Veel waar voor je geld

Ik zocht een betaalbaar alternatief voor mijn op Bluetooth gebaseerde luisprekers en vond die bij vier MI speakers. Twee keer een bestelling geplaatst en steeds werd binnen een dag geleverd. Installatie is een koud kunstje en aan elkaar koppelen gaat eenvoudig via Google Home. Geluidskwaliteit is uitstekend. Vormgeving is prima in orde. Voor de prijs van één duurdere speaker heb ik er nu vier.

Soper

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle en probleemloze levering; product naar verwachting

Ik zocht een eenvoudig uurwerk waarmee ik hartritme en inspanning kon meten, geen toeters of bellen. In tegenstelling met andere smartwatches in die prijsvork, is er geen risico tot beschadigen bij het opladen.

GEWELDIG

Super ding. Helemaal in te stellen en je hoeft niks meer te doen

Gewoon goed en betaalbaar

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.

snelle levering met een prima prijs.

2 producten besteld. keurig verpakt ,en snelle levering. werken beide goed, geen probleem. 1 klein nadeel gebruiks.aanwijzing erg klein, alleen met vergrootglas te lezen en in het Engels. Dit zou een punt zijn voor nog een ster erbij

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.

Snelle service en goede prijs

Ik dacht dat de twee batterijen en laders van Xiaomi zelf waren, maar alles werkt.

Snel geleverd top product

Mi tv stick besteld. Levering zeer snel en het product werkt super.

• Levertijd

Geweldig uitvinder Raad dit product aan

• Levertijd

Snelle levering en goede prijzen!

Mijn bestelling was de volgende dag in huis en de prijzen zijn goed.

Flower Care Plant Sensor handig hulpmiddel voor mijn kamerplanten

Snelle en zorgvuldige levering , de plant sensor via de app en bluetooth is snel een gemakkelijk te installeren ... Geeft snel een goed beeld van de grondtoestand van verschillende planten ... Zeer uitgebreide planten database

• Levertijd

Mooi en superhandig product en heel compleet met heel veel bits

De heel net verzorgde verpakking maakt je al positief bij het openmaken. Goed ontworpen elektrische schroevendraaier die soepel schroeft. Heel compleet met veel bits. Het voelt wel als niet bijzonder krachtig dus je bent er vanzelf voorzichtig mee, want voor kracht is het niet bedoeld. De oplaadbare batterij via een USB snoertje is perfect, want je hoeft dan niet steeds de batterij te verwijderen om op te laden of te vervangen.

• Levertijd

Snelle levering en goede prijs

Prima webshop, geen op- of aanmerkingen

• Levertijd

Producten snel ontvangen en goed verpakt

Perfect fast service

With many thanks I highly recommended. Super fast delivery service, product very well packed. Absolute satisfaction

• N/A

Prima shop, vlotte levering, nette prijzen

Ruim assortiment met veel verleidelijke gadgets. Prijs is heel fatsoenlijk. Al met al veel fijner dan zelf vanuit china bestellen

Large gamme propose

Un envoi rapide et un suivi au top, des produits pas toujours dispo ailleurs et de Super prix, bientôt une prochaine commande,merci encore

Precies volgens verwachting

snel en correct

perfecte service

Best price value quality

Happy how this router work. Stable connection in extremely busy enviroment. Short delivery time and very good service all information provided correctly and in time.

livraison ultra rapide et un rendu sonore des appareils comme décris sur leur site ;magnifique

un rendu sonore des appareils comme décris sur leur site ;magnifique. Service ultra rapide .fonctionne à la perfection et très facile à installé.

Goed product!!!

goed gewicht - aan te bevelen

Leuke weegschaal

Xiaomi Smart Scale 2 gekocht en de volgende dag ontvangen! We stonden er best van te kijken, omdat het vrij laat was toen we het bestelden. Top! Product zelf is ook prima, doet wat het moet doen. Gekoppeld aan de Mi Fit App krijg je allerlei statistieken en waarden van je lichaam te zien. Erg interessant! Prijs was ook erg goed!

Leuk klokje

Ziet er goed uit, jammer dat handleiding niet in Nederlands is

• Levertijd

Snelle verzending en prima product

Goed!

Anthonie Fokkerstraat 59 C