at the end good

At first I was sent a cheaper version of what I ordered but after a few E-mails They did sent the real deal and the product is satisfying.

Prima apparaat, snelle levering

Prima apparaat, snelle levering, doet wat het moet doen.

Goede producten / nette levering

Rugzak en mondkapje gekocht! Mooie items goede kwaliteit en netjes verpakt! Prijs is top

• Levertijd

Niet al te duur product met dezelfde capaciteiten als een bekend merk produkt

Luchtreiniger HEPA filter. Doet wat ie moet doen, slaat meteen aan en geeft de hoeveelheid aan als de lucht niet zuiver is. Ik kan het weten omdat bij rokers binnen het apparaat meteen hoog uitslaat en hard begint te werken om de lucht te zuiveren

super schnelle Lieferung

Bin sehr zufrieden. Der Preis war ok und die Lieferung nach DE erfolgte sehr schnell. Gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima ervaring en snelle levering

Prima ervaring en een snelle levering

Goede prijs, snelle levering

Met het oog op de hooikoortsperiode kort na elkaar twee Xiaomi Mi Air Purifiers 3H besteld bij Xiaomiproducts.nl. Eentje voor beneden en een voor boven. Die apparaten zien er netjes uit, werken prima en zijn mooi stil. En ik had ze beide een dag na de bestelling in huis, voor een concurrerende prijs. Als alle internetwinkels hun zaakjes zo op orde hadden als Xiaomiproducts.nl, dan viel er weinig meer te klagen. Hulde!

• Levertijd

Ik heb meerdere producten van xiaomi en moet zeggen ben fan! Ik wilde een nieuwe telefoon en kwam na alle reviews van verschillende sites en specificaties op dit merk uit. Nog nooit van gehoord en daardoor best sceptisch, en nu adviseer ik het iedereen! Niet alleen telefoons, maar ook de activitytrackers, lampen allemaal stuk voor stuk tevreden over. Ook de levering en service zijn prima.

Werkt perfect

Het product werkt naar behoren. Super blij met mijn aankoop.

Positief

Snelle levering! Het bandje werkt goed tot nu toe, makkelijk in gebruik en voor deze prijs krijg je meer dan ik had verwacht. Kortom, vooralsnog zeer tevreden.

Snel en value for money

De goedkoopste Wifi6 ax1800 router op de markt, met dezelfde specs als de concurrent die het dubbele kost

Snelle levering mooie producten

prima prijs/kwaliteit verhouding

Prima product, ziet er ook nog fraai uit. Koppelen aan Google home geen probleem. Geluid is ook goed. In tegenstelling tot ander reviews, die vinden dat er teveel bas in het geluid zit, vind ik dit juist prima in balans. Zeker voor zo'n klein kastje. De hoge tonen zijn juist iets aan de zachte kant, vergeleken met duurdere THX speakers. De equalizer optie in Google Home werkt (nog) niet.

• Levertijd

Article en très bon état et bien emballés

Livraison rapide

Sehr guter Kunden Service

Ein Kunden Service der sehr schnell reagiert!!! Super weiter so. Schnelle leiferzeiten

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Es hätte nicht besser laufen können.... Klasse

Das erste Mal bei Euch bestellt und bin davon überzeugt es wird auch nicht dass letzte Mal gewechselt sein. Ich kann ohne ein schlechtes Gewissen euch weiter empfehlen.

Pas mal

Pas mal

Zeer snelle levering, Top

Product nog niet aangesloten, review komt later.

Snelle bezorging, product prima

Blij met mijn Mi band 5, was ik al met nr 4 en deze registreert nog meer activiteiten. Het metalen bandje wat ik erbij heb besteld voelt heerlijk licht en past goed. Staat ook mooi. De oude gekleurde bandjes van de Mi 4 passen ook op de 5, kan de kleur dus aanpassen wanneer ik wil.

• Levertijd

Prima prijs en snelle levering

Mijn Xiaomi 70mai Dashcam Pro Plus A500 GPS is snel geleverd en goed ontvangen.

• Levertijd

Produkt conform omschrijving en snelle levering.

Produkt voldoet aan de verwachtingen. Binnen 24 uur bezorgd. Top service.

Perfect for its price

The product is very very good and does everything I wanted it to.. So far I haven't had any problems.. Fully recommended

Waar voor je geld.

Bloed, zweet & tranen kost het vervangen van je band, maar daarna nooit nog pech onderweg.

• Levertijd

Zeer goede service en snelle levering

Alles is perfect verlopen, kwaliteit van product zijn zeer goed en zoals beschreven. Ik beveel deze webshop zeker aan.

Goede set oordopjes

Dit is de 2e set die ik koop, ik gebruik de ene op mijn werk laptop voor online vergaderen. Degene die ik nu gekocht heb ga ik thuis gebruiken, en ik heb geen zin ze steeds mee te nemen. Pairen gaat prima. Ik gebruik de knoppen op de oordopjes niet.

• N/A

Anthonie Fokkerstraat 59 C