Duidelijke website en snelle levering. Daarnaast is Xiaomi een geweldig merk!

Fijn

Het jammer is dat de accu wat snel leeg gaat

• Levertijd

Duidelijke site, scherpe prijzen en super snel geleverd

Goede en snelle service

waren de enige die de Roborock S6 MaxV op voorraad hadden.

• Levertijd

Boven verwachting onder de indruk

Betrof garantie op een smartwatch van 1,5 jaar oud. Deze was niet meer leverbaar en we mochten gewoon een ander type uitzoeken en indien wat duurder dan (begrijpelijk) met bijbetaling van het verschil ten opzichte van de nieuwwaarde van de vorige smartwatch. We kozen voor de Mi Watch. Wat een mooie horloge en wat werkt die lang op één batterijlading. We zijn erg onder de indruk van zowel de snelle en goede service als de kwaliteit van het nieuwe product

goede service

snel geleverd, en werkt zoals omschreven

• Levertijd

Snelle levering, goed gecommuniceerd, mooi product (besteld) werkt out of the box en interessant assortiment.

• Levertijd

Helemaal top geregeld gasten!

2x Mi band 5 besteld. Ging allemaal gesmeerd. Op tijd binnen en een goede prijs. Een aanrader dus!

Niet 100% tevreden

Levering en prijs prima. Wat voor ons ontbreekt is een goede handleiding. Ook op het internet is die niet te vinden. Als je bent opgegroeid in de tijd van de rekenlineaal is het niet heel gemakkelijk om de betekenis van symbolen en mogelijke toepassingen goed te begrijpen. Zo mis ik de optie van instellen van taal (anders dan engels en chinees) het meten van slaapgegevens en andere gegevens die in de Mitone wel te vinden zijn. Met vriendelijke groet, Paul van der Linden

Super ervaring

De bestelling is super snel verstuurd en goede informatievoorziening mbt je bestelling.

• Levertijd

Mooi horloge, prijs, kwaliteit en mogelijkheden goed

Het horloge van concurreren met de dure bekende merken.

prima service

goede service , goede prijs.

Goed product en prijsstelling

Zoals aangeven het product voldoet, voor wat het moet doen. Echter koopje het via BOL dan ben je wel een stuk duurdere uit zelfs nog met de verzendkosten!

• Levertijd

Tot nu toe niks op aan te merken

Meerdere artikelen besteld duidelijke informatie over verzending en voor nu niks op aan te merken.

• Levertijd

Competitive pricing and rapid delivery

Found this site by comparing prices on google and was surprised by the rapid delivery the next day. Awesome!

• N/A

Vlotte en correcte levering

• Levertijd

Snelle verzending naar België voor een correcte prijs

Ook naar België een snelle verzending en dit voor een goed product en een correcte prijs.

• Levertijd

Snelle service, goede producten!

De goede producten worden snel geleverd. De webshop is handig in gebruik.

Zeer goede service

Zeer goede service

Bon produit

L'appareil fonction bien, la livraison rapide ( moin de 24h). Merci

Really wonderful product. One issue cant store more than one map in the app.

Zeer zeer snelle verzending en perfect verpakt

Extreem snel verzonden, perfect verpakt. Geen enkele opmerking

Gewoon top

Snelle levering, simpel

• Levertijd

Snel, goed verpakt, goede prijs

Een mi band 5 besteld voor een leuke prijs. Deze werd verzonden via brievenpost in een degelijke verpakking, niets op aan te merken.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld