrijving van het product en wanneer het product kan worden verwacht en dat klopte als een bus. Producten zijn netjes verpakt en verzegeld. De prijs is zeer aantrekkelijk goedkoper dan de grootgrutters als Bol en Amazone.

• Levertijd

Betrouwbaar; prijs en kwaliteit in orde

Het bestelde is perfect geleverd. De beschrijving klopt helemaal. Prima product de smart watch MiFit 6. Had eerst de 4. Het overzetten van de oude naar de nieuwe data ging zonder enig probleem. Ben dik tevreden.

Werkt prima

Prima kwaliteit voor deze prijs, hoek van de lens is wat groot, waardoor de afstand tot de camera groot lijkt en de ruimte achter je veel in beeld is

Prima smartwatch

Prima smartwatch met een mooi goed leesbaar display. Veel mogelijkheden!

top magasin online

bon produits reçu rapidement

Na aankoop van de Xiaomi mi band 4, waarover ik al heel tevreden was, heb ik nu ook gekozen voor de mi band 6. Het is nog even wennen maar tot nu toe bevalt ie prima.

• Levertijd

Amazing store and support.

Delivery as promissed. In need of support for your purchase? Nothing to worry about, just send them a message, and you will get your reply soon. I'm happy I found XiaomiProducts.

Prima producten voor een eerlijke prijs

;estelde product tevreden over, snelle en prima service.

fantastisch

geweldig geluid en veel mogelijkheden ! zeer tevreden

• Levertijd

Xiaomiproducks, is super, alles word op de afgesproken tijd geleverd.De website is duidelijk en bij elk product sta de beschrijving goed uitgelegd. Dus van mij zeker de 10 sterren waardig.

• Levertijd

Snel geleverd, vervoerskosten blijven een issue.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld